Gönderen Konu: Toplu ve hızlı saç dökülmesi yaş 21  (Okunma sayısı 6263 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Toplu ve hızlı saç dökülmesi yaş 21
« Yanıtla #15 : 29 Aralık 2020, 12:14:58 »
hocam, xpecia erkekliği etkiliyor mu bilgin var mı

Dhtyi yaklaşık %30 azaltıyor. Erkekliğe etkisi psikolojik. Kişiden kişiye de değişir. Bende ikiye çıkarınca ilk ay testis ağrısı olmuştu sonra geçti.
Ama xpecia içtim kısır oldum diye bir şey yok

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 29 Aralık 2020, 12:15:27 »
hocam, xpecia erkekliği etkiliyor mu bilgin var mı

kişiden kişiye çok değişiyor bu soru denemeden bilemezsin

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Ocak 2021, 16:52:44 »
1 sene önceye kadar sıkıntı yoktu. Şimdi yaş 21 bir.anda bu hale büründü. Nedir sorun? Psikoloji bırakmadı genç yasta
Şuan ki guncel durum gelişme var mı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Ocak 2021, 17:05:02 »
 seyrelmiş saçlar.bakımyağlarından seyrelmiş saça benzio.
baskan sen dermoller 5 mg biotin birde cakma spiro veya baska bir bloker losyon eklicen saçlarında fayda gorursun bence.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Ocak 2021, 17:05:30 »
Dhtyi yaklaşık %30 azaltıyor. Erkekliğe etkisi psikolojik. Kişiden kişiye de değişir. Bende ikiye çıkarınca ilk ay testis ağrısı olmuştu sonra geçti.
Ama xpecia içtim kısır oldum diye bir şey yok
finasterid bile 1 mgsi yuzde 38 baskılıyor xpecia o kadar baskılamaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Ocak 2021, 17:12:35 »
finasterid bile 1 mgsi yuzde 38 baskılıyor xpecia o kadar baskılamaz

Abi finas kanda %65 baskılıyor. Xpecia %30 yaklaşık. Saçlı deri için demedim %30u
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Ocak 2021, 17:13:47 »

Hocam foto net değil. İnce telli saçın telefon kamerası yakalayamıyor. Baksana bulanık çekmiş bulanık olan yerlerde saç yok gibi gözüküyor. Gün ışığında aynı yerde çek net olana kadar. Gelişimi öyle daha iyi görürsün
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2021, 17:24:53 »
       sac kısayken  erkeklerde seyrek gorukur telefon cekiminde rahat ol xpecia kullan 6 ay sonra sacın cok guzel toparlar gunde 2 tane al ama
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 03 Ocak 2021, 18:11:27 »
Hocam foto net değil. İnce telli saçın telefon kamerası yakalayamıyor. Baksana bulanık çekmiş bulanık olan yerlerde saç yok gibi gözüküyor. Gün ışığında aynı yerde çek net olana kadar. Gelişimi öyle daha iyi görürsün
Bu daha net mi hocam

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Ocak 2021, 18:15:47 »
Bu daha net mi hocam

Foto daha net olabilir de görebildiğim şey şu
Evet incelmen var böyle gözükmesinde sarışın olmanın da etkisi var. Genel seyrelme tipinde dökülmen. Bu dökülme tipinde antiandrojenler iyi cevap veriyor. Ben telogen effluviumunun olduğunu da hatirliyorum. İlk önce te'ye sebep olan şeyi ortadan kaldırman gerekiyor. Yerinde olsam tetikleyen şeyi düşünüp ortadan kaldırırım, daha sonra xpecia kullanıp duruma bakardım. Duruma göre Eğer fin kullanacaksan da şak diye değil kademeli olarak düşürürsün dht'yi.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 03 Ocak 2021, 18:29:09 »
 biliyorum abicim saçlı deriyi kastetmediğinide bizi işin saçlı deri kısmı ilgilendiriyor.
 baskan ben  proscar.nick değiştim.19 yasındayken doktum 22de yanlar kel kaldım.bugun tam saçlıyım 41 yasında hatta gür diolar.ufak tefek şeleri bırak ciddi urunlerle o saça sonuc alırsın gibime geliyor.onden açık vermediğin muddetce kurtarırsın bence.sen açıcan bir konu en az 10 15 yılını vermişler ektirmiş öptürmüşler ekilmedik bir kulağının arkası kalmışlar her urunu senelerce kullanmışlar bugunki tecrubenizle bu saçı size veriom ne yaparsınız dicen.adam edersin bence o saçı.
 yormuşun saçları.surkilasyon yapabilsen deride dermoller falan iyi gider biotinle kalınlaştırsan blokerle kalınlaştırsan saçın bence umud vaadedio

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 03 Ocak 2021, 19:08:20 »
biliyorum abicim saçlı deriyi kastetmediğinide bizi işin saçlı deri kısmı ilgilendiriyor.
 baskan ben  proscar.nick değiştim.19 yasındayken doktum 22de yanlar kel kaldım.bugun tam saçlıyım 41 yasında hatta gür diolar.ufak tefek şeleri bırak ciddi urunlerle o saça sonuc alırsın gibime geliyor.onden açık vermediğin muddetce kurtarırsın bence.sen açıcan bir konu en az 10 15 yılını vermişler ektirmiş öptürmüşler ekilmedik bir kulağının arkası kalmışlar her urunu senelerce kullanmışlar bugunki tecrubenizle bu saçı size veriom ne yaparsınız dicen.adam edersin bence o saçı.
 yormuşun saçları.surkilasyon yapabilsen deride dermoller falan iyi gider biotinle kalınlaştırsan blokerle kalınlaştırsan saçın bence umud vaadedio

xpecia yı nereden almamı önerirsin ?
n11.com güvenilir mi?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Ocak 2021, 19:42:47 »
 ben nette adı sanı duyulmamış dandik sitelerdende aldım saç urunlerini sorun olmuyor duymadımda sorun olan.urununu satmak için siteler birbirine sahte muhabbeti yapıyor.dermollerde ekle.80 liramı neymiş bu.yan destek bu urun tabi genclerde nasıl sonuclar veriyor bilmiyorum.naturel bointy biotin al 5 mg.72 tane var.aylığı 30 a gelir.dısardanda dermoller uygula.aldactone alıp spiro yapabilirsin.oda kaça patlıcak bilmiom.ama 4 ay falan gidiyor spiro.25 galiba 2 kutu 100luk aldactone.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 19:53:54 Gönderen: emekli kel »

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 03 Ocak 2021, 20:01:28 »
dermaroller ı hangi aralıklarla yapayım.
solgar bitoin 5000mg  kullanıyorum suan

saçları sıfıra vurayım mı yoksa uzatayım mı
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 20:20:24 Gönderen: baskan123 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Ocak 2021, 20:35:17 »
 solgar en iyiside çok pahalı.kazıtcaksan 10 gun sonra gene kazıt.sonra uzamaya bırak.sıfıra vurmak bişi sağlamaz derler ama  saçın sanki nefes almak istiyor.kazıt diyecektim bende.saç aslında gelecek vaad edio ama yormuşsun kedi tuyu gibi olmuş canlı saç derin bana oyle geldi bu avantaj.çok yorma saçı dısardan suruceksen dht bloker kullan baska bişi surme.saçlar çok ıncelmiş.dermolleri herkes değişik kullanıo ben olsam gunluk kullanırdım kanlanmayı arttırsın diye sonucta minoxta gunluk kullanılıo oda damarı açıp saçı kanla beslio.1lik sarı dermoller zgtsler güzel.tuzlu suda beklet temizliği onemli.

Facebook Twitter Instagram