Gönderen Konu: ARENA MED HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER  (Okunma sayısı 11695 defa)

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENA MED HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2017, 14:12:58 »
arkadaşlar özel sorularınıza teker teker cevap vereceğim özel olarak mesaj atarsanız hepinizle ilgilenmek varsa sorularınıza cevap vermek ve bilgilendirmek isterim umarım yazılan yorumlar saygı çerçevesinde olur

asistanarena

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2017, 14:24:51 »
cenk tosun seyrek ve ince telli bir saç yapısına sahip bu nedenle ekim yapıldı kendisine donör alanı cok zayıf olduğu için sadece saçının ön alanına ekim yapıldı kendisi prp tedavisine geliyor ve tedavisi hala devam ediyor.

tolga karel kendisinin saçları çok gür bir şekilde çıktı instagram vs fotoğraflarında seyrek olduğunu düşünen arkadaşlar youtube sayfamda videosuna bakabilirler.

aynı saç çizgisi ve yüksek greft konusu aynı saç çizgisini herkese yapmıyoruz bir çok kişinin isteği dogrultusunda onlara bilgilendirme yaparak saç ekim işlemi yapıyoruz. yüksek greft yapıyoruz çünkü ikinci bir ekim ihtiyacınızı ortadan kaldırıyoruz.

ilk soruyu soran arkadaşım sana özel ileti olarak tüm prosedürü atacağım

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2017, 18:43:40 »
cenk dun oyuna girerken baktım bence dik ekilmiş doğal durmuodu zaten cenki gorduğumuzden beri saçı ekim dioduk basarılı ekim saç işini takip edenlerin anlayamayacağı ekimdir cenki ilk goren ekim der ama munchesterdeki roneyin oncesini bilmeyen ekim diyemez gökhan ünalında belli oluyordu ekim olduğu bir kac futbolcu daha var onlarında belli
saçları ekmeydi dersin

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Mayıs 2017, 13:43:36 »
Berbatov saç ekimi adamlar yapiyor ya.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Mayıs 2017, 14:14:33 »
forumda daha önce paylaştım beğenmeyenler var bunu şaşırmıştım .çok iyi ekim bence

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Mayıs 2017, 14:55:28 »
Bu da protez değildir sanırım.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Mayıs 2017, 01:21:12 »
İnsanları hastalıklı tavuğa dönüştürme olayını hobi olarak mı yapıyorsunuz , yoksa saç ekim felsefeniz mi?
Bir de kullandığınız matkapın markasını öğrenebilir miyim tadilat çalışmalarımda işime yarar.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2017, 12:14:39 »
Bu da protez değildir sanırım.
Ya bu conteninki ne böyle acayip bişey insan inanamiyor ekim olduğuna

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2017, 12:17:21 »
adam kestiriyo vs protez değil kısa saçlı halide var yaşı 30 35 olan contenin futbolculuğunu hatırlar önler çok seyrek ama yanlar ve donörü çok fazlaydı bu adamdan 10.000 greft almışlardır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Mayıs 2017, 22:56:08 »
cenk tosun seyrek ve ince telli bir saç yapısına sahip bu nedenle ekim yapıldı kendisine donör alanı cok zayıf olduğu için sadece saçının ön alanına ekim yapıldı kendisi prp tedavisine geliyor ve tedavisi hala devam ediyor.

tolga karel kendisinin saçları çok gür bir şekilde çıktı instagram vs fotoğraflarında seyrek olduğunu düşünen arkadaşlar youtube sayfamda videosuna bakabilirler.

aynı saç çizgisi ve yüksek greft konusu aynı saç çizgisini herkese yapmıyoruz bir çok kişinin isteği dogrultusunda onlara bilgilendirme yaparak saç ekim işlemi yapıyoruz. yüksek greft yapıyoruz çünkü ikinci bir ekim ihtiyacınızı ortadan kaldırıyoruz.

ilk soruyu soran arkadaşım sana özel ileti olarak tüm prosedürü atacağım

Sayın asistan,
İlk soran arkadas benim, bana özelden bir cevap gelmedi. Zaten özelden mesaj atmanızın da bir anlamı yok.Ben zaten Ekim düşünmüyorum, ben sadece size karşı ön yargılara sebebiyet veren soruları belirttim.özelden yerine forumda cevap verirseniz belki size karşı on yargıları Aşma şansınız okur.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 24 Mayıs 2017, 00:18:44 »
Serkan Aydın, Cenk'in kesinlikle topik kullanmadığını saçlarının git gide güçleneceğini söyleyeli  çok oldu. şimdi siz topik kullandığını kabul ettiniz. kısaca şöyle belirtiyim bu forumda zeka seviyesi düşük pek fazla adam yok başka yerde ava çıkın.

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Mayıs 2017, 23:48:35 »
Aranemed ekim işini bıraksın gurme markasıyla topik işine girsin daha faydalı olur

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Mayıs 2017, 15:03:53 »
Bu forumu keşfetmesem valla bende bunların kurbanı olurdum heralde  ;D instagram da yanıltıcı reklam yapmakta üstlerine daha iyisini bulamazsınız o derece  ::)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Haziran 2017, 11:47:54 »
Arenamedin instagram sayfasına bakarsanız fotoların tümü yorumlara kapalıdır.Bu da demek oluyorki olumsuz yorumlara tahammül edemiyorlar ve üstelik bu takipçilere yapılan büyük bir saygısızlıktır.Ne demek insanlara söz hakkı tanımamak.Neyden çekiniyorsunuzki :)
Ayrıca arda kuralın ekimi de hiç hoş değil tolga karel deseniz bir çok protez saç tanıtımlarında boy göstermiş bir sanatçı.Zaten asıl bu konularda sanatçılarla boy gösterenlere acaba gözüyle bakmak gerekir.Ya adam sanatçı ekmeğini rol yaparak kazanıyor bi kere :)

Facebook Twitter Instagram