Saç Ekimi Sonuçları
Prozinc daha güvenilir
Ru'yu prozincle çözüyorum. Saçlarım çok kısaydı kullandığım dönem yorum yapamıcam ama kokusu güzel. Psikoloji olarak rahat hissetmek istiyorsan al başka birşey bekleme. Başka losyonlara yönel bence.
Trichos Losyon öneririm
Dökülmelerde etkili mi hocam ben en çok yogun dokulmem icin almak istiyorum
içinde Procapil ve bir çok bitkisel madde var Prof Servet Terzioğlu var dermatolog tavsiyesiyle aldım 1 ay oldu uzun vadede işe yarayacağını söyledi
Bende baktım güzel bir ürüne benziyor ama biraz küçük bir de kullanımı 10 fıs günde bir kere acaba bu kullanımla 1 ay yetiyor mu
. 50ml her akşam yatmadan önce 8 fıs sık hafiif masaj yap yeterTamamdır hocam teşekkür ederim eczane fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba
Alıntı yapılan: loess - 30 Aralık 2020, 13:49:08. 50ml her akşam yatmadan önce 8 fıs sık hafiif masaj yap yeterTamamdır hocam teşekkür ederim eczane fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba eczaneden almayın trendyol veya hepsiburada 145 TL civarı
eczaneden almayın trendyol veya hepsiburada 145 TL civarı
Bu arada spreylere bakarken sebamed saç dökülmesi için köpük çıkarmış yeni mi çıkardı bilmiyorum şampuan değil yalnız köpük kuru saç derisine sürmek için ve 3 ayda sonuç alınıyomuş sebamed de taş gibi marka simdi trichos losyonla arasında kaldım eğer araştıranlar varsa bilgisi olsun diye yazim dedim