Gönderen Konu: Duttan inip fine binmek ?  (Okunma sayısı 5371 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Duttan inip fine binmek ?
« Yanıtla #45 : 31 Aralık 2020, 19:10:29 »

Senden  herkes zamanla suphelenecek zaten  neden cunku sen insanlara testoyu bile baskılayın dersin ben senden beklerim vallaha zamanla olacaksın merak etme  zamanla kimse duta baslayıpta 2 3 ayda kısır olmaz sabret benim korktugum insanlara onermedigim senin basına gelecek bu kadar rahat ol bu kadar  2 yıl sonrabu forumda gorusecez  haa en bas kısırlık belirtisini soyliyeyim masturbasyon yaparken  orgazm olmama zevk almama yada meni gelmemesi cok sıvılasması kısırlık alametedir bu dedigimide unutma doktor bey  ..

burda hiç yanetki yaşamadan saçlarını 10 20 yıl koruyacak insanlar varken 2 kişinin böyle korkutucu yorumu yüzünden başlayamıyor. zaten bizim androjen hassasiyetimiz de fazla seninkini bilemem benim fazla ,vücudum kıllı kas çalıştığım zaman aşırı gelişme gösteriyorum. benim amacım insanlar boş yere zamanını kaybetmesin. benim ana tedavim de masaj zaten şu an dutu yan tedavi gibi düşünüyorum aklında nasıl bir tablo var bilmiyorum ama dut zehir değil . insanları korkutup kalkmaz dersen o adam hapı içince tek düşüneceği bu olur. zaten ilk olarak fin öneriyorum tak diye dut iç kardeşim demiyorum. ama hala yok badem yağı sarımsak diyenler var onları dinleyip zaman kaybetmesinler diye yazıyorum kimseye kötülük yapmak gibi bir amacım yok . bana kalsa foruma bile uğramam en iyisi saç olayını hiç düşünmemek sırf ilerideki amacım için burdayım. keşke düzgün bir veri kaynağı olsa saçı dökülen 18 yaşındaki biri girip ordan her şeyi öğrense , hürriyet sitesinden öğrenmese

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 31 Aralık 2020, 19:11:46 »
Tavsiye verdim falan aydınlatıyorum diyo ne tavsiye verdi arkadaş ben kaçırdım heralde o kısmı 😂ne anlatıyo o da belli değil valla zamn kaybı ben olsam banlardım şimdiye çoktan.. Hangi dilde yazdığı da belli değil çok acayip kafalarda takılıyo

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #47 : 31 Aralık 2020, 19:26:23 »
Tavsiye verdim falan aydınlatıyorum diyo ne tavsiye verdi arkadaş ben kaçırdım heralde o kısmı 😂ne anlatıyo o da belli değil valla zamn kaybı ben olsam banlardım şimdiye çoktan.. Hangi dilde yazdığı da belli değil çok acayip kafalarda takılıyo

Sen banlanırken  ben tavsiye veriyordum  dostum   ne anlatttıgma gelince    o kadar ilac kullanmıssınki anlama ozurlusu olmıssın gecmis olsun   İs sana kalsaydı buradaki herkes banlanması lazım  cunku acısı olan  banlanmak ister  defalarca banlandınmı   o acayip kafalardan biriside sensin bizim kafileye hosgeldin   yorumlarımı oku oyle yaz birseyler bana muhalefet ol foruma atladıgın gibi insanları karalama   zekadan yoksun insan  ben hangi dilde yazzamda sen baska dilden anladıgın icin yine donakalacaksın  boyleleri tehlikeli madde  diye alt yazı gecin  onune geleni salmayın buralara...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 31 Aralık 2020, 19:35:11 »

Sen banlanırken  ben tavsiye veriyordum  dostum   ne anlatttıgma gelince    o kadar ilac kullanmıssınki anlama ozurlusu olmıssın gecmis olsun   İs sana kalsaydı buradaki herkes banlanması lazım  cunku acısı olan  banlanmak ister  defalarca banlandınmı   o acayip kafalardan biriside sensin bizim kafileye hosgeldin   yorumlarımı oku oyle yaz birseyler bana muhalefet ol foruma atladıgın gibi insanları karalama   zekadan yoksun insan  ben hangi dilde yazzamda sen baska dilden anladıgın icin yine donakalacaksın  boyleleri tehlikeli madde  diye alt yazı gecin  onune geleni salmayın buralara...
Ali ağam söyler toprraaam dinler  ;D

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 31 Aralık 2020, 19:51:26 »
burda hiç yanetki yaşamadan saçlarını 10 20 yıl koruyacak insanlar varken 2 kişinin böyle korkutucu yorumu yüzünden başlayamıyor. zaten bizim androjen hassasiyetimiz de fazla seninkini bilemem benim fazla ,vücudum kıllı kas çalıştığım zaman aşırı gelişme gösteriyorum. benim amacım insanlar boş yere zamanını kaybetmesin. benim ana tedavim de masaj zaten şu an dutu yan tedavi gibi düşünüyorum aklında nasıl bir tablo var bilmiyorum ama dut zehir değil . insanları korkutup kalkmaz dersen o adam hapı içince tek düşüneceği bu olur. zaten ilk olarak fin öneriyorum tak diye dut iç kardeşim demiyorum. ama hala yok badem yağı sarımsak diyenler var onları dinleyip zaman kaybetmesinler diye yazıyorum kimseye kötülük yapmak gibi bir amacım yok . bana kalsa foruma bile uğramam en iyisi saç olayını hiç düşünmemek sırf ilerideki amacım için burdayım. keşke düzgün bir veri kaynağı olsa saçı dökülen 18 yaşındaki biri girip ordan her şeyi öğrense , hürriyet sitesinden öğrenmese

Kas calıstıgın icin  her zaman testo seviyen yuksek sacının dokulme sebebide bu  fazla  agırlık calısması saca zararlı  dut onermekle insanların hayatında bobrek karaciger kalp prostat beyin ameliyatlarıyla karsı karsıya bırakacaksın  yav korkutmak degil degil  gercekler bildigin halde  DUTASTERİD=ZEHİR  etkisini zamanla gosteriyor  sarımsak yagınında cam terapenti argan biberiye alovera karanfil  bunların hepsinin faydası var hatta tropikal olarak biberiye yagı dht bloclkluyor alternatif  tedavi  yav  dutun zehir oldugunu kabul edeceksin ben buna kızıyorum ben senin onerdiginide biliyorum sorun burada hic onermeyeceksin kullan  ama ben insanlara anlattıgımda muhalefet olma  hic bir doktor avadort onermez AGALI Kisilere finasteridi bile ekim surecinde ic  soylerler  senin bu yazdıkların zaten benim tezimi curutmeye yonelik ama bu tez degil bu bir kanıtttır gercekliktir  ben sakat bireyler dogmasını istemiyorum karısıyla beraber iliski yasadıgında  ereksiyon yasamamasını istemiyorum uzulmesini istemiyorum sen oneriyorsunda dediklerime karsıda cıkıyorsun kendin kullan o senin sorunun  ama ben gercekleri anlatırken karsı cıkma kac kere soyleyecem sana..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 31 Aralık 2020, 20:03:14 »

Kas calıstıgın icin  her zaman testo seviyen yuksek sacının dokulme sebebide bu  fazla  agırlık calısması saca zararlı  dut onermekle insanların hayatında bobrek karaciger kalp prostat beyin ameliyatlarıyla karsı karsıya bırakacaksın  yav korkutmak degil degil  gercekler bildigin halde  DUTASTERİD=ZEHİR  etkisini zamanla gosteriyor  sarımsak yagınında cam terapenti argan biberiye alovera karanfil  bunların hepsinin faydası var hatta tropikal olarak biberiye yagı dht bloclkluyor alternatif  tedavi  yav  dutun zehir oldugunu kabul edeceksin ben buna kızıyorum ben senin onerdiginide biliyorum sorun burada hic onermeyeceksin kullan  ama ben insanlara anlattıgımda muhalefet olma  hic bir doktor avadort onermez AGALI Kisilere finasteridi bile ekim surecinde ic  soylerler  senin bu yazdıkların zaten benim tezimi curutmeye yonelik ama bu tez degil bu bir kanıtttır gercekliktir  ben sakat bireyler dogmasını istemiyorum karısıyla beraber iliski yasadıgında  ereksiyon yasamamasını istemiyorum uzulmesini istemiyorum sen oneriyorsunda dediklerime karsıda cıkıyorsun kendin kullan o senin sorunun  ama ben gercekleri anlatırken karsı cıkma kac kere soyleyecem sana..

Avodart öneren doktorlar var. Senin o ereksiyon olamama falan dediğin olaylar ya da sakat bireyler dediklerin çok az insanda görülüyor ve birçoğunda bırakınca yanetki geçiyor. Hatta bazıları psikolojik oluyor. Ha kalıcı yan etki gören de var ama cidden düşük bir ihtimal. Yurtdışında avodart öneren çok doktor var
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 31 Aralık 2020, 20:04:57 »

Kas çalışmak neden zararlı olsun dht baskılıyosa yüksek  testosteron ile olayı tolere edebilir

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 31 Aralık 2020, 20:08:19 »
Avodart öneren doktorlar var. Senin o ereksiyon olamama falan dediğin olaylar ya da sakat bireyler dediklerin çok az insanda görülüyor ve birçoğunda bırakınca yanetki geçiyor. Hatta bazıları psikolojik oluyor. Ha kalıcı yan etki gören de var ama cidden düşük bir ihtimal. Yurtdışında avodart öneren çok doktor var

Bu gece piyango cekilisi var eminimki  sen bir kac bilet fazladan almıssındır yaaa bana vurarsa  diyeeeeee   İste o yanetki piyangosu senide  vuracak rahat ol  kullanmaya devam et sana yapabilegim son iyilik haftada 1 al  fazla alma zaten bırakmayacaksın zehiri biz insanoglu bu dunyada cok zehir iciyoruz cunku bize tatlı geliyor  bugun yedigimiz hurmalar yarın baska yerlerimizi tırmalar kardesim devammmm   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 31 Aralık 2020, 20:11:44 »
Kas çalışmak neden zararlı olsun dht baskılıyosa yüksek  testosteron ile olayı tolere edebilir

ARMAAAAAAN bitirdin beni arman  duz mantıkcı armaaannn   yuksek testoda sacları beceriyor aga duyarlsı fazla hastalarda armaaan   yuksek testo olsada kus otmuyorsa hormon ne yapsın    denizden su akmıyorsa yada kirli akıyorsa   hormon ne yapsın armaaaaaan.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 31 Aralık 2020, 20:13:31 »

ARMAAAAAAN bitirdin beni arman  duz mantıkcı armaaannn   yuksek testoda sacları beceriyor aga duyarlsı fazla hastalarda armaaan   yuksek testo olsada kus otmuyorsa hormon ne yapsın    denizden su akmıyorsa yada kirli akıyorsa   hormon ne yapsın armaaaaaan.
Kuşu öttüren ne antika testosteron değil mi

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 31 Aralık 2020, 20:17:45 »
ALLAH SENİ ISLAH ETSİN
   kusu ottureni sen cok iyi biliyorsun  iste bu kusun sesini kesiyor  hormonlar sadece  istek yaratıyor benim dedigim kus artık otmuyor armaaannnnn libido yuksek olsada  insan kendi icinde patlayan bomba oluyor armaaaannnnn.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 31 Aralık 2020, 20:21:50 »
adam testodan korktuğu kadar dhtden korkmuyor . yüksek testosterondan korkma saçı döken düşük testosterondur vücut düşük testosteronu dengelemk için dht üretimini arttırır . dht 5 kat daha androjeniktir ayrıca bağlanma isteği de kat kat fazladır.  senin testosteronun düşükse ve genetiğine varsa bu daha da hızlandırır. benim bütün dayılarım 18 yaşında kel ben dayımın görünüş olarak fotokopisiyim . bende de testo saç döküyor olabilir  o yüzden topikal spiro düşünüyorum.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 31 Aralık 2020, 20:34:46 »
adam testodan korktuğu kadar dhtden korkmuyor . yüksek testosterondan korkma saçı döken düşük testosterondur vücut düşük testosteronu dengelemk için dht üretimini arttırır . dht 5 kat daha androjeniktir ayrıca bağlanma isteği de kat kat fazladır.  senin testosteronun düşükse ve genetiğine varsa bu daha da hızlandırır. benim bütün dayılarım 18 yaşında kel ben dayımın görünüş olarak fotokopisiyim . bende de testo saç döküyor olabilir  o yüzden topikal spiro düşünüyorum. 

Sana demeddimmi sen androcura bile baslarsın bu gidisle  yavas yavas kademe kademe gidiyon   git  butun testislerini cıkar at  en sonunda kurtulursun sac dokulmesinden  tropikal birseyler vurma zararlı kardesim zararlı kiyasallar cok tedavine bitkisel gittt   sen kendin dedin vucudum cok kıllı senin testo fazlalıgın var bu dht ye donusuyor   sen kafayı yemismisin nee sabırlı ol herkesin tedavisine bakarak ekleme yapma guzel kardesim tedavin en fazla 3 olsun devamlı olsun sen niye beni anlamak istemiyon  minoxidil tropikal zararlı  spro tropikal zararlı bunlar basta sacları guzel gosterir ama sacları beceriyor sonra biraz beni dinle......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 31 Aralık 2020, 20:39:39 »

sen kimsin dayı seni dinleyim şasşflsiaisş
kafayı yedim deliyim ben deli sösiaislsmaialsş

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 31 Aralık 2020, 20:40:39 »

Bu tecrübe nerden geliyor? Bu kadar özgüvenin kaynağını merak ediyorum.

İkinci sorum da şu, neden dutas? Finas ile aralarında çok dramatik bir fark yok dhr baskılama oranı olarak. Yarılanma ömrü sebebiyle mi? Ben mantık olarak dht baskılamayı uygun bulmuyorum. Bu ha finas ha dutas ile olmuş. Farketmez. Sen neden dutas=zehir diyorsun?

Facebook Twitter Instagram