Gönderen Konu: Ketoral krem kullanımı hakkında  (Okunma sayısı 3793 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Ketoral krem kullanımı hakkında
« Yanıtla #15 : 28 Aralık 2020, 18:51:56 »

Lauri  mantarın bir serefi var yenebiliniyor senin gibi ne oldugu belli olmayan otlar var asıl buralarda ben bunları kesip atmaya geldim anlama ozurlususunde ondan anlamıyorsun amk. Bu isi bilmeseydim buralarda senin gibi bosbogazların oldugu bir yerde  asla yazmazdım  senin gibi sac konusunda ozgunveni olmayan insanlarıda bu hayata  mutlu etmeye geldim ozguven sahibi yapmak icin hem bitkisel oneriyorum hem ilac sen kimsin  burada insanlara yardım ediyorum adam kazandırıyorum adam topluma insanlar sac yuzunden psikolojisi bozuk ben olumlu mesajlar veriyorum senin gibi yavsaklarda elbet cıkacak sozlerimle adam edip senin gibileride duzeltiyorum aloverayı git arastıraynı zamanda buyuk bir ilac ah ahhhh psikolojimi bozamazsınız insanlara yardım etmeme engel olamayacaksınız  insan olsan bunu yazmazdın  evet yeniyim ama arastırmalarım
cok eski ne anlamısım senden ancak suluk gibi insanlarabulasıp laf atarsınız seni muhatap alıp cevap vermeyecegim  insan ol  insan....

Hadsiz dangalak. Beyler şınu hintell e bi şikayet edin de, engellesin şunu.

Lauri

• Hero Member
Ynt: Ketoral krem kullanımı hakkında
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2020, 18:54:09 »
Hadsiz dangalak. Uzun uzun saçmalıklarına cevap verip burada hem konu sahibi arkadaşın konusunu hem de kendi vaktimi ziyan etmeyeceğim.

Beyler şunu hintell e bi şikayet edin de, engellesin şunu.

Facebook Twitter Instagram