Gönderen Konu: Duttan inip fine binmek ?  (Okunma sayısı 5364 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Duttan inip fine binmek ?
« Yanıtla #30 : 31 Aralık 2020, 15:26:05 »
Ön bölgede kalsifikasyon ve pgd2 baya etkili oluyormuş. Senin de 1.5yıl önce şakaktan biraz açılmaların olmuş sonra daha iyi olmuş ama yani fin mi etki etti bilmiyorum ama kalitesi artmış. Bence kalsifikasyon ve pgd2yi düzeltmemiz lazım onlardan dolayı finasterid işe yaramayabiliyor ön bölgede
Minoxtan aldığım verimi paylaşabilirim 2 sene öncesine ait ama diğer pcde muhtemelen ilerleyen zamanlarda konusunu açarım iyi bir alıcıydım ama daha sonra hızlıca kaybettim gainleri

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 31 Aralık 2020, 15:27:16 »
bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delille bir cahili yenemedim
nabıyım adama kanıtlanmış linkler  atıyorum anlamıyor hala dalgalanma falan diyor
saç dökülmesinde sürekli yeni şeyler denemelisin şu ana kadar kullanıcıların yüzde yüzünde etkili olan bir şey yok masaj bile yüzde yüz değil . cinsiyet değiştirenler bile başarı elde edemiyor bazen. belki senin saç dökülmeni çözecek şey topikal spiro belki topikal ru ya da fin ile çözeceksin wnt yolağı jak inhibitörleri pgd2 inhibitörleri bunları denemen lazım çünkü saç dökülmesi tedavi edilebilen bir hastalıktır.  senin genlerinde kanser olabilir ama sen onu tetikleyecek şeyi yapmazsan kanser olmazsın saç dökülmesi de böyle sadece saç dökülmesini tetikleyen şey çok daha basit şeyler.

Bul bakayım o basit seyleri  tetikletyen seyleri doktor bey 3 bin yıldır bulamadı millet caresiz  40 alimde bir cahille munakasa edememisler cunku o cahil yine bildigini yapar bildigini soyler en iyisi kendi haline bırakmak  kullanmaya devam  durdurabildigin kadar durdur bakalım  cok bilmis sana artık bir sey soylemiyorum ama ahirette bana soylerlerse  insanların hayatıyla kim oynadı bu kadar sakat cocuk bu kadar mutsuz kim etti iinsanların erkekligini kim alıdı bu forumda oral minoxidilci vardı diyecem kendisi doktor adayıydı ama vallaha insanların anasını aglattı butun gunahlar senin boynuna kalacak rahay ol onermeye devam etttt  orada bakayım cahille konusacagına zebaniler seni sacından asacak rahat ol o cok sevdigin sacından...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 31 Aralık 2020, 15:28:09 »
Koçum benim.Nickypoo trans değil diğer elemanda değil.Ama evet hairlosstalkta trans ilaçları kullanan insanlar var.Ünlü bir konu var 500 küsür sayfalık normal.
Dut trans ilacı değildir abicim.Translar testoyu da baskılamak zorunda kalır dut veya fin kullanarak trans olamazsın

bu da yetmez östrojen de alman lazım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 31 Aralık 2020, 15:32:58 »

Bul bakayım o basit seyleri  tetikletyen seyleri doktor bey 3 bin yıldır bulamadı millet caresiz  40 alimde bir cahille munakasa edememisler cunku o cahil yine bildigini yapar bildigini soyler en iyisi kendi haline bırakmak  kullanmaya devam  durdurabildigin kadar durdur bakalım  cok bilmis sana artık bir sey soylemiyorum ama ahirette bana soylerlerse  insanların hayatıyla kim oynadı bu kadar sakat cocuk bu kadar mutsuz kim etti iinsanların erkekligini kim alıdı bu forumda oral minoxidilci vardı diyecem kendisi doktor adayıydı ama vallaha insanların anasını aglattı butun gunahlar senin boynuna kalacak rahay ol onermeye devam etttt  orada bakayım cahille konusacagına zebaniler seni sacından asacak rahat ol o cok sevdigin sacından...

o basit şeyler zaten biliniyor kanseri prostatı şeker hastalığını kadınlarda kireçlenmeyi yapan şeyle  aynı zaten. şu an bildiklerimi 15 yaşında bilseydim ömür boyu saçım dökülmezdi. saç dökülmesine ait onlarca gen taşıyıp saç dökülmesini engelleyen (hiç bir ilaç kullanmadan hem de) bir sürü insan var.
ayrıca ilerde hedefim sadece saç dökülmesine özel bir klinik açmak inşallah başarabilirsem seni de bedava misafir ederim :)

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 31 Aralık 2020, 15:39:21 »
Umarım kardesim yapmanla gurur duyarım bende kin yok nefret yok sac dokulmesini durdurabilirsen bu geni yok edebilirsen eli opulesi adamsın bizde senin elini operiz umarım ama 15 yasında bilseydin hic bir degisklik olmazdı AGA en fazla 30 da patlak verecekti  bu ilaclar durdurmuyo erteliyor ertelemek demek ara sıra nuksedip baslayıp  donması durdurmak demek bu mekanizmayı bitirmek demek basarılarını bekliyorum kolay gelsin inanmıyorum ama dusuncelerini destekliyorum yolun uzun mesaketli bu isi cozdugunde muhtemelen norword 4 5 olmussundur gelecek kusaga guzel isler yapman dilegiyle.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 31 Aralık 2020, 15:45:09 »
Koçum benim.Nickypoo trans değil diğer elemanda değil.Ama evet hairlosstalkta trans ilaçları kullanan insanlar var.Ünlü bir konu var 500 küsür sayfalık normal.
Dut trans ilacı değildir abicim.Translar testoyu da baskılamak zorunda kalır dut veya fin kullanarak trans olamazsın

ben zaten dutun trans yapar demedimki bu nereden cıktı  onlar baska hormon ilacları alarak boyle oluyolar evet haklısın ikisini kullanarak trans olamazsın  zamanla kısır olursun   (kısırlastırır insanı ama zamanla) bu genc aga lı kisi  (yabancı forumda genc olan hasta )yasta dut kullanan kisi erkeklere ilgi duyuyor yani kadın ruhlu hormon ilacları alıyor guymı deniliyor ona sanırım evet  testoyuda dht yide kokten baskılıyor  %99 baskılıyor bu yuzden sacları fazla dokulmuylar bazıları devam ediyor ama kellik olusmuyor onlarda 

« Son Düzenleme: 31 Aralık 2020, 18:30:19 Gönderen: ali2332b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 31 Aralık 2020, 15:50:52 »
Minoxtan aldığım verimi paylaşabilirim 2 sene öncesine ait ama diğer pcde muhtemelen ilerleyen zamanlarda konusunu açarım iyi bir alıcıydım ama daha sonra hızlıca kaybettim gainleri

Bende durum before after olarak böyle hatta daha da iyi olmuştu o fotoğraflar benimde pcde var. Ama sonra gitti işte kazançlar
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 31 Aralık 2020, 18:13:59 »
Bilge adam yüce usta üstad ali reis b12 vitaminiyle hazırlamış olduğu nihai, ebedi saç losyonunu yakında paylaşacak heralde zamanı geldi.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 31 Aralık 2020, 18:19:36 »
Bilge adam yüce usta üstad ali reis b12 vitaminiyle hazırlamış olduğu nihai, ebedi saç losyonunu yakında paylaşacak heralde zamanı geldi.

Zamanı geldide geciyor kıvancım seni saclı tutmak lazım  muthis bir iksir hazırlıyorum sacların dahada gurlesecek hepinize   karanlıklardan aydınlıga kavusturan bir ısık olmaya geldim hersey insanın icinde biter kıvancım tesekkurler beni bilge ustat diye gormen mutlu etti ama ben sadece insanlara faydalı olmaya calısıyorum.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 31 Aralık 2020, 18:26:39 »

ben zaten dutun trans yapar demedimki bu nereden cıktı  onlar baska hormon ilacları alarak boyle oluyolar evet haklısın ikisini kullanarak trans olamazsın kısır olursun  bu genc yasta dut kullanan kisi erkeklere ilgi duyuyor yani kadın ruhlu hormon ilacları alıyor guymı deniliyor ona sanırım evet  testoyuda dht yide kokten baskılıyor  %99 baskılıyor bu yuzden sacları fazla dokulmuylar bazıları devam ediyor ama kellik olusmuyor onlarda

doğru arkadaşlar hem kısır oldum hem erkeklere ilgi duyuyorum hem de her şeyi %99 baskıladım artık vücudumda hormon kalmadı

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 31 Aralık 2020, 18:34:48 »
doğru arkadaşlar hem kısır oldum hem erkeklere ilgi duyuyorum hem de her şeyi %99 baskıladım artık vücudumda hormon kalmadı

Senden  herkes zamanla suphelenecek zaten  neden cunku sen insanlara testoyu bile baskılayın dersin ben senden beklerim vallaha zamanla olacaksın merak etme  zamanla kimse duta baslayıpta 2 3 ayda kısır olmaz sabret benim korktugum insanlara onermedigim senin basına gelecek bu kadar rahat ol bu kadar  2 yıl sonrabu forumda gorusecez  haa en bas kısırlık belirtisini soyliyeyim masturbasyon yaparken  orgazm olmama zevk almama yada meni gelmemesi cok sıvılasması kısırlık alametedir bu dedigimide unutma doktor bey  ..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 31 Aralık 2020, 18:38:29 »

Senden  herkes zamanla suphelenecek zaten  neden cunku sen insanlara testoyu bile baskılayın dersin ben senden beklerim vallaha zamanla olacaksın merak etme  zamanla kimse duta baslayıpta 2 3 ayda kısır olmaz sabret benim korktugum insanlara onermedigim senin basına gelecek bu kadar rahat ol bu kadar  2 yıl sonrabu forumda gorusecez  haa en bas kısırlık belirtisini soyliyeyim masturbasyon yaparken  orgazm olmama zevk almama yada meni gelmemesi cok sıvılasması kısırlık alametedir bu dedigimide unutma doktor bey  ..
Üstad bir saçını at merak ettik sen neymişsin be

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 31 Aralık 2020, 18:49:32 »
Çok enteresan
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 31 Aralık 2020, 18:53:54 »
 Kardesim fazla merak iyi degil  kendi fotolarımı paylasmıyorum buradan ama eger samimiyetime ve dogrulugumdan suphe etmiyorsan soyliyeyim norward  2 deyim  sen tahmin etttt  ben ilac ve tedavi oneriyorum cunku bizzat onerdiklerimi kullanıyorum ve faydasınıda goruyorum   sacım  kel degil ben insanlara faydalı oluyorum cunku bu konuları cok arastırıyorum ama ailemde genetik dokulme var bizde 30 lu yaslarda baslıyor baba tarafında yok dayılarım 30 ların sonunda sacları dokulmeye baslamıs  benimde donem donem sacım dokuluyor ama ben kafaya takmıyorum tedavilerimi uyguluyorum nereye kadar gittiyse  insanlara hep diyorum tedavi az olsun ama omur boyu olsun 3 tedavim var devamlı uyguluyorum oyle ne olursa kullan ne bulursa al agıza at olmaz boyle sac kanla besleniyor bugun bu vitamin al yarın baskasını al  yada bir kac gun alma boyle olmaz  sen bugun b12 saca gonderyon 3 ay sonra bıraktın ne anlamı kaldı bu boyle olmaz  az tedavi devamlı tedavi    adam dud alıyor  6 ay al sonra bırak diyor misal boylede olmaz 1 yıldır fin alıyorum yanına vitamin ilacı bu ikisi omur boyu alacagım baska bir sey almayacagım bu nee dokulme artıyor  o donem dud atıyor  olmaz dutu bıraktıgında sac ona alısmıs birden kesiyorsun en basta sac etkileniyor tedavileriniz  zararsız veya daha az zararlı  olsun   ve devamlı kullanın  ben bu forumda sok oluyorum insanlar onune geleni kullanıyor   bu iyi bir sey degil  bu ay b12 alayım diger ay d vitamini bu sacma ve zararlı              az ve devamlı kural bu...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 31 Aralık 2020, 19:01:45 »
Kardesim fazla merak iyi degil  kendi fotolarımı paylasmıyorum buradan ama eger samimiyetime ve dogrulugumdan suphe etmiyorsan soyliyeyim norward  2 deyim  sen tahmin etttt  ben ilac ve tedavi oneriyorum cunku bizzat onerdiklerimi kullanıyorum ve faydasınıda goruyorum   sacım  kel degil ben insanlara faydalı oluyorum cunku bu konuları cok arastırıyorum ama ailemde genetik dokulme var bizde 30 lu yaslarda baslıyor baba tarafında yok dayılarım 30 ların sonunda sacları dokulmeye baslamıs  benimde donem donem sacım dokuluyor ama ben kafaya takmıyorum tedavilerimi uyguluyorum nereye kadar gittiyse  insanlara hep diyorum tedavi az olsun ama omur boyu olsun 3 tedavim var devamlı uyguluyorum oyle ne olursa kullan ne bulursa al agıza at olmaz boyle sac kanla besleniyor bugun bu vitamin al yarın baskasını al  yada bir kac gun alma boyle olmaz  sen bugun b12 saca gonderyon 3 ay sonra bıraktın ne anlamı kaldı bu boyle olmaz  az tedavi devamlı tedavi    adam dud alıyor  6 ay al sonra bırak diyor misal boylede olmaz 1 yıldır fin alıyorum yanına vitamin ilacı bu ikisi omur boyu alacagım baska bir sey almayacagım bu nee dokulme artıyor  o donem dud atıyor  olmaz dutu bıraktıgında sac ona alısmıs birden kesiyorsun en basta sac etkileniyor tedavileriniz  zararsız veya daha az zararlı  olsun   ve devamlı kullanın  ben bu forumda sok oluyorum insanlar onune geleni kullanıyor   bu iyi bir sey degil  bu ay b12 alayım diger ay d vitamini bu sacma ve zararlı              az ve devamlı kural bu...

Yazdıklarının yarısı anlaşılmıyor. Türkçe berbat. Noktalama işareti desen zaten yok. Kimdir bu nereden türedi bu mantar gibi her konunun altında dedim. Yavşaklıktan, sülüklüğe kadar harbi sağlam küfür yedim.

Arkadaşlara tavsiyem seninle çok muhatap olmamaları yönünde. Çok kafa açıyorsun.

Facebook Twitter Instagram