Gönderen Konu: Toplu ve hızlı saç dökülmesi yaş 21  (Okunma sayısı 6265 defa)

baskan123

• Hero Member
Ynt: Toplu ve hızlı saç dökülmesi yaş 21
« Yanıtla #30 : 03 Ocak 2021, 22:17:04 »
solgar en iyiside çok pahalı.kazıtcaksan 10 gun sonra gene kazıt.sonra uzamaya bırak.sıfıra vurmak bişi sağlamaz derler ama  saçın sanki nefes almak istiyor.kazıt diyecektim bende.saç aslında gelecek vaad edio ama yormuşsun kedi tuyu gibi olmuş canlı saç derin bana oyle geldi bu avantaj.çok yorma saçı dısardan suruceksen dht bloker kullan baska bişi surme.saçlar çok ıncelmiş.dermolleri herkes değişik kullanıo ben olsam gunluk kullanırdım kanlanmayı arttırsın diye sonucta minoxta gunluk kullanılıo oda damarı açıp saçı kanla beslio.1lik sarı dermoller zgtsler güzel.tuzlu suda beklet temizliği onemli.
hocam dayanamadım vurdum sıfıra :(

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 03 Ocak 2021, 22:38:54 »

Sıfıra vurmak isi cozmez kesinlikle hatta sac kısayken daha takıntılı oluyor insan  daha  cok belli ettiriyor erkek kafası ve sacı  durmadan jilete vurmak zararlı dır sac kokleri zarara bile ugrayabilir ben burada 4 kisiden sacımı sıfıra vurduktan sonra  saclarımın seyreldigini uzamasının azaldıgını duydum sacı ayda 1 uclarındaki kıırıgı almak saglıklıdır      sıfırın faydasının  oldugunu dusunmuyorum    ama sacların hava alır biraz diyorsan evet alır sadece faydası bu  isi tedavilerle cozmelisin sacın simdi cok kısa olacak aynalardan  fotolardan uzak durmalısın    sacın hava alırken stres yuklememelisin kafaya bence   dahada kafaya takmaman icin .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2021, 23:21:19 »

Sıfıra vurmak isi cozmez kesinlikle hatta sac kısayken daha takıntılı oluyor insan  daha  cok belli ettiriyor erkek kafası ve sacı  durmadan jilete vurmak zararlı dır sac kokleri zarara bile ugrayabilir ben burada 4 kisiden sacımı sıfıra vurduktan sonra  saclarımın seyreldigini uzamasının azaldıgını duydum sacı ayda 1 uclarındaki kıırıgı almak saglıklıdır      sıfırın faydasının  oldugunu dusunmuyorum    ama sacların hava alır biraz diyorsan evet alır sadece faydası bu  isi tedavilerle cozmelisin sacın simdi cok kısa olacak aynalardan  fotolardan uzak durmalısın    sacın hava alırken stres yuklememelisin kafaya bence   dahada kafaya takmaman icin .....
hocam son kez yaptım. Makine ile alıyorum jilet kullanmıyorum.
inşallah yoluna sokarız saçı
bu arada hocam bacaklarımdaki kıllarda da incelme ve dökülme var. Telogen effluvium buna sebep olabiliyormuş
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 23:29:53 Gönderen: baskan123 »

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 04 Ocak 2021, 06:09:08 »
biliyorum abicim saçlı deriyi kastetmediğinide bizi işin saçlı deri kısmı ilgilendiriyor.
 baskan ben  proscar.nick değiştim.19 yasındayken doktum 22de yanlar kel kaldım.bugun tam saçlıyım 41 yasında hatta gür diolar.ufak tefek şeleri bırak ciddi urunlerle o saça sonuc alırsın gibime geliyor.onden açık vermediğin muddetce kurtarırsın bence.sen açıcan bir konu en az 10 15 yılını vermişler ektirmiş öptürmüşler ekilmedik bir kulağının arkası kalmışlar her urunu senelerce kullanmışlar bugunki tecrubenizle bu saçı size veriom ne yaparsınız dicen.adam edersin bence o saçı.
 yormuşun saçları.surkilasyon yapabilsen deride dermoller falan iyi gider biotinle kalınlaştırsan blokerle kalınlaştırsan saçın bence umud vaadedio
Hocam, 3 kutu xpecia ve 1 kutu hairforte sipariş verdim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 04 Ocak 2021, 08:42:10 »
 hair fortenin o fiyatı haketceğini dusunmuom netten minoxidil alırım o paraya zaten şu aralar sacında minoxidillik bişi yok hair fortelik bşi yok.dermoller biotin spiro devam etsen daha mantıklıydı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 04 Ocak 2021, 09:45:36 »
hair fortenin o fiyatı haketceğini dusunmuom netten minoxidil alırım o paraya zaten şu aralar sacında minoxidillik bişi yok hair fortelik bşi yok.dermoller biotin spiro devam etsen daha mantıklıydı
İptal ediyim mi kullansam sıkıntı olur mu hocam 😁

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 04 Ocak 2021, 11:29:02 »
 bu işte neyle baslarsan onla devam edion.ondan iptal et arastırmalarını derinleştir oyle basla .baslangıc onemli.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 04 Ocak 2021, 19:24:06 »
Xpecia'yı 3 ay kullandıktan sonra düzgün bir forma ulaşırsa bırakmalı mıyım yoksa nasil bir yol izlemeliyim?

rodok

• Full Member
« Yanıtla #38 : 04 Ocak 2021, 20:06:53 »
Xpecia'yı 3 ay kullandıktan sonra düzgün bir forma ulaşırsa bırakmalı mıyım yoksa nasil bir yol izlemeliyim?

Ben 3.aya girmek üzereyim. Şu anlık etkisi güzel ama bence 3 ay hiç yeterli değil. En az 8-12 ay kullanmanı öneririm.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 04 Ocak 2021, 20:11:55 »
 saç ilaçlarında devamlı kullanım sart.senin saça sahip biri vardı minoxtan çok fayda aldığını solemişti dermollerden.mezo prp 5mg biotin  falan senin saçı kalınlaştırır kafada iş yapar.blokerlerde oyle

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 04 Ocak 2021, 20:28:46 »
saç ilaçlarında devamlı kullanım sart.senin saça sahip biri vardı minoxtan çok fayda aldığını solemişti dermollerden.mezo prp 5mg biotin  falan senin saçı kalınlaştırır kafada iş yapar.blokerlerde oyle
saçlar uzunken dermaroller yapılırsa saça zarar verir mi?

1 yıl öncesine kadar saçlarda çok sıkıntı yoktu ama bu sene telogen effluvium da devreye girince çok hızlı dökülme oldu.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 04 Ocak 2021, 20:29:17 »
Ben 3.aya girmek üzereyim. Şu anlık etkisi güzel ama bence 3 ay hiç yeterli değil. En az 8-12 ay kullanmanı öneririm.
12 aya ulaştıktan sonra ne ypmayı düşünüyorsun?

rodok

• Full Member
« Yanıtla #42 : 04 Ocak 2021, 20:40:45 »
12 aya ulaştıktan sonra ne ypmayı düşünüyorsun?

Duruma göre karar vericem. Eğer istediğim verimi almış olursam sadece Saw Palmetto ile devam edebilirim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 04 Ocak 2021, 20:42:21 »
 kısa ve uzun saçlar için ayrı dermollerden var uzun saç için olanından alırsın.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 04 Ocak 2021, 21:00:01 »
saçlar uzunken dermaroller yapılırsa saça zarar verir mi?

1 yıl öncesine kadar saçlarda çok sıkıntı yoktu ama bu sene telogen effluvium da devreye girince çok hızlı dökülme oldu.

Dökülme tipimiz aynı genel seyrelme, 2020 nisanda telogen effluvium oldum. İkimiz de doğuştan ince telli saça sahibiz. Baya paralellik var. Bizim dökülme tipinde ekim çok zor oluyor aralara girildiği için. Ama avantajımız saç çizgimiz bozulmuyor. Sadece şakaklar çok az geri gidiyor. Belki biraz on çizgi. Genelde sol tepeden kayıp yaşıyoruz bu tip dökülmede. Antiandrojenlere karşı daha iyi tepki veriliyor.

Ben telogen effluviumda yoğunluk kaybettiğim için yapabileceğim tek şey korumak değil, kökler henüz tazeyken minoxla eski yoğunluğuma kavuşmaya çalışıyorum. Ben xpecia öneriyorum ilk aşamada. Kabak çekirdeği kapsülü eklersen de baya mineral kazanırsın. Hafif olsa da antiandrojenik etkisi var. Antiinflamatuvar etkisi de var.

İnce telli saçım olduğu için sebamed kafeinli şampuan denicem. Hacim için.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Facebook Twitter Instagram