Merhaba, 26 yaşında 2 arkadaş olarak saç ektirmeyi düşünüyoruz. Fotoğrafları aşağıda iletiyorum. İlk koyduğum ve 5 fotoğraf bana ait, sonraki 5 fotoğraf arkadaşıma ait. 30 aralık için Serkan Aygın’dan muayene randevusu aldık. Sormak istediğim birkaç sorum var konuya çok hakim olmadığımdan cevaplarsanız çok sevinirim.
1) İlk ve en önemli sorum, ekim yaptırdıktan sonra varolan saçlarım dökülmeye devam eder mi? Dökülmeyi durdurmak için ne yapmalı? Ya da ekim yaptırmadan biraz daha beklemeli miyim?
2) DHI tekniği ile ekim yaptırmayı düşünüyorum, saçların arasındaki açıklıklar aslında en büyük problemim, o açıklıklara ekim yapılabilir mi? Bir klinik ile görüştüğümde o boşluklara ekim yapmanın riskli olduğunu eğer ekim yapılırsa mevcut saçlarımı kaybedebileceğimi söyledi.
3) 1. Sorumla bağlantılı olarak, yaptığım araştırmalar sonucu lazer tedavisi ile saçların güçlenebileceğini ve korunabileceğini öğrendim. Ekimden sonra lazer tedavisi önerir misiniz? Yaptıran ve faydasını gören arkadaşlar var mı?