Bence ikisinede gore yargilamiyorlar. Kadinlar erkekte cok cok farkli seylere bakiyorlar. Kadinlar bizim gibi dusunmuyor pek. Yakisiklilik 4. 5. Planda.
İs hayatima basladigimdan ve aktorluk ile ufak captada olsa ugrastigimdan beri, cok fazla kadindan teklif aliyorum. 2 sene oncesinde bu boyle degildi. Kendime bile bakamayan bir universite ogrencisiydim. Yine datelerim oluyordu ama boyle yogun degildi. Benle ilgili degisen pek birsey yok. Sadece hayat duzenim, davranislarim ve giyimim degisti.
Kendime ceki duzen verip giyimimi daha sade ve klasik yaptim. Diksiyonumu cok gelistirdim. Para kazanmaya basladim veee nerdeyse her hafta crush almaya basladim.
Boyum 1.75 ve kellesiyorum. 2 sene once kellesmiyordum oyle
ama yoktu yani 2 ayda 1 anca bulabiliyordum birisini.
Sonuc olarak kadinlar tipe bakiyor evet ve sac is hayatinda dahi fazlasiyla onemli fakat cok cok cok cirkin degilse kisi pek onemi kalmadigini dusunuyorum.
Gayet ozguveni yerinde 1.65 civari kel gobekli arkadaslarimda var ama hayatlari mukemmel durumda ve gayette kiz bulabiliyorlar.
Baya uzun yazdim 😂 sunu diyeyim bitireyim.
Kendi gorunusumuzu begenmiyor isek, elalemin kizi neden begensin? O yuzden begenecegimiz sekilde kendimizi sekillendirmek bizim elimizde. Cok rahatsizsa kisi tabiki sac ektirmeli eger begenisini boyle saglayacaksa fakat buzz cut kesimi yapip kellige uygun gardrobunu dizerse gayette cekici olabilir. Ve mumkunse fit bir vucut.
Kadinlar icgudusel olarak guvende hissetmek ister ve bunu saglayabilecek erkekle birlikte olurlar. Guclu erkek isterler İcgudusel birsey zaten. Kas gucunden bahsetmiyorum. Tas devrinde yasamiyoruz. Guc=Para