Saç Ekimi Sonuçları
Yok benim bukadar bükülmüyor. Bu deri esnekliği de kişiden kişiye değişen bir durum bence
eğer esniyorsa saçın dökülmüyor gibi bir olay var . saçı hiç dökülmeyen birinde ya da bir kızda başın üstü de yanlar gibi. senin yanların bu kadar esnek olmama sebebi oralarda zamanla kireçliyor.
Dökülmem başlayalı 1 sene bile olmadı, kireçlenme için erken bence. Yani bu kadar kireçlenme fazla. Eğer bu kadar kireçlendiyse çok daha az saçım olurdu. Yapısal bir fark olduğunu düşünüyorum esnekliğin
Saç bükücü... bükerek saç mı çıkarmış?
Babam 50 yaşında norwood 2 gür saçlı , sırf bu boş konuya bir ara merak saldım adamın kafasının esnekliğine baktım gayette sert 16 yaşında kardeşim birebir babam ve çok gür saçlı onunda kafası gayet sert böyle esnek filan değil. Boş konu bence
bunu ben de denedim ama baya esneklerdi. genel olarak kafaları büyümüyor ama değil mi?
Kafa büyüklüğünün etkisi olduğu bende düşünüyorum ama arkadaşıma bakınca peki ya bunu neden etkilememiş diyorum. Babasının kopyası kafa yapısı saç çizgisi kocaman kafası var nw0 artı yağlı bir cildi ve akneli bir suratı var. Bu işte kim şanslı kim şanssız çözemedim.
evet bazı kişilerin kafası çok büyük olmasına rağmen nw0. ya bizim derimiz büyümeye ayak uyduramayıp geriliyor ya da farklı bir büyüme türü. bebeklerin ilk yıllarında saçının olmaması ve kafalarının vücuda oranla büyük olması da bağlantılı diye düşünüyorum