Gönderen Konu: saç ekimi yapmak istiyorum  (Okunma sayısı 1259 defa)

Demir1940

• Full Member
saç ekimi yapmak istiyorum
« : 29 Aralık 2020, 14:19:18 »
25 ocak tarihinde istanbulda saç ekimi için randevu aldım ve bu süre zarfında doktor kesinlikle ilaç kullanmayı tavsiye etmedi ama forumda baktığım kadarıyla proscar finastreid omega vb ürünlerden bahsediliyor bana önerebileceğiniz bitkisel yada yan etkisi çok olmayan ilaç önerebilir misiniz zaetn ekim zamanı ve sonrasını tekrardan paylaşacağım buradan bu arada yaşım 33 ve son yıllarda dökülme stabil durumda

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: saç ekimi yapmak istiyorum
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2020, 14:35:49 »
6 ay önceden başlaman gerekirdi.Dönör bölgeyi kuvvetlendirip ektirmek saçın ekildiği yerdeki fazının devam etmesini sağlıyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2020, 15:08:00 »
6 ay önceden başlaman gerekirdi.Dönör bölgeyi kuvvetlendirip ektirmek saçın ekildiği yerdeki fazının devam etmesini sağlıyor.

Hayırlı olsun hangi merkezden randevu aldın

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2020, 15:58:26 »
ciddi misiniz hocam desenize dakika 1 gol 1 oldu benimki peki doktor kullanmadı dedi ekime kadar bana ama

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2020, 15:59:09 »
ciddi misiniz hocam desenize dakika 1 gol 1 oldu benimki peki doktor kullanmadı dedi ekime kadar bana ama
çok teşekkürler hocam dr ufuk alatekin hocam

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2020, 16:01:20 »
şunu da eklemek istiyorum saç derim yağlı gerçekten ona da nasıl bir çözüm gerekecek özellikle hintell hocam dan da bekliyorum bu konudaki fikirlerini

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2020, 16:16:10 »
Ekim den 1 ay sonra haftada 2 kez konozol medikal şampuan kullana bilirsin yağlanma için

Finasterid de düşüne bilirsin araştırıp

Saç ekim merkezine nasıl karar verdin canlı örneklerini takip ettin mi bahsettiğin ismi duymadım umarım eminsindir. Planlamaları ön çizgileri saç alımları bunları iyice araştırdın mı?
Global Moderator

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2020, 16:21:25 »
ön profil tepe bölgesi be ense bu şekilde acaba saglıklı mı donör bölgem hem ışıkta hem de diğer şekilde çektim resmi yanıltıcı olmasın diye

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2020, 16:23:50 »
Ekim den 1 ay sonra haftada 2 kez konozol medikal şampuan kullana bilirsin yağlanma için

Finasterid de düşüne bilirsin araştırıp

Saç ekim merkezine nasıl karar verdin canlı örneklerini takip ettin mi bahsettiğin ismi duymadım umarım eminsindir. Planlamaları ön çizgileri saç alımları bunları iyice araştırdın mı?
hintell hocam bir arkadaş yaptırdı oradan 2 sene önce hala görüşüyorum memnun idi birde kalem yöntemi ile yapacak ama choi kalemine iğne takacak bu şekilde saglıklı bir şekil olacagını söyledi öğretmen olduğum için ara tatili de değerlendirmek istedim hocam he fiyata gelirsek serkan aydından aldığım fiyata yakın söyledi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 29 Aralık 2020, 17:36:41 »

Saç ekimi yaptıracaklara tavsiye edilir.Doktordan doktora değişiyor belki o birşeye bulaşma demiş olabilir.Fakat saç kökünü kuvvetlendirip gitmek daha mantıklı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2020, 17:41:12 »
hintell hocam bir arkadaş yaptırdı oradan 2 sene önce hala görüşüyorum memnun idi birde kalem yöntemi ile yapacak ama choi kalemine iğne takacak bu şekilde saglıklı bir şekil olacagını söyledi öğretmen olduğum için ara tatili de değerlendirmek istedim hocam he fiyata gelirsek serkan aydından aldığım fiyata yakın söyledi

Anlıyorum ben sana söliyim de sonra deme uyarmadılar. İyi düşün iyi karar ver iyi araştır 1 kişinin sonucu ile karar verilecek işlem değil
Global Moderator

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #11 : 29 Aralık 2020, 17:44:26 »
Anlıyorum ben sana söliyim de sonra deme uyarmadılar. İyi düşün iyi karar ver iyi araştır 1 kişinin sonucu ile karar verilecek işlem değil
uçak biletini aldım hocam burdan paylaşacagım süreci zaten peki resimler nasıl hocam fikir olarak

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2020, 17:45:51 »
Saç ekimi yaptıracaklara tavsiye edilir.Doktordan doktora değişiyor belki o birşeye bulaşma demiş olabilir.Fakat saç kökünü kuvvetlendirip gitmek daha mantıklı.
buna benzer şeyler söyledi hocam zaten peki şu an kullanmaya başlasam nasıl olur ve hangi ilacı yan etkilerden de korkarım aslında bazıları karacigere bazıları böbrege zarar verir diye yazmış ondan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2020, 17:47:15 »
uçak biletini aldım hocam burdan paylaşacagım süreci zaten peki resimler nasıl hocam fikir olarak

Önden ortaya ekim olmalı sasece 2 ekim gerek tepe 1 sene sonra

3500 greft yeterli ilk ekim için

Kendi saçlarında zayıf dökülmen devam edecek güçlendirsen iyi edersin medikal tedavileri araştırıp.

Ama beni dinlemez bu kafayı 1 ekimle kapatmaya kalkarsan hata yaparsın olmaz yani
Global Moderator

Demir1940

• Full Member
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2020, 18:15:36 »
Önden ortaya ekim olmalı sasece 2 ekim gerek tepe 1 sene sonra

3500 greft yeterli ilk ekim için

Kendi saçlarında zayıf dökülmen devam edecek güçlendirsen iyi edersin medikal tedavileri araştırıp.

Ama beni dinlemez bu kafayı 1 ekimle kapatmaya kalkarsan hata yaparsın olmaz yani
ön bölgeye ve verteks denilen bölgeye ekim yapılacak normalde hocam tek ekimde tepe dediğiniz yer de bunun haricinde mi kast ettiğiniz bide tavsiye olarak hangi ilaç olabilir bilmediğimden dolayı bir an önce alıp başlamak istiyorum ekim gününe kadar

Facebook Twitter Instagram