Merhaba Arkadaşlar.
Uzun zamandır sac ektirmeyi dusunuyordum. Pandemi ve karantina gunlerini de biraz firsat bilip, 23 Aralik itibariyle sac ekimimi Koray Hocanin onderliginde ASMED'de gerceklestirmis bulunuyorum. Oncelikle olarak Koray Hocaya, hasta temsilcim Bilge Hanima, greft toplama ve ekimimi gerçekleştiren ekipteki Vildan Hanıma, Selin Hanıma, Susu'ya ve anestezinin de etkisiyle adını hatırlayamadığım tüm ASMED ailesine teşekkür ediyorum. Herkes cok profesyonel ve guler yuzluydu. Sac ekim merkezi arastirmalarimda cok faydasi olan foruma ve yonetici Hintell'e de ayri tesekkur ederim.
ASMED'de 3 gece konaklama imkanim oldu. Yemekleri cok lezzetli ve benklentimin uzerinde olmakla birlikte operasyon sureci benim icin kusursuza yakindi. Elbette pandemi nedeniyle butun imkanlardan yararlanmak mumkun degil (sosyallesme alani, bilardo, canli muzik vb.) ancak sagligimiz icin olmasi gerekenin de bu oldugunu dusunuyorum. Umarim sac ekim sonuclarim da basarili olur ve surec mukemmel sekilde sonuclanir.
Ozetle, 31 yasindayim ve daha once hicbir sac destekleyici urun kullanmadim. Saclarim cogunlukla genetik sebeplerle yanlarindan aciliyordu. Koray Bey'in konsultasayonu dogrultusunda onlere ve sakak (temple) bolgesine toplam 3065 greft ekildi. Toplam Donör kapasitem 9000 civarı.
Analizlerim, Ekim öncesi, planlama ve ekim sonrasına ait fotoğrafları sırasıyla paylaşıyorum.
Sizin de surec ile ilgili sormak istedikleriniz olursa, seve seve yardımcı olmak isterim. Sizlerin de ekimimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.