Gönderen Konu: Estepalace Nagihan Akbaş sayesinde önceki çok kötü ekimden kurtuldum 07.04.2015  (Okunma sayısı 7549 defa)

mgsolid

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhabalar. Öncelikle buraya paylaşımda bulunmamın sebebi, kendim de saç ekimi yaptırmadan önce doğru sonuçlar alan insanların yorumlarını dikkate alıp içime sinecek bir ekibe ulaşmaya çalıştığımdandır. Şunu söyleyebilirim ki çoğu kişi gibi ben de; herhangi bir firma kendi reklamını yapma adına sahte hesaplarlagiriş yapabilir endişesi ile güzel yapılan yorumlara karşı büyük bi önyargı ile bakıyordum. Şunu bilmenizi isterim ki kendim de sağlık sektöründeyim; aile hekimiyim.
Daha önce Bursa'da Estetik İnternational da bir seans fut ve bir seans fue olmak üzere iki ekim yaptırdım. Estetik İnternationaldaki ekip, doğal bir ekim için sıklıktan ziyade olması gereken iki unsur olan
saç köklerinin yönüne ve ekim sıklığına göre özellikle çoklu köklerin homojen dağıtılmasına hiçbir özen göstermediğinden sonuç tam bir çim adam görüntüsü (yönü tam anlamı ile rastgele kökler)
şeklinde oldu. Bunun bana maddi yönden kaybından çok manevi olarak zararı çok daha fazla oldu ve bir çok kök de yanlış ekimden heba oldu. Böyle bir operasyonun geri dönüşü teorikte mümkün görünüyor. (Yanlış ekilen köklerin tekrardan yönlerinin ayarlanıp çoklu köklerinin arka bölüme daha fazla alınması gibi) Ancak bu düzeltme operasyonu için başvurduğum merkezlerin hepsinin ortak görüşleri şu şekilde idi:
1- Düzeltme operasyonu maliyeti çok fazla olur.
2- Ekilen saçların tekrardan alınıp ekilmesi deride ciddi skarlar bırakabileceğinden komplikasyon riski fazladır.
3- Ekilen saçların yerini değiştirmek yerine sıklaştırma yapılır.

Bu üçüncü öneri Estetik İnternationalın birinci ekimden sonra önerdiği ile aynı olup ikinci ekimden sonraki sonuç tam anlamı ile facia idi. Evet ben bir hata yapıp bu işi en ince ayrntısına kadar araştırmayıp söylenilene itimat edip iki ekim yaptırdım. Kimse bu şekilde maddi ve manevi zarara girmesin diye bu söylediklerimi dikkate alırsanız sevinirim. Bursa Estetik İnternationalda sonuç olarak çok kötü iki operason geçirmiş olmama rağmen şu iki konuda haklarını teslim etmem gerekiyor. İlki güleryüz, ikincisi fut izi internette baktığım izlere kıyasla daha makul idi.
Her ne kadar bu iki konuda iyi idiseler bile Bursa Estetik İnternationaldaki yanlış ekim sonucu oldukça rahatsız edici (Ki o zaman hiç ekim olmamış halim bu durumdan kat ve kat iyi idi) bir görüntü vardı. Bir keresinde bu merkezin sahibi sayın Dr. Bülent Cihantimura, televizyon ekranlarında yeni bir yöntem olarak tanıttığı organik saç ekimi şeklini anlatırken rastgeldim. Teorikte o kadar güzel sunuluyordu ki bilmeyen birinin gözünün boyanmaması düşük ihtimal. Sanırım insanlar ticari amaçlar uğruna (ki en son bizim mesleğimizde bu kaygı olmalı) bazen ne söylediklerinin farkında değil ya da umursamaz bir hal alabiliyorlar. Ne yazık ki bunu anlamak için iyi araştımak yapmak, sağlık sektörünün içinde olmak,
en önemlisi de tecrübeye sahip olmak gerekiyormuş.Ben açıkçası insanların söylemleri ile eylemlerinin bir olmamasının sonucunu tecrübe ettim.

Sonra internet üzerinde forumlarda yaptığım araştımalar sonucu birçok merkezden sonra  Estepalace Firması ile görüştüm. Tam olarak hatanın nerede olduğunu ve bu operasyonun nasıl yapılması gerektiği konusunda anlaştığım tek yer burası idi. Sorunun kaynağı yanlış yönde ekilen kökler ve çoklu köklerin rastgele dağılıp inanılmaz nahoş bi görüntüye sebep olmas idi ve bu sıklaştırma ile düzeltilemeyeceği açıktı  (Bunun için oldukça fazlaca miktarda kök gerekirdi ki yoktu öyle olsa bile saçın büyüme aşamalarından birinde ne kadar sık olursa olsun o kökler yine farkedilirdi doğallıktan bahsediyorsak eğer) yapılması gerekenin çok zahmetli de olsa yanlış ekilen köklerin çıkarılıp tekrardan yönünün ve homojenliğinin düzenlenmesi idi. Estepalace ekibinden Nagihan Akbaş ve Ferhat Bey benim önerimi sabırla dinleyip düşüncelerimde hemfikir oldular ve doğal bir ekim için zaten olması gerekenin bu olduğu yönünde görüşlerini belirttiler, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına yönelik dileklerini ilettiler. Sonuç olarak hem ekip hem benim için çok sabır gerektiren bu işlemi iki seansta eski halime göre mükemmel bir şekilde neticelendirdiler. Nagihan Hanım ve ekibi yanlış ekilen kökleri çok büyük bir yüzde ile temizleyip çok memnun olduğum bir ön saç çizgisi oluşturdular. Eğer ben ilk önce Estepalace'a ulaşabilse idim kendi adıma hem bu kadar maddi manevi kayba uğramayıp hem şu anki halimden oldukça memnun olmama rağmen daha da sık ve iyi bir görüntüye sahip olabilecektim. Kendilerine sabırları ve  işlerini en güzel şekilde yapmaya çalıştıkları için tekrardan sonsuz teşekkür ediyorum.
Umarım saç ekimi düşünenen insanlara bu yazdıklarımla bir katkıda bulunabilirim. (Eski kötü halime dair, ekilen saçlar biraz uzunkenki  fotoğrafımılarımı sildim.Ki o zaman çim adam görüntüsü oldukça aşikardı. )
Saygılarımla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Konunun başlıgına  sadece ekim merkezinin adını yada sadece operasyon yapan   kişinin adını yazınız  operasyon günü ve  sürecinizin fotograflarınıda paylaşınız paylaşmanız gerek ...
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 19:25:56 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
 05 Mayıs da kayıt olup
bütün süreci bir anda atmış reklam iyi ama ikna edici değil

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi reklamları izlediniz

kullanılmayanhesapsilinsin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
buram buram buram REKLAM KOKUYO BURAM BURAMMM

yavuz15167

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi reklamları izlediniz

Güzel özet katılıyorum
K.Atatürk

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yaş seviyesi 0-6 olanlar için sağlam reklam. ama burada minimum yaş 15 sanırım. sizi yumurcak tv ye alalım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah razı olsun Nagihan abladan.biran önce saclarım dökülsün de hemen gidip ektireyim diye çok sabırsızlanıyorum:)
Reklamın kalitesi kötü, ekimden pek bişy beklemek doğru olmaz.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kurtar bizide bu hayattan nagehan abla :) gecesi olmayan sabahlardan hic olmucak hayallerden gotur bizi kadrinin gittigi yere belki orda sirma sacli oluruz :)) reklamin en kabadayisi olmus nokta :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dünyada bir injerto capiler birde nagihan abla. ikisini tek geçerim.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
adam konuyu açmış bir daha girmemiş
bunlar donanımhaber eseri
orda işe yarar burda tutmaz

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence Ekim Merkezlerinin kendi tanıtımını yapabileceği bir alt forum açılabilir. Orada istediği gibi reklamlarını yapsınlar. Sorulara da cevap versinler.Direk muhattap bulalım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence Ekim Merkezlerinin kendi tanıtımını yapabileceği bir alt forum açılabilir. Orada istediği gibi reklamlarını yapsınlar. Sorulara da cevap versinler.Direk muhattap bulalım

onuda yaptilar ama oda yemedi... sorularinizi bekliyoruz diyip gidiyorlar.. yanlis yerde bekliyorlar:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Reklam yapmak yada ekımlerınızi dürüst bir sekilde forum kurallarına uygun tanıtmak  istersenız bizimle ıletişime gecebılırsınız bu tarz dolaylı yoldan yapılan   paylaşımlarda bulunmak firmanıza olan bakış açısını kötü yönde etkiliyebilir .. öncelikle  sonuç olarak koyulan fotograflar çok karanlık bır ortamda çekilmiş yanı sonuc la ılgılı herhangı bır fıkır oluşturucak bır foto yok  ve operasyon süreci olmadıgı için  ılk konulan foto ile  sonuç olarak konan foto aynı kişimi oda belli degil bilginize  ve son olarak donör bölgenın önceki hali ve suanki hali onun fotosuda yok yanı bu paylaşım hiçbir şey ifade etmiyor süslü yazılar dışında..  fırmanızı tanıtmak için paylaşımda dahi bulunmak isterseniz paylaşımlarınız bu kurallara uygun şekilde olmalı...
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 14:30:35 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mgsolid

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İki ihtimal var: birincisi bu yorumları yapan arkadaşlar gerçekten kötü bir niyetleri
olmadan olaya tıpki daha önce belirttiğim gibi benim de saç ekiminden önce firmaların fake hesapları
olabilir endişesi ile olaya yaklaşıyorlar ki  bu anlaşılabilir durum çünkü saç ekimi düşünen bir insan daha kötü bir duruma düşmek istemez. Bu arkadaşlara şunu söylemek isterim: Hiç bir söylediğimde ne eksik ne fazla bir durum olmadığına tüm kutsal değerlerim adına söz verdiğimi belirtmek isterim. Ben kimseye şu merkez dışında bir yere gitmeyin demiyorum. Ve bu arkadaşlar için e-mail adresim: hmtugur@gmail.com. Buradan cep telefonu mu paylaşıp sormak istedikleri herşeyi cevaplayabilirim. İkinci ihtimaldeki kişiler içinse tek seçenek mevcut bahsedilen fake hesap onlar olup bu şekilde mağduriyetlerin ana sebebini teşkil eden zihniyet. Onlara söyleyecek pek bir şey yok. Dünya döndükçe
bu karakterdeki insanlar hep var olacaklar. Siz eğer benim durum adına Estetik İnternationalı fake hesaplarla savunarak şansınızı fazla zorlarsanız seneler önce başvurmadığım hukuki yollara kapı açmak için beni motive etmiş olacaksınız ve sözünün arkasında  olan bir insan olduğumu o zaman bire bir kavrayacaksınız.

Facebook Twitter Instagram