bak bakalım hangisinde dalgalanma daha fazla ki ordaki 5mg fin 1 mg olsa dalgalanmayı sen hayal et
Ben sana bir sey bile demiyorum kardesim bilimsel linkler yoolamıssın ben defalarca anlatsamda sana bos sen oral minoxidilde kullnırsın dudasteridt e finasteridte androcurda sprida bak gorursun sen bunların hepsine baslayacaksın cunku sen bu sac konusuna fena takmıssın bu 1
defalarca sana anlattım yine anlamak istemedin cunku kullanıcısın ya bu urunun ben zten daha basarılı oldugunu biliyorum tepe orta bolgede ama sacları scalpte onde testoyu fazlalastırarak seyreltmesi gercek sen bunu goze alıyorsan kullan bence alamazsın cunku sen kafanda bir tuy bileseyreltmesini istemezsin bu 2 finasteridte vucutta birikir bunuda sana ogreteyim tum androjen ilacları vucutta birikir ama finas dokularda zarar verecek kadar birikmez kanda ise 1 gunde atılır dudas birikir anasını aglatır bu doku kan isini sana bir turlu ogretemedim bu 3
yanlıs bilgiler kabul edemedigin dogrular ortada sen yokken hep atlalman bir ise yaramayacak cunku ben kendi savundugum dogruları hep savunacagım dudasterid kullanarak hormon dalgasını tetiklersiniz butun millet tepe orta vertek her yerde iyi sonuc alırsınız ama onde saclar fazla testodan dolayı seyrelir on taraf eger goze alıyorsanız kullanın dudas %152 testo atar bu bolgeye finas %55 sac artık dayanamıyor bu orana vucut tolere edemiyor sacını on bolgeden seyreliyor yaaa haftada 1 kullanın yada hic kullanmayın bu 4 YAZIK COK YAZIK kafasına silah tutmuyorsun erkeklere bunları onererek en zayıf noktasından vurarak sac konusunda ileride erkeklerin en buyuk silahını yani erkekligini elinden alıyorsun sana defalarca diyorum ONERME ONERME anlamadın bir turlu doktorsun doktor bu karsılastırmaları yaparak insanlara onermis gibi oluyor sende bunu anlamadın iste benim konularıma atlama devam erdersen lutfen artık bunları bırak cunku anlatmaktan yoruldum