Anlıyorum kardeşim senin düşüncendir saygı duyarım. Sen saç ektirdiysen konu aç görelim nasıl paylaşılıyor? bize örnek olursun sadece konuşmak yerine eminim çok güzel bir konu olur. Bunun dışında tamamen kel bir insandım ve bu sonucu aldım elimden gelen sekilde paylaştım yardımcı olur ya da olmaz. Eklenen Fotoğraflar normalde ne görüyorsam kafamda o dur.
Yaptığınız şeyin adı “Ad hominem”.
Konunun benim ekimimle herhangi bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Forumda onlarca objektif paylaşım yapılan konu var zaten. Biraz incelerseniz siz de görürsünüz. Konuşmaktan dem vurmuşsunuz ancak burası zaten konuşmak, tartışmak ve eleştirmek için kurulmuş bir platform.
Siz ekiminizin değerlendirilmesini istemiyorsunuz. Siz “onaylanmak” istiyorsunuz. Bir operasyon geçirdiniz, herkesin ne kadar doğru yaptığınızı söylemesini istiyorsunuz.
Tekrar altını çizerek söylüyorum. Ekiminiz kesinlikle çehrenizi değiştirmiş ve sizi gençleştirmiş. Gayet yerinde bir işe girişmişsiniz. Sizin adınıza mutlu oldum. Ancak ekiminizin ne denli başarılı olduğuna dair objektif fotoğraflar koymaktan kaçınıyorsunuz.
Bu da ekiminizi yapan merkezi listesine alan insanların objektif referans almasına mani oluyor. Bu eleştirimi sizin için değil, saç ekimi düşünen diğer insanlar için yapıyorum. Siz bu sonuçla mutlu olmuş olabilirsiniz. Ancak aldığınız sonuçla mutlu olamayacak insanları manüplatif fotoğraflarla yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.