Gönderen Konu: Arenamed saç ekimi yorumlar 5000 Greft  (Okunma sayısı 7945 defa)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed saç ekimi yorumlar 5000 Greft
« Yanıtla #45 : 20 Ocak 2021, 21:57:19 »
Tabiki sen memnunsan  sorun yok ta...burası poz verme platformu değil...Gün ışığında üstten ve arkadan resim paylaşmamak için direniyorsun...kendini mi kandırıyorsun....yok sa buradakileri mi kandırdığını sanıyorsun...şu gönderdiğin resmin saçın durumunu göstermesi bakımından neresi net...? Bu forumda bu şekil de yanıltıcı yüzlerce paylaşım görüldü...Gerçek gün ışığında üstten ve arkadan çekilen ters ışık olmayan paylaşımda belli olur...kendini kandirabilirsin ona lafım yok ta...buradakileri yanıltma gibi bir amacın yoksa...gün ışığında üstten ve arkadan NET olan resimler paylasmamaya direnmenin sebebi düşündürücü...

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #46 : 11 Şubat 2021, 15:37:17 »
Selam dostlarım inşallah Tüm forum ailesi sağlıklı ve mutludur

Son durumumu paylaşıyorum elimden geldiğince net bir ışıkta çektim saçları uzattık biraz değerli yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #47 : 11 Şubat 2021, 15:38:50 »
Tabiki sen memnunsan  sorun yok ta...burası poz verme platformu değil...Gün ışığında üstten ve arkadan resim paylaşmamak için direniyorsun...kendini mi kandırıyorsun....yok sa buradakileri mi kandırdığını sanıyorsun...şu gönderdiğin resmin saçın durumunu göstermesi bakımından neresi net...? Bu forumda bu şekil de yanıltıcı yüzlerce paylaşım görüldü...Gerçek gün ışığında üstten ve arkadan çekilen ters ışık olmayan paylaşımda belli olur...kendini kandirabilirsin ona lafım yok ta...buradakileri yanıltma gibi bir amacın yoksa...gün ışığında üstten ve arkadan NET olan resimler paylasmamaya direnmenin sebebi düşündürücü...

Selamlar son fotograflarımı umarım sana beğendirebilirim :) açık alanım ortada resimlerde bir başarılı olmuş demek senin için neden bu kadar zor anlamış değilim:) sevgiler kardeşim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 11 Şubat 2021, 17:27:59 »
Açık alana göre çok başarılı bir sonuç oldu ekilenlerin hepsi çıkmış güle güle kullanın
Global Moderator

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 11 Şubat 2021, 18:18:29 »
resim gayet net ve çok iyi bir sonuç gelmiş ekim öncesi dımdızlak kelken bu duruma gelmek herkese nasip olmuyor maşallah diyelim  |-nazarboncugu-|

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #50 : 17 Şubat 2021, 14:38:03 »
Açık alana göre çok başarılı bir sonuç oldu ekilenlerin hepsi çıkmış güle güle kullanın

allah razı olsun teşekkürler yorum için çok memnunum

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #51 : 17 Şubat 2021, 14:38:57 »
resim gayet net ve çok iyi bir sonuç gelmiş ekim öncesi dımdızlak kelken bu duruma gelmek herkese nasip olmuyor maşallah diyelim  |-nazarboncugu-|

evet hiç beklemediğim bir sonuçtu ama ektiklerinin hepsi çıktı harika bır ekım yaptılar buradan Arenamed e teşekkür ederim

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #52 : 17 Şubat 2021, 19:59:09 »
Hocam hayırlı olsun,ekiminizi çok beğendim. güle güle tarayın? takviye olarak ne kullandınız?

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 17 Şubat 2021, 21:07:54 »
Başarılı sonuç gayet güzel hayırlı olsun.

Guzel_gunler_gorecegiz

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 17 Şubat 2021, 21:19:01 »
Radyolarda dinlediğimiz Umut Bezgin mi yoksa
“İlk ekimim nekroz oldu . Bu ekim patladı.. patlamış olmasına rağmen 1 yıl boyunca paylaşıma devam edip ekimimin nekadar patladığını ne kadar alandan nasıl çıkış olacağını beraber göreceğiz. Umarım ikinci ekimimde patlamaz”

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 17 Şubat 2021, 22:53:02 »
Aynen umut bezgin :) vay be saçlar süper olmuş abi

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #56 : 17 Şubat 2021, 22:53:55 »
Radyolarda dinlediğimiz Umut Bezgin mi yoksa

Dinlediyseniz ne mutlu bana saygılar:)

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #57 : 17 Şubat 2021, 22:54:40 »
Hocam hayırlı olsun,ekiminizi çok beğendim. güle güle tarayın? takviye olarak ne kullandınız?

Saol camım kardeşim kat kat güzelleri sana laik finasterid alıyorum.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 18 Şubat 2021, 01:14:30 »
Çehreniz değişmiş. Ekim size oldukça yaramış. Siz de gayet mutlusunuz. Güzel günlerde tarayın.

Ancak ne yazık ki paylaştığınız fotoğrafların hiçbiri ekiminiz hakkında kesin değerlendirme yapılabilecek şekilde çekilmemiş. Tamamında ters ışık bulunmakta (ışığı ters açıdan alarak gölgeden faydalanma ve daha yoğun görünüm ilüzyonunu sağlama). En iyi görünen fotoğrafı paylaşma çabasına girmişiniz. Keşke daha objektif fotoğraflar paylaşsaydınız.

Ekim size yakışmış. Ancak ne derece başarılı olduğunu değerlendirebilmek mümkün değil.

Umutbezgin

• Full Member
« Yanıtla #59 : 18 Şubat 2021, 10:28:08 »
Çehreniz değişmiş. Ekim size oldukça yaramış. Siz de gayet mutlusunuz. Güzel günlerde tarayın.

Ancak ne yazık ki paylaştığınız fotoğrafların hiçbiri ekiminiz hakkında kesin değerlendirme yapılabilecek şekilde çekilmemiş. Tamamında ters ışık bulunmakta (ışığı ters açıdan alarak gölgeden faydalanma ve daha yoğun görünüm ilüzyonunu sağlama). En iyi görünen fotoğrafı paylaşma çabasına girmişiniz. Keşke daha objektif fotoğraflar paylaşsaydınız.

Ekim size yakışmış. Ancak ne derece başarılı olduğunu değerlendirebilmek mümkün değil.

Anlıyorum kardeşim senin düşüncendir saygı duyarım. Sen saç ektirdiysen konu aç görelim nasıl paylaşılıyor? bize örnek olursun sadece konuşmak yerine eminim çok güzel bir konu olur. Bunun dışında tamamen kel bir insandım ve bu sonucu aldım elimden gelen sekilde paylaştım yardımcı olur ya da olmaz. Eklenen Fotoğraflar normalde ne görüyorsam kafamda o dur.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2021, 10:40:19 Gönderen: Umutbezgin »

Facebook Twitter Instagram