Tekrar merhaba arkadaslar! Yine dökülme yine ben
Konuda bahsettığım agresif dökülme birkaç hafta daha sürdü sonra dökülme durdu diyenbilirim. Bir süre sonra saçlar daha iyi duruma geldi. Daha iyi hissetmeye başladım. Ancak yaklaşık 1 buçuk ay önce bir dökülme daha başladı. Bu sefer yalnızca kısa boyutta saçlar döküldü uzun bir süre. Tam olarak anlam veremedim, biraz araştırdım.Fin tedavısı uygulayıp benzer zamanlarda bu tarz dökülmeler yaşayanlar olmuş. Çok panik yapmadım, fin ve minoksidil tedavisine devam ettim. Daha sonra artık görece daha uzun ve kalın saçlar da dökülmete başladı. Kısa saçlar kadar olmasa da uzun saçların da dökülmesi yine panik ve stres yarattı bende. Bu sefer kaşıntı da had safada.Daha önce biraz kaşıntı yaşasamda hiç bu kadar bir kaşıntı olmamıştı.
Enterasan bir olay daha var ki o da sivilce artışı. Yüzümdeki sivilce artışını daha önce bahsettiğim agresif dökülme döneminde de yaşamıştım. Hatta bir losyon aldım, her duşta yüzümü yıkamak için. Daha sonra yüzümdeki sivilceler kaybolmuştu. Acaba tekrar benzer bir döngüyü mü yaşıyorum diye düşünmeye başladım.
Bu dökülmeler arasında yaklaşık 4 ay var. O agresif dökülmenin sonunda yüzümdeki tüylerde de müthiş bir artış olmuştu. Kaşlarım çok hızlı uzamıştı. Acaba tüm bunların arasında bir bağlantı olabilir mi? Sizin görüşlerinizi merak ediyorum bu konuda.