Tartıştığımız konu saçma çünkü şampuanların zerre faydası yok.O yüzden slikon içerip içermemesi saçta bekletmeyen için birşeyde ifade etmiyor.Ben mantığını söyledim.İsterse alpecin olsun caffein onda da yüksek miktarda yok ki.Çünkü şampuan sudan ve kimyasaldan oluşan birşey.Temizlesin yeterli.Sizde bioxcin kullanıyorsunuz o şampuanın içinde slikonun alası var.Bizzat kaç kere kullandım.Bioblas daha hafif bana kalırsa.
Şampuanların zerre faydası yok demek çok saçma. Şampuanların faydası var, faydasız olsa neden ketokonazol maddesinin antiandrojenik etkisinden yararlanıyoruz? Eğer deri geçirgenliği sağlanabilirse etkisi var. Bunu da liposomal denilen teknoloji ile yapabiliyorlar. Ayrıca bazı vitaminler deri için de sağlıklı. Emilebilmesi için farklı formlarda içine koyulabiliyor. Ayrıca şampuanın çok kurutmaması, nem dengesini sağlaması gerekiyor.
Buyrun bu bioxcin forte içeriği;
AQUAWATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BIOCOMPLEX B11 (URTICA URENS LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, CERATONIA SILIQUA FRUIT EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE LEAF EXTRACT) OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT, FICUS CARICA LEAF EXTRACT, COCAMIDE MEA, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HCL, LECITHIN, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, MENTHOL, MEL, POLYQUATERNIUM-7, PANTHENOL, PIROCTONE OLAMINE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SODIUM PCA, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE
İçerisinde slikon olmadığını görebilirsiniz.
Bu da bioblas caffeine+ginseng şampuan içeriği
AQUA WATER, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE,SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AMODIMETHICONE, PANAX GINSENG AOOTEXTRACT CAFFEIN HERBALCOMPLEX B19 (URTICA URENS LEAF EXTRACT, HEDERA HELIX LEAF EXTRACT, ROSMARINUSOFFICINALIS LEAF EXTRACT EQUISETUMARVENSE LEAF EXTRACT), SODIUM PCA, PEG/PPG-120/10-TRIMETHYLOLPROPANETRIOLEATE, LAURETH-2, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-7, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9,SLICONE QUATERNIUM-16, TETRASODIUM EDTA, PIROCTONE OLAMINE, CITRONELLOL, LINALOOL, LIMONENE, PROPYLENEGLYCOL TRIDECETH-12, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, UNDECETH-11, BUTYLOCTANOLNIACINAMIDE. UNDECETH-5, PANTHENOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.