Gönderen Konu: Kaç gün sonra işe başlayabilirim ??  (Okunma sayısı 1772 defa)

Huso09

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kaç gün sonra işe başlayabilirim ??
« : 05 Mayıs 2017, 23:07:15 »
Merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım.Ağır sanayide çalışıyorum.Cnc plazma operatörüyüm.Saç ektirmeyi düşünüyorum.Malum iş ağır olduğu için terleme ağır kaldırma oluyo eğilip kalkma sürekli oluyor zaten saç Ekiminden kaç gün sonra işe başlayabilirim yardım lütfen.. ??? ???🙄🙄 2. Sorum ise Aydın'da saç ektiren var mı Dr.Hüseyin babacan var onunla konuştum çevremden bir kişi ektirdi baya iyi olmuş iyi gözüküyor yani başka bu doktora saç ektiren var mı ? Teşekkürler..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaç gün sonra işe başlayabilirim ??
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2017, 23:27:56 »
Merhaba arkadaşlar bir şey soracaktım.Ağır sanayide çalışıyorum.Cnc plazma operatörüyüm.Saç ektirmeyi düşünüyorum.Malum iş ağır olduğu için terleme ağır kaldırma oluyo eğilip kalkma sürekli oluyor zaten saç Ekiminden kaç gün sonra işe başlayabilirim yardım lütfen.. ??? ???🙄🙄 2. Sorum ise Aydın'da saç ektiren var mı Dr.Hüseyin babacan var onunla konuştum çevremden bir kişi ektirdi baya iyi olmuş iyi gözüküyor yani başka bu doktora saç ektiren var mı ? Teşekkürler..
hocam ağır işse ve sıcaklık yoğunsa 20 gün diye biliyorum..köklerin tutması için terin iyi olmadığı söyleniyor terle çıkan vücut tuzunun iyi gelmediğini okumuştum..ama sen yinede doktora sor

Huso09

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaç gün sonra işe başlayabilirim ??
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2017, 23:46:37 »
Anladım hocam 20 gün dikkat edicez o zaman diğer türlü işi bırakmak zorunda kalırım ..

Facebook Twitter Instagram