Saç Ekimi Sonuçları
Hocam saçların uzunkende tepende seyreklik belli oluyormu?
şakakların hemen hemen böyleymiş zaten. besin eksikliği ya da stress vurmuş olabilir. tepe de uzunken belli olmuyor dökülüp dökülmediği. kan testlerin nasıl
3 numarada öyle oluyor uzun halinde sorun yoksa yoktur.Bende ince saçlıyım bendede öyle
İnce telliyse ve kısaysa tepe çok seyrek gözüküyor çünkü tepedeki saçlar dik durumda genelde ayrıca ince olduğu için kamera tam yakalayamıyor bu yuzden seyrek gözüküyor.
bakan ben proscar.bu tarz genel seyrekliklerle kalınlaştırıcılar etkili olabiliyor.revivogen tarzı urunler mezoterapi falan birde gulcu bloker eklemelisin hava civa urunleri bırak artık.prpde iş yapabilir sende
Hocam, biotin yerin xpecia kullanmalı mıyım?
Biotin bir yere kadar yarar sağlıyor. Bende telogen effluvium olduğunda işe yaramıştı saçlarım kalınlaşmıştı. Simsiyah olmuştu. Biotin kullanabilirsin. Ama genetik dökülmen olduğundan şüpheleniyorsan xpecia kullanmalısın. En azından emin olana kadar kullanmadığın vakitlerde pişman olmamak için. Ben xpecia kullanıyorum günde 2 onda 2500mg biotin var toplam. Haftada bir iki biotin içiyorum. Şuan bu şekilde yapabilirsin bence