Gönderen Konu: Berbat Şaç Ekimi Örnekleri Ve Yorumları  (Okunma sayısı 7472 defa)

Raxtedy

• Jr. Member
  • **
Ynt: Berbat Şaç Ekimi Örnekleri Ve Yorumları
« Yanıtla #31 : 02 Ocak 2021, 03:39:05 »
Serkan Aydını tanımam. Serkan Aygında ekim yapan 3 arkadaşımında donörler toparlanmadı. Sabit kafalısınız. Serkan Aygın Kazanıp size yatırırmışcasına körü körüne savunuyorsunuz

Senin arkadaşların nerede ekim yaptırdıklarını bilmiyor olabilirler. Ya da sen serkan aygın dan sebep çok kazanamayan dandik ekimcilerden birisin.
Bu forumdaki serkan aygın ekimlerini incele. Adamın en büyük farkı zaten donör alanındaki başarısı.
Sonra kendi ekiminle alakalı bir konu aç ve görelim bakalım nerede yapıldı ekimin ve donör alanın nasıl, forum ahalisi buna karar versin.
Aygın ya da başkası eğer işini kötü yaptıysa bunu herkese göstersin ve yol göstersin forum.
  • Ekim Tarihi: 21.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Ocak 2021, 05:49:20 »
Yorum alabilir miyim bugun 7. Gün ön çizgi doğru çizilmiş mi

hayırlı olsun saç ekim konusu açamanız gerek düzenli bir konu ilgili bölüme
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 02 Ocak 2021, 05:52:30 »
hintell bunu forumlarin ilk baslik olarak sabitlenmesi lagzim, maalesef cogu sac ektirmek isteyen "ben dahil" forumu arastirsakta kendimiz yasamadan bilemiyor , ve yapilan ön cizigleri güzel buluyor.

bu cizgiler insanlara güzel gelebilir ama saçlar çıkınca bu cizgilerin tarama görüntü olarak nasıl etkileneceklerini anlayamıyorlar Teknik detayla değil çoğu kişi Bu güzel bence ile yorum yapıyor onları da anlıyorum herkesın düşüncesine saygım var dediğin gibi yaşamadan bazı insanlar anlayamaz
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 06:04:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 02 Ocak 2021, 05:58:44 »

Kardesim iyide herkesin kafa yapisi veya yüzü ayni degilki
Öyle bakarsan burdaki sac ekimlerin yüzde 70i berbat ozaman

semih kardeşim söylemisin madem o kadar bilgin var bu ekimlerin hangisinde  apeksle FTA arasınd hatlar ve referans noktları: 1 apeks 2 glabella 3 frontotemporal açı. 4 kantushattı 5 temporal üçgen referans noktalarına göre tasarlanmış ? ya da bunlardan haberin var mı ? kısaca bence güzel ile olmuyor bu işler güzel diyorsa bana sıralayacaksın su su referans noktalarına uygun sorun yok dıyeceksin  bu konularda bilgin yoksa da bence güzel diyorsan tartışmadan kişisel fikrini belirtir geçersin.

insanları saç ekimi çizgileri konusunda bilgilendirmeye çalıştığımız bir başlık sence güzel olanla ilgilenmiyoruz

forumda olumsuz çizgi olunca da zaten söylüyoruz. kısaca bilgi yok fikir var

berbat tabirine gelince bu konuda öz eleştiri yapınca evet o konuda sana katılıyorum. olumsuz ya da başarısız çizgiler dene bılırdı

konuda şu ekimci dha iyi çizgi yapıyor bak bunlar kötü de demedik insanlar araştırsın istedik dostum hayırlı seneler
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 06:13:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Semih2240

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 02 Ocak 2021, 07:36:28 »
semih kardeşim söylemisin madem o kadar bilgin var bu ekimlerin hangisinde  apeksle FTA arasınd hatlar ve referans noktları: 1 apeks 2 glabella 3 frontotemporal açı. 4 kantushattı 5 temporal üçgen referans noktalarına göre tasarlanmış ? ya da bunlardan haberin var mı ? kısaca bence güzel ile olmuyor bu işler güzel diyorsa bana sıralayacaksın su su referans noktalarına uygun sorun yok dıyeceksin  bu konularda bilgin yoksa da bence güzel diyorsan tartışmadan kişisel fikrini belirtir geçersin.

insanları saç ekimi çizgileri konusunda bilgilendirmeye çalıştığımız bir başlık sence güzel olanla ilgilenmiyoruz

forumda olumsuz çizgi olunca da zaten söylüyoruz. kısaca bilgi yok fikir var

berbat tabirine gelince bu konuda öz eleştiri yapınca evet o konuda sana katılıyorum. olumsuz ya da başarısız çizgiler dene bılırdı

konuda şu ekimci dha iyi çizgi yapıyor bak bunlar kötü de demedik insanlar araştırsın istedik dostum hayırlı seneler

Iyide kardesim bu yazdiklarini cogu kimse bilmez bilmesine gerekte yok zaten
Göze hos gelmedikten sonra bu dediklerini yapsalar ne yazar kardesim
Yanlis anlama bu benim görüsüm

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 02 Ocak 2021, 07:46:01 »
Iyide kardesim bu yazdiklarini cogu kimse bilmez bilmesine gerekte yok zaten
Göze hos gelmedikten sonra bu dediklerini yapsalar ne yazar kardesim
Yanlis anlama bu benim görüsüm

Anlamadım göze hoş gelmedikten sonra derken? Doğru bi ön çizgi göze hoş gelir ve doğal durur.
Sorun bu dedikleri mi senin ya da bir başkasının bilmesi değil. Sorun bu dediklerimi bu ekimleri yapanların bilmemesi? Bilmiyorsan yapmayacaksın insan hayatı bu. Bu ekimlerin hiç biri doğal olmaz sonuçlar 50.metreden anlaşılır  göze hoş gelen bir yanları yok kardeşim bu işi bilerek yapmak gerek. Kara düzenle olmaz insan hayatı bu boru değil yani.

Ayrıca ben biliyorum saç ekende bilecek bilmiyorsa insanlara öğretiriz onlarda öğrenmek zorunda kalır
Global Moderator

Semih2240

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 02 Ocak 2021, 07:57:53 »
Anlamadım göze hoş gelmedikten sonra derken? Doğru bi ön çizgi göze hoş gelir ve doğal durur.
Sorun bu dedikleri mi senin ya da bir başkasının bilmesi değil. Sorun bu dediklerimi bu ekimleri yapanların bilmemesi? Bilmiyorsan yapmayacaksın insan hayatı bu. Bu ekimlerin hiç biri doğal olmaz sonuçlar 50.metreden anlaşılır  göze hoş gelen bir yanları yok kardeşim bu işi bilerek yapmak gerek. Kara düzenle olmaz insan hayatı bu boru değil yani.

Ayrıca ben biliyorum saç ekende bilecek bilmiyorsa insanlara öğretiriz onlarda öğrenmek zorunda kalır

Eyvallah kardesim anliyorum demek istedigini
Fakat dedigim gibi daha yeni ekim bunlar
Hele bi saclar ciksin ozaman anlariz 50 metreden anlasiliyormu diye
Benim misal bi arkadasim sule hair de oldu
Bilmiyorum taniyormusun almanyadan cogu ona gidiyor baya meshur birisi
Lakin cok kötü sonuc aldi ön cizgi senin dedigin gibi 50 metreden belli oluyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 02 Ocak 2021, 08:04:17 »
Eyvallah kardesim anliyorum demek istedigini
Fakat dedigim gibi daha yeni ekim bunlar
Hele bi saclar ciksin ozaman anlariz 50 metreden anlasiliyormu diye
Benim misal bi arkadasim sule hair de oldu
Bilmiyorum taniyormusun almanyadan cogu ona gidiyor baya meshur birisi
Lakin cok kötü sonuc aldi ön cizgi senin dedigin gibi 50 metreden belli oluyor

Dostum Bir çıksın bakalımı yok bu işin sadece o kadar da kötü durmuyor Takma kafana diyeceğin görüntüler oluşacak. Bizim derdimiz işini düzgün yapsın bu işi yapanlar.

E tamam işte neden belli olduğunu örnekleri ile gösterdim konuda anlattım
Benim anlatmak istediğime geldik.

Kafadan saç çıkması önemli değil tasarım önemli ilk olarak kanal açıları da dahil.
Kötü bir ön çizgi kötü saç yönleri insana ekilenler çıkmasın diye dua ettirir.
İyi sabahlar.
Global Moderator

Semih2240

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 02 Ocak 2021, 08:18:44 »
Dostum Bir çıksın bakalımı yok bu işin sadece o kadar da kötü durmuyor Takma kafana diyeceğin görüntüler oluşacak. Bizim derdimiz işini düzgün yapsın bu işi yapanlar.

E tamam işte neden belli olduğunu örnekleri ile gösterdim konuda anlattım
Benim anlatmak istediğime geldik.

Kafadan saç çıkması önemli değil tasarım önemli ilk olarak kanal açıları da dahil.
Kötü bir ön çizgi kötü saç yönleri insana ekilenler çıkmasın diye dua ettirir.
İyi sabahlar.
Bu ekim nasil sence kardesim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 02 Ocak 2021, 11:05:00 »
Bu ekim nasil sence kardesim

Kötü bir çizgi

Semih2240

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 02 Ocak 2021, 14:19:06 »
Kötü bir çizgi

Neye göre kötü kardesim aciklarsan sevinirim

Soul

• Full Member
« Yanıtla #42 : 02 Ocak 2021, 15:38:54 »
Bizim forumda paylaşmıştı ektiren arkadaş Hatırlayanlarınız vardır.

Bu arkadaşın konu başlığı var mı?

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 02 Ocak 2021, 15:51:04 »
Saç ekimi olayında çok büyük rant var ve bir şekilde az veya çok saç ekimi yaptıracak kişiyi buluyorlar.Birçoğunun da bu işte çok para var bu işe girelim, ekip ekip gönderelim, sonucu bizi ilgilendirmez, nasıl olsa biz paramızı aldık diye düşünüyorlar.Bu forum gibi forumları bilmeyenlerin sayısı bir hayli fazla olduğu için ne de olsa ayda 3-5 tane av ağımıza düşer diye hareket ediyorlar.Ama 10-15 yıl öncesine göre daha bilinçli bir saç ektirmeyi düşünen insan profili var.Bu bilincin oluşmasında özellikle bu forumun aklı başında insan veya insanlar elinde yönetiliyor olmasının da etkisi  yadsınamaz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 02 Ocak 2021, 17:31:20 »
Bu arkadaşın konu başlığı var mı?

Silinmesini istedi konusunu sildik sanırım merkezi rahatsız oldu
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram