Gönderen Konu: Duttan inip fine binmek ?  (Okunma sayısı 5356 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Duttan inip fine binmek ?
« Yanıtla #15 : 31 Aralık 2020, 14:12:42 »
  ya  o kadar oldunmu 2003 lu sen degilmiydin   forumda belirtmistin yaa neyse onemli degil  finasterid 21.5 yasına bile onermiyorum   ergenlikten sonra androjen ilacları kullanılması daha dogru  eger gec erkenlige girmissen  bırak  su an hala devam ediyordur ama erken girmissen kullanabilirsin  olabilir dokulme bazı donemler insanların sacları yılda 1 veya en yuksek 2 kez  biraz daha dokulmeleri artar sende  o donemde olabilirsin her dokulmede bir tık us androjen ilacları denemeye baslarsan  ooo  o oyakında androcurada baslarsın boyle yapma  yasın henuz genc bu ilaclar zararlı ilaclar erken balaman dezavantaj zararlarını kendi yorumlarımda anlattım sanada mesaj atmıstım   devam et ilacları olabilir bazı donemler artabilir tropikal bitkisel masajlar veya vitaminler kullan  boyle dusun  belki 1 konuda ornegin saca faydası var ama 10larca zararı olan bir ilaca baslaman akıl mantık isi degil      zarara kendi istegiyle gidene merhamet edilmez ben sadece uyarıyorum sen bilirsin.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2020, 14:13:40 »
  hakkında hayırlısı devam devam
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2020, 14:14:37 »
Senin saçların fin sayesinde baya canlanmış renk gelmiş ve evet 1.5 sene önce incelme varmış şakaklarda ama toparlamış sonra fotoğraflara göre. Bence belirgin bir açıklık oluşmadan endişelenme. Şu an gayet iyi çok samimi söylüyorum. Ben ne yapayım daha 19 yaşındayım nw3üm fin 3 aydır kullanıyorum şakaklarda minyatür baya saç var kurtaramicam galiba ne dersin tavsiyen var mı bana? Minoxil kullanmıştım 2020 başında ve baya iyi gelmişti nw3 den nw2 ye falan gelmiştim ama sonra bıraktım hem sıkıldım hem de egzama yüzünden.
Fin kel bölgede saç çıkarmaz.Avodart kullanırsan saçın çıkabilir ama o riski almaya değer mi ? Değebilir eğer finden yan etki görmediysen kullanabilirsin tek sıkıntı avodart karaciğeri yorar o yüzden kullanımını 3-6 ay arası olacak şekilde planlamalısın.
Nickypoo's 19 yaşında nw3tü 27 yaşında gür nw2 olarak devam ediyor.
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/nickypooss-story-19-2-years-full-temple-regrowth-dutasteride.48633/?highlight=nickypoo

https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/eightballds-hair-log-19-years-old-norwood-2-3.89170/ buda diğer nw3

malesef genç yaşta açılmalarda fin çok bir şey yapamıyor olanı biile zor koruyor

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 31 Aralık 2020, 14:16:56 »
Adım gibi eminim yaşın 35 civarı belki 40 bile olabilirsin.
Andocura falan geçeceğim yok merak etme dutasteride kırmızı çizgimiz ki dutastı bile 3-6 ay arası olacak şekilde öneriyorum nw3lere.Abartmışsın cidden

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2020, 14:26:03 »
Adım gibi eminim yaşın 35 civarı belki 40 bile olabilirsin.
Andocura falan geçeceğim yok merak etme dutasteride kırmızı çizgimiz ki dutastı bile 3-6 ay arası olacak şekilde öneriyorum nw3lere.Abartmışsın cidden

Yasım 28 norward  2 yim    ben nice senin gibilerini gordum  buralarda   bir dokulme gorupte  hemen daha aktif ilaclara bulasanları  dudasterid 3 6 ay kullanarak ancak sacını becerirsin hep diyorum nbu ilaclar nefes aldıgın surece kullanacaksın eger sacın kafanda durmasını istiyorsan birde ben bu sayfada nice abartanlarıda gordum onlardan biride sen olabilirsin  kırmızı cizgimiz o sizlerin ancak gri cizgisi olur  o paylastıgın cocugagelince ben o cocukla bizzat mesajlastım  arastıma gorevlisiyim  o cocuk sadece dudas almıyor kendside bir  cinsiyet degistirmeye calısan bir  travesti adayı insandır cift karakterli yani  spro ilac alıyor onun icin cocuk sahibi olması onemli degil ama senin icin olabilir dikkatli ol kafada sac cıkaram derken  baska seylerden olmayasın abartmak he abartmak onerdigi cocuk  guy guy hormon ilacları alıyor testoyuda engelliyor o  onun sacı dokulmez omur boyu ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Aralık 2020, 14:32:27 »
Fin kel bölgede saç çıkarmaz.Avodart kullanırsan saçın çıkabilir ama o riski almaya değer mi ? Değebilir eğer finden yan etki görmediysen kullanabilirsin tek sıkıntı avodart karaciğeri yorar o yüzden kullanımını 3-6 ay arası olacak şekilde planlamalısın.
Nickypoo's 19 yaşında nw3tü 27 yaşında gür nw2 olarak devam ediyor.
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/nickypooss-story-19-2-years-full-temple-regrowth-dutasteride.48633/?highlight=nickypoo

https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/eightballds-hair-log-19-years-old-norwood-2-3.89170/ buda diğer nw3

malesef genç yaşta açılmalarda fin çok bir şey yapamıyor olanı biile zor koruyor

Gerçekten inanılmaz minoxidil kullanmadan sadece dutasterid ile. Ben saç çıkarmaktan  çok olanı korumak istiyorum ilerde ektirmeyi düşünüyorum zaten. Senin tavsiyen nedir bana?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 31 Aralık 2020, 14:35:21 »

bak güzel kardeşim sana link veriyorum bak bilimsel kanıtlanmış finasteridin işe yaramadığı dökülmelerde dutun yaradığına dair bak bilimsel diyorum BİLİMSEL KANITLANMIŞ
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24898559/

bak başka bir link daha bırakıyorum 0.1 mg dutun 1mg finden daha başarılı olduğu bak bu da BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ UYDURMUYORUM
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/results/NCT01231607?show_locs=Y#outcome1

eğer dökülmen agresifse testosteron saç döker evet ama bunu söylerken dhtnin saç döktüğünü unutuyorsun sürekli. eğer çok agresifse topikal spiro ru kullanmak zorundasın. artan testosteron düşen dhtnin yanında çok önemsizdir.

şu dalgalanma olayını yanlış anlıyorsun ayrıca dutasteridde dalgalanma olmaz çünkü vücutta birikir. fin ise birikmez resimde var bak o da kanıtlı

daha artık yanlış bilgiler verme forumda. riskli mi riskli fine göre evet ama sonuçlar ortada kimsenin kafasına silah tutmuyoruz kullan diye

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Aralık 2020, 14:36:35 »
bak bakalım hangisinde dalgalanma daha fazla  ki ordaki 5mg fin 1 mg olsa dalgalanmayı sen hayal et

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Aralık 2020, 14:39:25 »
bak güzel kardeşim sana link veriyorum bak bilimsel kanıtlanmış finasteridin işe yaramadığı dökülmelerde dutun yaradığına dair bak bilimsel diyorum BİLİMSEL KANITLANMIŞ
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24898559/

bak başka bir link daha bırakıyorum 0.1 mg dutun 1mg finden daha başarılı olduğu bak bu da BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ UYDURMUYORUM
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/results/NCT01231607?show_locs=Y#outcome1

eğer dökülmen agresifse testosteron saç döker evet ama bunu söylerken dhtnin saç döktüğünü unutuyorsun sürekli. eğer çok agresifse topikal spiro ru kullanmak zorundasın. artan testosteron düşen dhtnin yanında çok önemsizdir.

şu dalgalanma olayını yanlış anlıyorsun ayrıca dutasteridde dalgalanma olmaz çünkü vücutta birikir. fin ise birikmez resimde var bak o da kanıtlı

daha artık yanlış bilgiler verme forumda. riskli mi riskli fine göre evet ama sonuçlar ortada kimsenin kafasına silah tutmuyoruz kullan diye

Çok haklısın testosteron dht yanında çok masum. Testosteron artışıyla ön bölgen incelebilir ama ben ekstrem bir şey olmadığı sürece saçın büyük çoğunluğunun korunacağını düşünüyorum bu ilaçlarla tabii saçında çok incelmiş saç varsa onun için bir şey diyemem ama hatrı sayılır kalınlıkta ve çoğunlukta bir saçın varsa ön bölgedeki incelmeler dışında korunacağını düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 31 Aralık 2020, 14:55:35 »
bak bakalım hangisinde dalgalanma daha fazla  ki ordaki 5mg fin 1 mg olsa dalgalanmayı sen hayal et

Ben sana bir sey bile demiyorum kardesim  bilimsel linkler yoolamıssın ben defalarca anlatsamda sana bos sen oral minoxidilde kullnırsın dudasteridt e finasteridte androcurda sprida bak gorursun sen bunların hepsine baslayacaksın cunku sen bu sac konusuna fena takmıssın bu 1
defalarca sana anlattım yine anlamak istemedin cunku kullanıcısın ya bu urunun ben zten daha basarılı oldugunu biliyorum tepe orta bolgede ama sacları scalpte onde testoyu fazlalastırarak seyreltmesi gercek  sen bunu goze alıyorsan kullan bence alamazsın cunku sen kafanda bir tuy bileseyreltmesini istemezsin   bu 2  finasteridte vucutta birikir bunuda sana ogreteyim tum androjen ilacları vucutta birikir ama finas dokularda zarar verecek kadar birikmez kanda ise 1 gunde atılır dudas birikir anasını aglatır bu doku kan isini sana bir turlu ogretemedim bu 3
yanlıs bilgiler kabul edemedigin dogrular ortada sen yokken hep atlalman bir ise yaramayacak cunku ben kendi savundugum dogruları hep savunacagım dudasterid kullanarak hormon dalgasını tetiklersiniz butun millet tepe orta vertek her yerde iyi sonuc alırsınız ama onde saclar fazla testodan dolayı seyrelir  on taraf  eger goze alıyorsanız kullanın  dudas %152 testo atar bu bolgeye finas %55  sac artık dayanamıyor bu orana vucut tolere edemiyor sacını on bolgeden seyreliyor yaaa haftada 1 kullanın yada hic kullanmayın bu 4   YAZIK COK YAZIK  kafasına silah tutmuyorsun erkeklere bunları onererek en zayıf noktasından vurarak sac konusunda ileride erkeklerin en buyuk silahını yani erkekligini elinden alıyorsun sana defalarca diyorum ONERME ONERME anlamadın bir turlu doktorsun doktor bu karsılastırmaları yaparak insanlara onermis gibi oluyor sende bunu anlamadın iste benim konularıma atlama devam erdersen  lutfen artık bunları bırak cunku anlatmaktan yoruldum

• Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 31 Aralık 2020, 15:08:31 »

Yasım 28 norward  2 yim    ben nice senin gibilerini gordum  buralarda   bir dokulme gorupte  hemen daha aktif ilaclara bulasanları  dudasterid 3 6 ay kullanarak ancak sacını becerirsin hep diyorum nbu ilaclar nefes aldıgın surece kullanacaksın eger sacın kafanda durmasını istiyorsan birde ben bu sayfada nice abartanlarıda gordum onlardan biride sen olabilirsin  kırmızı cizgimiz o sizlerin ancak gri cizgisi olur  o paylastıgın cocugagelince ben o cocukla bizzat mesajlastım  arastıma gorevlisiyim  o cocuk sadece dudas almıyor kendside bir  cinsiyet degistirmeye calısan bir  travesti adayı insandır cift karakterli yani  spro ilac alıyor onun icin cocuk sahibi olması onemli degil ama senin icin olabilir dikkatli ol kafada sac cıkaram derken  baska seylerden olmayasın abartmak he abartmak onerdigi cocuk  guy guy hormon ilacları alıyor testoyuda engelliyor o  onun sacı dokulmez omur boyu ...
Kimle birebir mesajlaştın.Türkçen bir araştırma görevlisine göre baya iyiymiş ingilizcçe de  biliyorsundur sen şimdi

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 31 Aralık 2020, 15:12:45 »
bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delille bir cahili yenemedim
nabıyım adama kanıtlanmış linkler  atıyorum anlamıyor hala dalgalanma falan diyor
saç dökülmesinde sürekli yeni şeyler denemelisin şu ana kadar kullanıcıların yüzde yüzünde etkili olan bir şey yok masaj bile yüzde yüz değil . cinsiyet değiştirenler bile başarı elde edemiyor bazen. belki senin saç dökülmeni çözecek şey topikal spiro belki topikal ru ya da fin ile çözeceksin wnt yolağı jak inhibitörleri pgd2 inhibitörleri bunları denemen lazım çünkü saç dökülmesi tedavi edilebilen bir hastalıktır.  senin genlerinde kanser olabilir ama sen onu tetikleyecek şeyi yapmazsan kanser olmazsın saç dökülmesi de böyle sadece saç dökülmesini tetikleyen şey çok daha basit şeyler.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 31 Aralık 2020, 15:15:14 »
Kimle birebir mesajlaştın.Türkçen bir araştırma görevlisine göre baya iyiymiş ingilizcçe de  biliyorsundur sen şimdi

Ön bölgede kalsifikasyon ve pgd2 baya etkili oluyormuş. Senin de 1.5yıl önce şakaktan biraz açılmaların olmuş sonra daha iyi olmuş ama yani fin mi etki etti bilmiyorum ama kalitesi artmış. Bence kalsifikasyon ve pgd2yi düzeltmemiz lazım onlardan dolayı finasterid işe yaramayabiliyor ön bölgede
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 31 Aralık 2020, 15:19:21 »
Evem bilgisayarım franszdan hediye geldi bu yuzden klavyem degisik onların alfabesine gore ingilizce fransızca ileri seviye rusca almanca orta seviye biliyorum aynı zamanda kurtdum kurtce ileri seviye turkce dusuk seviye biliyorum anla artık ne kadar dil bildigimi ingilizcem cok iyidir 1 yıl polonyada 1 yıl romanyada unuverstitelerde erasmus yaptım  su anda  ozel ders veriyorum ek gelir  zengin cocuklarına  hurvard dil kursundada hafta sonları ders vermeye gidiyorum bazen para yetmiyor bana       turkcem klavyeden dolayı boyle cunku  bilgisayarım klavyesi degisik  evet o cocukla maillestim aynı zamandada  o paylasılan sitede  4 kisiyle daha maillestim  o cocuk  la unlu alexlede mesajlastım  hani iskandinav ulkesindeen olan
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 31 Aralık 2020, 15:23:29 »
Evem bilgisayarım franszdan hediye geldi bu yuzden klavyem degisik onların alfabesine gore ingilizce fransızca ileri seviye rusca almanca orta seviye biliyorum aynı zamanda kurtdum kurtce ileri seviye turkce dusuk seviye biliyorum anla artık ne kadar dil bildigimi ingilizcem cok iyidir 1 yıl polonyada 1 yıl romanyada unuverstitelerde erasmus yaptım  su anda  ozel ders veriyorum ek gelir  zengin cocuklarına  hurvard dil kursundada hafta sonları ders vermeye gidiyorum bazen para yetmiyor bana       turkcem klavyeden dolayı boyle cunku  bilgisayarım klavyesi degisik  evet o cocukla maillestim aynı zamandada  o paylasılan sitede  4 kisiyle daha maillestim  o cocuk  la unlu alexlede mesajlastım  hani iskandinav ulkesindeen olan
Koçum benim.Nickypoo trans değil diğer elemanda değil.Ama evet hairlosstalkta trans ilaçları kullanan insanlar var.Ünlü bir konu var 500 küsür sayfalık normal.
Dut trans ilacı değildir abicim.Translar testoyu da baskılamak zorunda kalır dut veya fin kullanarak trans olamazsın

Facebook Twitter Instagram