Gönderen Konu: Arenamed saç ekimi yorumlar 5000 Greft  (Okunma sayısı 7941 defa)

mahlas

• Sr. Member
Ynt: Arenamed saç ekimi yorumlar 5000 Greft
« Yanıtla #61 : 18 Şubat 2021, 12:01:50 »
Anlıyorum kardeşim senin düşüncendir saygı duyarım. Sen saç ektirdiysen konu aç görelim nasıl paylaşılıyor? bize örnek olursun sadece konuşmak yerine eminim çok güzel bir konu olur. Bunun dışında tamamen kel bir insandım ve bu sonucu aldım elimden gelen sekilde paylaştım yardımcı olur ya da olmaz. Eklenen Fotoğraflar normalde ne görüyorsam kafamda o dur.

Yaptığınız şeyin adı “Ad hominem”.

Konunun benim ekimimle herhangi bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Forumda onlarca objektif paylaşım yapılan konu var zaten. Biraz incelerseniz siz de görürsünüz. Konuşmaktan dem vurmuşsunuz ancak burası zaten konuşmak, tartışmak ve eleştirmek için kurulmuş bir platform.

Siz ekiminizin değerlendirilmesini istemiyorsunuz. Siz “onaylanmak” istiyorsunuz. Bir operasyon geçirdiniz, herkesin ne kadar doğru yaptığınızı söylemesini istiyorsunuz.

Tekrar altını çizerek söylüyorum. Ekiminiz kesinlikle çehrenizi değiştirmiş ve sizi gençleştirmiş. Gayet yerinde bir işe girişmişsiniz. Sizin adınıza mutlu oldum. Ancak ekiminizin ne denli başarılı olduğuna dair objektif fotoğraflar koymaktan kaçınıyorsunuz.
Bu da ekiminizi yapan merkezi listesine alan insanların objektif referans almasına mani oluyor. Bu eleştirimi sizin için değil, saç ekimi düşünen diğer insanlar için yapıyorum. Siz bu sonuçla mutlu olmuş olabilirsiniz. Ancak aldığınız sonuçla mutlu olamayacak insanları manüplatif fotoğraflarla yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #62 : 18 Şubat 2021, 12:10:23 »
Yaptığınız şeyin adı “Ad hominem”.

Konunun benim ekimimle herhangi bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Forumda onlarca objektif paylaşım yapılan konu var zaten. Biraz incelerseniz siz de görürsünüz. Konuşmaktan dem vurmuşsunuz ancak burası zaten konuşmak, tartışmak ve eleştirmek için kurulmuş bir platform.

Siz ekiminizin değerlendirilmesini istemiyorsunuz. Siz “onaylanmak” istiyorsunuz. Bir operasyon geçirdiniz, herkesin ne kadar doğru yaptığınızı söylemesini istiyorsunuz.

Tekrar altını çizerek söylüyorum. Ekiminiz kesinlikle çehrenizi değiştirmiş ve sizi gençleştirmiş. Gayet yerinde bir işe girişmişsiniz. Sizin adınıza mutlu oldum. Ancak ekiminizin ne denli başarılı olduğuna dair objektif fotoğraflar koymaktan kaçınıyorsunuz.
Bu da ekiminizi yapan merkezi listesine alan insanların objektif referans almasına mani oluyor. Bu eleştirimi sizin için değil, saç ekimi düşünen diğer insanlar için yapıyorum. Siz bu sonuçla mutlu olmuş olabilirsiniz. Ancak aldığınız sonuçla mutlu olamayacak insanları manüplatif fotoğraflarla yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.

Saç ekimi yaptırdıysanız paylaşın ve takip edelim doğru bir paylaşım nasıl olur görelim demek hominem ? Anlıyorum. Sanırım saç ektirdiniz ama paylaşmadınız ? Doğru bu diye savunuyorsunuz sadece peki onun adı nedir?

Teşekkür ederim evet mutluyum kendimce de paylaşım yapıyorum neyse sonucum onu ekledim başka da bir derdim yok.
Forumu seviyorum

Kimseyi yanlış yönlendirmiyorum ama bu sekilde bir iftiraya maruz kalacaksam admin benim konumu kaldırsın lütfen demekki biz bu işi beceremiyoruz. Becerenlerinde laftan ibaret bir paylaşımını göremiyoruz.

« Son Düzenleme: 18 Şubat 2021, 12:28:10 Gönderen: Umutbezgin »

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 18 Şubat 2021, 12:32:50 »
Saç ekimi yaptırdıysanız paylaşın ve takip edelim doğru bir paylaşım nasıl olur görelim demek hominem ? Anlıyorum. Sanırım saç ektirdiniz ama paylaşmadınız ?

Teşekkür ederim evet mutluyum kendimce de paylaşım yapıyorum neyse sonucum onu ekledim başka da bir derdim yok.
Forumu seviyorum

Ad hominem: Bir reaksiyonun, belirli bir kişinin herhangi bir konudaki duruşu yerine şahsına yöneltilmesidir. Konuyu kişiselleştirerek saptırmak ve tartışma alanını başka yöne kaydırmaktır.

Paylaştığınız görsellerin manüplatif olduğu eleştirisiyle benim ya da bir başkasının ekiminin ne alakası var? Dediğim gibi forumda onlarca objektif paylaşım yapan konu var zaten. Sizinki onlardan biri değil. Bir ay önce yine ters ışıkta paylaştığınız fotoğraf son paylaştığınız fotoğraflardan daha sık görünüyor. Ya ekilen saçlarınız dökülüyor ya da iddia ettiğiniz gibi sonucunuz neyse onu paylaşmıyorsunuz. Kısaca insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Ekiminiz kötü bir ekim değil. Açıklığa göre de başarılı görünüyor. Size de gerçekten yakışmış. Ama paylaşımlarınız manüplatif. Olanı olduğu gibi göstermiyorsunuz. Tekrar ediyorum; insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #64 : 18 Şubat 2021, 12:40:53 »
Ad hominem: Bir reaksiyonun, belirli bir kişinin herhangi bir konudaki duruşu yerine şahsına yöneltilmesidir. Konuyu kişiselleştirerek saptırmak ve tartışma alanını başka yöne kaydırmaktır.

Paylaştığınız görsellerin manüplatif olduğu eleştirisiyle benim ya da bir başkasının ekiminin ne alakası var? Dediğim gibi forumda onlarca objektif paylaşım yapan konu var zaten. Sizinki onlardan biri değil. Bir ay önce yine ters ışıkta paylaştığınız fotoğraf son paylaştığınız fotoğraflardan daha sık görünüyor. Ya ekilen saçlarınız dökülüyor ya da iddia ettiğiniz gibi sonucunuz neyse onu paylaşmıyorsunuz. Kısaca insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Ekiminiz kötü bir ekim değil. Açıklığa göre de başarılı görünüyor. Size de gerçekten yakışmış. Ama paylaşımlarınız manüplatif. Olanı olduğu gibi göstermiyorsunuz. Tekrar ediyorum; insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Dostum memnunum :) bir sorunda yok  dediğim gibi daha iyisini sizler paylaşın lütfen takip etmek isterim.

Çok alakası var Aslında biz bilmiyoruz cahilimize verin bilenlerde ektirip paylaşmıyorsa bu beni üzer :) kişinin iştir ayinesi lafa bakılmaz işinizi görelim saygı değer hocam iyi günler dilerim.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 18 Şubat 2021, 12:51:38 »
Dostum memnunum :) bir sorunda yok  dediğim gibi daha iyisini sizler paylaşın lütfen takip etmek isterim.

Çok alakası var Aslında biz biliyoruz cahillimize verin  bilenlerde ektirip paylaşmıyorsa bu beni üzer :) kişinin iştir ayinesi lafa bakılmaz işinizi görelim saygı değer hocam iyi günler dilerim.

Bakın beni yanlış anlıyorsunuz. Benim amacım burada saldırgan bir dil takınıp sizleri üzmek değil. Kavgacı bir yapım yoktur. Böyle düşünmenizi istemem. Hala ısraren diyorum: Ekiminiz size çok yakışmış.

Ancak bu saç meselesi öyle bir illet ki yaptırdığı operasyon sonucunda depresyona giren binlerce insan var. Yani burada bir paylaşım yapılıyorsa tüm çıplaklığı ile yapılmalı.

Forumda alnına dahi saç ektiren insanlar gördük. İnsanların ne denli büyük beklentiler içinde olduğunu siz hesap edin. Dolayısıyla insanlara saçınızı olduğundan yoğun gibi gösterecek fotoğraflar paylaşmanın yüksek beklentisi olan insanlar için ciddi yıkıcı tarafları olabiliyor. Bu tip paylaşımlar faydadan çok zarar veriyor. Dolaylı yoldan insanlara hayal satmayın demek istiyorum.

Ha şunu da belirteyim; ben sizin paylaşımlarınızı art niyetli şekilde yaptığınızı düşünmüyorum. Mutlusunuz ve bunu paylaşmak istiyorsunuz, takdir görmek istiyorsunuz. Bu çok insani bir durum. Ancak lütfen burada paylaştığınız fotoğrafların bir sorumluluğu olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #66 : 18 Şubat 2021, 12:58:59 »
Bakın beni yanlış anlıyorsunuz. Benim amacım burada saldırgan bir dil takınıp sizleri üzmek değil. Kavgacı bir yapım yoktur. Böyle düşünmenizi istemem. Hala ısraren diyorum: Ekiminiz size çok yakışmış.

Ancak bu saç meselesi öyle bir illet ki yaptırdığı operasyon sonucunda depresyona giren binlerce insan var. Yani burada bir paylaşım yapılıyorsa tüm çıplaklığı ile yapılmalı.

Forumda alnına dahi saç ektiren insanlar gördük. İnsanların ne denli büyük beklentiler içinde olduğunu siz hesap edin. Dolayısıyla insanlara saçınızı olduğundan yoğun gibi gösterecek fotoğraflar paylaşmanın yüksek beklentisi olan insanlar için ciddi yıkıcı tarafları olabiliyor. Bu tip paylaşımlar faydadan çok zarar veriyor. Dolaylı yoldan insanlara hayal satmayın demek istiyorum.

Ha şunu da belirteyim; ben sizin paylaşımlarınızı art niyetli şekilde yaptığınızı düşünmüyorum. Mutlusunuz ve bunu paylaşmak istiyorsunuz, takdir görmek istiyorsunuz. Bu çok insani bir durum. Ancak lütfen burada paylaştığınız fotoğrafların bir sorumluluğu olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Bakın saldırgan bir dil takınıp sizi üzmek değil diyorsunuz amacım ama Beni tamamen kötü niyetle suçlayan kesinlikle aklıma gelmeyen ve elimden geldiğince yaptığım paylaşımla suçlayan bir tavrınız var. Ben kabul ediyorum bilmiyorum bu işi demekki lütfen bilenler paylaşsın sadece eleştirmek yerine.

Siz de paylaşın ben keyif duyarım sizin paylaşımınızı takip etmekten hemde doğru bir şekilde ve ektirdiğiniz yeri düşünenler için de bahsettiniz doğruları yapmış olursunuz.

Ben olduğundan daha yoğun göstermedim neyse onu paylaştım ve durumuma göre yoğun zaten.

Dediğim gibi admin benim konumu kaldırsın sizler paylaşın biz izleyelim lütfen

İyi günler.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 18 Şubat 2021, 13:07:38 »
Bakın saldırgan bir dil takınıp sizi üzmek değil diyorsunuz amacım ama Beni tamamen kötü niyetle suçlayan kesinlikle aklıma gelmeyen ve elimden geldiğince yaptığım paylaşımla suçlayan bir tavrınız var. Ben kabul ediyorum bilmiyorum bu işi demekki lütfen bilenler paylaşsın sadece eleştirmek yerine.

Siz de paylaşın ben keyif duyarım sizin paylaşımınızı takip etmekten hemde doğru bir şekilde ve ektirdiğiniz yeri düşünenler için de bahsettiniz doğruları yapmış olursunuz.

Ben olduğundan daha yoğun göstermedim neyse onu paylaştım ve durumuma göre yoğun zaten.

Dediğim gibi admin benim konumu kaldırsın sizler paylaşın biz izleyelim lütfen

İyi günler.

Ben derdimi tam olarak anlatamadım. Konunun daha fazla kişiselleşmesini de istemiyorum. Bunun kimseye bir faydası olmayacaktır. Sadece son söz olarak sizin paylaşımlarınızı art niyetli olarak yaptığınıza ihtimal dahi vermediğimi belirtmek istiyorum.

Güzel günlerde tarayın. Her şey gönlünüzce olsun.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 18 Şubat 2021, 13:45:34 »
son sayfa biraz gereksiz uzamış.
bu forumda çok saçma resimler koyanlarda var.
resim koymasını bilmeyenlerde var.
onlara kimse bir şey söylemiyor.

bu başlıktaki resimlerde gayet belirleyici bence. ışık önden olan resimde var, arkadan olan resimde var.
kendinizce istediğiniz bir açıdan resim olur, güzellikle istersiniz. bu kadar uzatıp karşı tarafı suçlamazsınız.

bunların dışında, bence ilk haline bakılırsa sonuç mükemmele yakın diyebilirim.
güle güle kullanın. :)

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 19 Şubat 2021, 01:32:35 »
Umut bey mevzuya açıklık gelmesi açısından ekim öncesi ustten (karsidan degil) ve güncel halini yine üstten flaşlı net bir foto koyarsanız bir degerlendirme yapilabilir. Tartisma uzamaz boylece. Saygılar.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 19 Şubat 2021, 01:36:27 »
Adam güzel sonuç almış kendine göre paylaşım yapmış sonuçta insanları da zorlamak gerek zaten diğer konulara da güzel dilekler ile merkez ayırmadan yorum yapıyor kendisi ben çok beğendim sonucunu ve bana göre açıklayıcı bir paylaşım hayırlı olsun.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #71 : 18 Mart 2021, 09:39:18 »
Adam güzel sonuç almış kendine göre paylaşım yapmış sonuçta insanları da zorlamak gerek zaten diğer konulara da güzel dilekler ile merkez ayırmadan yorum yapıyor kendisi ben çok beğendim sonucunu ve bana göre açıklayıcı bir paylaşım hayırlı olsun.

Saol kardeşim çok memnunum darısı herkesin başına

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 18 Mart 2021, 16:36:58 »
Güle güle tarayın açık alana göre güzel sonuç son durumları eklemeyi ihmal etmeyin
Global Moderator

Sekogok

• Full Member
« Yanıtla #73 : 24 Mart 2021, 17:01:39 »
maşallah açık alana göre çok iyi sonuç

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 26 Mart 2021, 23:18:39 »
çok başarılı sonuç maşallah