Gönderen Konu: Asuman Hairtransplant 12/09/2020 4700 Greft 23 Yaş  (Okunma sayısı 5805 defa)

John Keller

• Sr. Member
Ynt: Asuman Hairtransplant 12/09/2020 4700 Greft 23 Yaş
« Yanıtla #16 : 26 Aralık 2020, 17:29:23 »
Hayırlı olsun, birçok ekim merkezi 3.günden sonra ilk yıkamayı yapıyor ama Asuman Hanım ekimden sonraki gün ilk yıkamayı mı yapıyor? Ya da o kısmı ben mi yanlış anladım. Ekimlerini takibe aldığım bir kişi Asuman Hanım, 7.ayda yaptırmayı düşünüyorum, saç ekimi için proscara başladım, saç ekim merkezi önemli ama isim yapmış bir yer bir süre sonra bazı ekimlerini özenli yapmazsa sonuç tatmin edici olmuyor.Şu ana kadar gördüğüm tüm ekimlerinde işini özenle yapan bir ekip var gibi. Ama şu Alopexy spreyi kullandırması ekiminin sonucunun güzel gözükmesinde o spreyin mi etkisi var, o spreyi kullanmaya bırakınca o yoğunluk kaybolacak mı acaba sorularını akla getiriyor ister istemez.Sonuç inşallah istediğin gibi olur.Şu cümleyi her zaman severim ''Erkeğin makyajı saçıdır.''

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 26 Aralık 2020, 19:34:50 »
Hayırlı olsun, birçok ekim merkezi 3.günden sonra ilk yıkamayı yapıyor ama Asuman Hanım ekimden sonraki gün ilk yıkamayı mı yapıyor? Ya da o kısmı ben mi yanlış anladım. Ekimlerini takibe aldığım bir kişi Asuman Hanım, 7.ayda yaptırmayı düşünüyorum, saç ekimi için proscara başladım, saç ekim merkezi önemli ama isim yapmış bir yer bir süre sonra bazı ekimlerini özenli yapmazsa sonuç tatmin edici olmuyor.Şu ana kadar gördüğüm tüm ekimlerinde işini özenle yapan bir ekip var gibi. Ama şu Alopexy spreyi kullandırması ekiminin sonucunun güzel gözükmesinde o spreyin mi etkisi var, o spreyi kullanmaya bırakınca o yoğunluk kaybolacak mı acaba sorularını akla getiriyor ister istemez.Sonuç inşallah istediğin gibi olur.Şu cümleyi her zaman severim ''Erkeğin makyajı saçıdır.''
3. gün yıkaması denilen şey sizin yapmaya başladığınız yıkamadır. Operasyon sonrası günüde yıkanıyor ama bunu siz yapmıyorsunuz.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #18 : 26 Aralık 2020, 20:05:10 »
3. gün yıkaması denilen şey sizin yapmaya başladığınız yıkamadır. Operasyon sonrası günüde yıkanıyor ama bunu siz yapmıyorsunuz.

Aslında merkeze görede değişiyor Bazen, Ama Benim Aynı merkez ve ilk Yıkama 3. Gün Merkezde yapıldı, Ekim sonrası gün sabah 09:00 da bandajı yavaşça çıkarmam Söylendi, ve sonraki gün, 3. Gün yani, Yıkama yapıldı, Merkezler duruma göre, Bazen 2-3-5 ve 7. Gün bile Yaptırabiliyor İlk yıkamayı.. Tam olarak bi standart yok, Ama Genel olarak %80' i 3. Gün yapılıyor ilk yıkama..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

basrkan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 26 Aralık 2020, 20:26:31 »
Dostum merhaba öncelikle planlaman ve ekimini çok beğendim çok fazla anladığım söylenemez ama 105 güne göre güzel gelişim gördüm inşallah aynı hızda devam eder istediğimiz saçlara ulaşırız 😊 bende 10 kasımda Asuman hanıma ekim yaptırdım hemen hemen açıklığımız benziyor sürecini dikkatle takip edeceğim benim için klavuz niteliğinde inşallah süreç sonunda yüzümüz güler 😊 sana bir sorum olucak cevaplarsan sevinirim saçlarını 47. Gün nasıl kestirdin sadece makas ile mi makine de kullanıldı mı bende traş olmayı düşünüyorum ama tedirginim biraz 😂

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 27 Aralık 2020, 13:21:13 »
Proscardan yana herhangi bir yan etki oldumu ve hala kullanıyormusun?

Evet halen ara ara kullanıyorum ama grupta bahsedildiği gibi herhangi bir yan etki olmadı.

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 27 Aralık 2020, 13:21:55 »
selamlar hayırlı olsun planlama ekim güzel alana göre sürecinde çok başarılı ilerlemiş

Çok teşekkür ederim Başkan. İnşallah daha güzel sonuçlar olur hepimiz için.

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 27 Aralık 2020, 13:27:43 »

Teşekkür ederim yorumun için, İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz hepimiz. Benim saç yıkamam ekimden sonraki gün oldu. Daha sonra kendim yıkadım sabah akşam olacak şekilde, zaten nasıl yıkama yapacağını ilk yıkama yapıldığı esnada anlatıyorlar. bu 3,4,5 gün ilk yıkama muhabeti hakkında pek bilgim yok. Arkadaşların dediği gibi bazı yerler 3 gün sonra bazı yerler 1 gün sonra değişiklik gösteriyor. Bunun sebebini bende bilmiyorum. Ekim merkezi gerçekten çok önemli, ilk başta bende senin gibi düşünüyordum ilk hastaları güzel bana nasıl olur acaba güzel davranırlar mı diye. Bu konuda gerçekten Asuman abla çok hassas ve bu konuyu çok konuştuk operasyon esnasında bana güzel güzel anlattı doğrusu. Alopexy işini ilerleyen zamanlarda anlayacağız bakalım İnşallah güzel olur sonucum.

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 27 Aralık 2020, 13:30:51 »
Dostum merhaba öncelikle planlaman ve ekimini çok beğendim çok fazla anladığım söylenemez ama 105 güne göre güzel gelişim gördüm inşallah aynı hızda devam eder istediğimiz saçlara ulaşırız 😊 bende 10 kasımda Asuman hanıma ekim yaptırdım hemen hemen açıklığımız benziyor sürecini dikkatle takip edeceğim benim için klavuz niteliğinde inşallah süreç sonunda yüzümüz güler 😊 sana bir sorum olucak cevaplarsan sevinirim saçlarını 47. Gün nasıl kestirdin sadece makas ile mi makine de kullanıldı mı bende traş olmayı düşünüyorum ama tedirginim biraz 😂

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için. Ben normalde atmayı düşünmüyordum. Aynı benden bir hafta önce bir hafta sonra yaptıran kişiler ile kendimi kıyaslayarak süreci takip ediyordum. Takip et beni bende seni merak ettim doğrusu :) Soruna gelecek olursam. Üstlere hiçbir şekilde dokundurmadım. Yanları makina ile kestirdim o kadar. Berberim yıllardır tıraş olduğum kişi beni ve saç ektirdiğimi bildiği için sağolsun çok hassas davrandı. Herhangi bir sıkıntı olmadı için rahat olsun. Ama üstlere kesinlikle dokundurma. 6-7 ay üst kısma makas dahi değdirme, 7 ay sonra makas ile tıraş olmaya başlayabilirsin. Memnun oldum görüşmek üzere. Selametle

Poznan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 27 Aralık 2020, 13:53:37 »
Bundan sonra hızlı değişimler olur sanırım . Şimdiden gemi saçların keyfine hazırlan :)
Güzel olacak gibi

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 27 Aralık 2020, 14:23:35 »
Bundan sonra hızlı değişimler olur sanırım . Şimdiden gemi saçların keyfine hazırlan :)
Güzel olacak gibi

İnşallah hızlı olur sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ediyorum.

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 28 Aralık 2020, 22:16:02 »
107. Gün

Bugün 3. Saç tıraşımı oldum.
Üstlere yani ekim yapılan bölgeye hiçbir şekilde dokunulmadı. Sadece yanları makina ile aldırdım. Düzenli olarak aylık tıraşımı oluyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 28 Aralık 2020, 22:25:31 »
Ekiminiz oldukça güzel ilerliyor. Çıkışlar kendini göstermiş :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 01 Şubat 2021, 21:56:43 »
142. Gün
4. Tıraşımı oldum. Üstlerin çok hafif uçlarına makas attırdım.
Her gün 5mg biotin, omega-3 balık yağı,
1 gün sabah akşam xpecia vitamin tablet,
1 gün sabah akşam kerozan vitamin tablet,
3-4 günde bir proscar 1/2,
Günlük olarak shawpoo şampuan ile yıkama.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

« Son Düzenleme: 01 Şubat 2021, 22:12:10 Gönderen: hosayn »

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 01 Şubat 2021, 22:13:21 »
Hayırlı olsun kardeşim. Çok iyi bir görüntüye kavuşmuşsun. Şimdiden çok başarılı bir ekim olmuş bence. Süreç tamamlanınca saç probleminden kurtulmuş olacaksın umarım.

Facebook Twitter Instagram