Kanka tutkuya dönüştü bende bu saç işi, bilgisiz insan görünce hemen bilgilendirmeye çalışıyorum çünkü biri beni benim gibi bilgilendirseydi ben çok daha erken korurdum saçlarımı belki o zaman oral anti androjene bile gerek kalmazdı, genetik dökülmeyi tanıtıyorum insanlara Norwood ölçeğini DHT'yi anlatıyorum oral anti androjenin mantığını anlatıyorum yan etkilerini söylüyorum birebir ilaç önermiyorum adamlara zaten herkesin saçını bilmeden nasıl önereyim, youtube videosunda da detayları anlatıyorum oraya yönlendiriyorum
Kardesim hayırlı gunler dun aksam videonu gordum izledim guzel acıklıyorsun herseyi begendim sonra sac konusunda butun videoların karsıma cıktı oncelikle sunu soyliyeyyim sen oyunculuk girisimcilik yada dunyada ilgili ceken konular hakkında hayat hakkında bilgi verersen daha iyi yerlere gelirsin videolarıında bu sac isine cok fazla takmıssın fin dut minoxidil gibi ilaclar tehlikeli ilaclar sana bunun garantisini vereyim insanları zamanla erkekligini bitiriyor senin tedavin cok guzel cunku yan etkisinden korkuyorsun minoxidil bu yuzden sadece sakaklara sıkıyorsun dutu haftada iki kere alıyorsun sende biliyosunki minoxidil sacı cok kotudonguye sakıyor dutasterid agresif dokulme olanlarda sac bolgesinde testo artısına sebep oluyor sacın yine seyreliyor(herkeste degil ) karaciger bobrek kalp mahfediyor insanlar sac takıntısından dolayı koru korune bu ilaclara baslıyolar finasterid yine bu ikisine gore cok iyi neden cunku vucut atmayı basarıyor yarılnma suresi cok kısa insanlar sonradan arkandan bedua kufur etmesin daha zararsız vitaminler yontemler ilaclar bulursan paylas youtobe tiktok cek ama sana sunu soyliyeyim evet bazı insanlar yanetki gormuyor yada gormezlikten geliyor minoxidil sonucu kalp krizinden olen dahi var sacları hepsi norward 5 6 seviyesine gelen dahi var herkeste aynı ise yaramıyor yazıktır sana birinin beduası tutarsa ne yapyımkı allahım bu duruma dustum soylersin yakısıklısın elin ayagın duzgun kafanı baska islere ver basarılı ol ve tedavive fini kat dutu haftada 1 yap en azından gozunu karartmıssan bak finde zararlı ama yine oneriyorum sana cunku vucu tolere edebiliyor ynlıs anlama beni 28 yasındayım minoxil 2 yıl kullandım kap carpıntısı yapıyordu bende neredeyse olecektim insanlaraoneriyon yazıktır analar aglamasın sonraa beni anladıgını dusunuyorum konusma tarzını begendim ama bu ilacları yıllardır analiz eden biri olarak insanlara yardımcı olmaya calısıyorum hayırlı gunler......