Gönderen Konu: Toplu ve hızlı saç dökülmesi yaş 21  (Okunma sayısı 6255 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Toplu ve hızlı saç dökülmesi yaş 21
« Yanıtla #45 : 04 Ocak 2021, 21:21:18 »
  pahalı olmasa şu kafalara bir mezoterapi yapılsa ama iyi yer yapcak malzemeden calmıcak ince telleri süper kalınlaştırıo.500 600 arası tek seans 3 ay falan 10 12 kere yapıyorlar sonra 3 ayda bir falana ayarlıyorlar işi.seansı 100 falan olsa 18lik yapar sağlam bir mezoterapi sizin saçı.dermoller biotin guzel bir bloker losyonda iş yapar bu saçta

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 04 Ocak 2021, 22:41:32 »
saçlar uzunken dermaroller yapılırsa saça zarar verir mi?

1 yıl öncesine kadar saçlarda çok sıkıntı yoktu ama bu sene telogen effluvium da devreye girince çok hızlı dökülme oldu.

takılır ve koparabilir o yüzden dermastamp öneririm

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 04 Ocak 2021, 23:17:10 »
takılır ve koparabilir o yüzden dermastamp öneririm
hocam dermastamp kendi başına yeter mi serum kullanmalı mıyız?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 04 Ocak 2021, 23:25:45 »
hocam dermastamp kendi başına yeter mi serum kullanmalı mıyız?

mikroiğne işleminden hemen sonra uygulama ne uygulayacaksan emilim çok artar araya bir kaç saat koy.  ne serum kullanacaksın bilmiyorum ama çok bir şey bekleme. en iyi sonuç mikroiğne minoksil ile olur

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 05 Ocak 2021, 08:35:26 »
 kolay iş değil bu iş baskan bey.sen ufak tefek şelerle halletmeyi ve urunlere bağlı kalmamayı dusunuon.kolaya kacıon hepimiz oyle istiozda genetik dokulme bu.saçlı deride dht ile ayrı mucadele etmen gerek içerden ayrı.saçıda dermoller falan bunlarla beslemen gerek.urunler genetik dokulmede bir omur kullanılıo
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 05 Ocak 2021, 10:56:26 »
kolay iş değil bu iş baskan bey.sen ufak tefek şelerle halletmeyi ve urunlere bağlı kalmamayı dusunuon.kolaya kacıon hepimiz oyle istiozda genetik dokulme bu.saçlı deride dht ile ayrı mucadele etmen gerek içerden ayrı.saçıda dermoller falan bunlarla beslemen gerek.urunler genetik dokulmede bir omur kullanılıo
aynen hocam, bitoin, xpecia ve dermaroller ile devam edeceğim.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 05 Ocak 2021, 11:54:14 »
dermorolleri haftada 1 kullan fazlasızarar   xpecia gunde2  tedaviye devam devam 6 ay sabır
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 05 Ocak 2021, 11:57:19 »
 baskan reis xpeciada biotin var zaten.biotin yerine dısardan surulucek bloker losyon arastır.ama xpeciadaki biotin miktarı 5 mg olmalı.2.5 tan fazlasını vucut atar ama biz saç için içioz.5 içenler daha memnun.
 ali ben dermolleri gunde defalarca kere kullanıom sorun olmadı.gozenekleri açar kan dolaşımına faydalıdır birde hucre uretimini arttırır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 05 Ocak 2021, 12:04:32 »
baskan reis xpeciada biotin var zaten.biotin yerine dısardan surulucek bloker losyon arastır.ama xpeciadaki biotin miktarı 5 mg olmalı.2.5 tan fazlasını vucut atar ama biz saç için içioz.5 içenler daha memnun.
 ali ben dermolleri gunde defalarca kere kullanıom sorun olmadı.gozenekleri açar kan dolaşımına faydalıdır birde hucre uretimini arttırır.

bloker  losyon link verebilir misin hocam hiç bilgim yok

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 05 Ocak 2021, 12:07:02 »
dermorolleri haftada 1 kullan fazlasızarar   xpecia gunde2  tedaviye devam devam 6 ay sabır
aynen hocam sabır işi.
kullaıcaz artık.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 05 Ocak 2021, 13:06:11 »
 spiroyu arastır baskan

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #56 : 05 Ocak 2021, 13:18:39 »
   Dermoroller dondugu icin her gun defalarca kullanılması veya hergun kullanılması zararlıdır neden cunku bu donerken uzun sacları cekiyor kopraıyor o bolgede hasar olusturuyor sen o gozenekleri devamlı acıyorsun yaa o bolgeler her zaman kronik olmayan inflamasyon olusturuyor yani gecici ama inflamasyonun oldugu yerde kan akısı daha guzel oluyor  dogrudur birde boyle bir sorun var   oraya daha fazla geliyor birikiyor darbe aldıgı icin kandaki fazla ca+ fazla kalsiyumda gelip birikiyor burada kalsifikayon ve fibrozis bag doku olusturuyor sen bunu devamlı yaparsa orada her zaman bu dongu tekrarlanır  burası erken bir sekilde taslasmaya sac koklerinin dısarı cıkmasını zorlastırır sacın on bolgesi bu olayı olusturmaya cok meyilli bu yuzden en erken sacın onu dokulur insanlarda cunku dht zarar veriyor inflamasyon yuzunden buraya ve kalsifikasyon olusturuyor  benim sana tavsiyem haftada 1 dermorol yapman tereddutte kalmazsın ve dermorol sacı cekiyor cunku bende kullanıyorum ayda 1 iki haftada 1 haftada 2 3 kez yapmak istiyorsan dermastamp  ( dogru soyluyor oralminoxidilci arkadas karıstırdım ucu kare seklinde olan) almanı oneririm sana  ama tabi ben yine haftada 1 yapılmasından  yanayım cunku kanayan yerlerde iltihaplanma olayı olusur buda saca zarar veriyor her zaman yapıldıgında  sen beni anladın zaten kardesim her seyin fazlası zarar hesabı ....
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 14:02:29 Gönderen: ali2132b »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 05 Ocak 2021, 13:55:46 »
   Dermoroller dondugu icin her gun defalarca kullanılması veya hergun kullanılması zararlıdır neden cunku bu donerken uzun sacları cekiyor kopraıyor o bolgede hasar olusturuyor sen o gozenekleri devamlı acıyorsun yaa o bolgeler her zaman kronik olmayan inflamasyon olusturuyor yani gecici ama inflamasyonun oldugu yerde kan akısı daha guzel oluyor  dogrudur birde boyle bir sorun var   oraya daha fazla geliyor birikiyor darbe aldıgı icin kandaki fazla ca+ fazla kalsiyumda gelip birikiyor burada kalsifikayon ve fibrozis bag doku olusturuyor sen bunu devamlı yaparsa orada her zaman bu dongu tekrarlanır  burası erken bir sekilde taslasmaya sac koklerinin dısarı cıkmasını zorlastırır sacın on bolgesi bu olayı olusturmaya cok meyilli bu yuzden en erken sacın onu dokulur insanlarda cunku dht zarar veriyor inflamasyon yuzunden buraya ve kalsifikasyon olusturuyor  benim sana tavsiyem haftada 1 dermorol yapman tereddutte kalmazsın ve dermorol sacı cekiyor cunku bende kullanıyorum ayda 1 iki haftada 1 haftada 2 3 kez yapmak istiyorsan dermapen almanı oneririm sana  ama tabi ben yine haftada 1 yapılmasından  yanayım cunku kanayan yerlerde iltihaplanma olayı olusur buda saca zarar veriyor her zaman yapıldıgında  sen beni anladın zaten kardesim her seyin fazlası zarar hesabı ....

dermapen aldım ben de dermastamp falan halt etmiş yanında kafanın içinden geçiyor resmen . dermapen kullanılacaksa daha uzun tutulmalı süre

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 22 Ocak 2021, 14:08:16 »
1 sene önceye kadar sıkıntı yoktu. Şimdi yaş 21 bir.anda bu hale büründü. Nedir sorun? Psikoloji bırakmadı genç yasta

Güncelleme, sıfıra vurmustum 15- gündür xpecia + b12 hapı kullaniyorum. + Dermaroller + masaj

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 22 Ocak 2021, 14:13:38 »
 eh be baskan be masajla yıprattın zaten saçları yap ama çok yapma.sanki saçlarda biraz olumlu gelişme var.tepenin arkasını yeni goruom bu kadar kısa.masajmış b12 falan vakit kaybetme derim.daha ciddi guclu şelere yonel

Facebook Twitter Instagram