Dostum hormon dalgalanması finde yasanıyormusta dutta yasanmıyormus size boyle bir mantık yuruteyim dudasterid dun aldın mesela bugun etkisi birazdaha azalır digersi gun biraz daha dun dht %10 testo %152 bugun dht %30 testo %102 yarın %35 dht test0 %85 sacta miktarı diyorum bunları simdi bu hormon dalgası degilmi ben bilimsel konusuyorum yani dudasteridte hormon dalgası yapar finasteridde yapar biri yarılanma suresi (gencte diyorum 6 saat digeri 4hafta ) jinokamasti her ikiside yapar biri 1 yıl icinde digeri 4 ay icinde kesinlikle yapar ama zamanla daha cok belirmeye baslar yani buradan cıkan sonuc dudasterid finasteride gore dahacok hormon dalgalanması yapar finasteride gore kendimizi kandırmayalım kandaki degerini soylemiyorum bile siz kandaki degerlere gore turk mantıgınca diyorsunuzki 4 5 hafta dht sadece %10 anasını aglattım hepsini blockladım ama sacta biri duserken testo artıyor her gun farklı bir deger artıp cıkıyor kandaki degere gore degil sactaki degere gore analiz edelim ben finasteridi yorumlarken bile sacta dht miktarını referans alıyorum % 38 her gun aldıgımız icin blocklanıyor dudaterid aldıgınız gun %52 sonraki gun %45 sonraki gun % 36 gittikce dusuyor zararlarını soylemiyorum bile yani dudasteriddde hormon dalgalanması kesinlikle yapar veher gun yapar sadece finasterid yapmaz yani