Gönderen Konu: FİNASTERİDE SPREY YAN ETKİSİ VAR MI NEREDEN BULABİLİRİM.  (Okunma sayısı 17358 defa)

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: FİNASTERİDE SPREY YAN ETKİSİ VAR MI NEREDEN BULABİLİRİM.
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2017, 18:11:09 »
Lokal olarak uyguladığın için yan etki görme ihtimalin çok daha azdır tr de minox + finasterid içeren sprey var ama fiyatı da biraz tuzlu  :D saf finasterid içeren varmı bilmiyorum ama

Hadihayırlısı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2017, 23:35:41 »
Bahsettiğin ürün hangisi? Fiyatı ne kadar?

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2017, 00:29:53 »
genhair diye birşey var 149 promox (minoxil+finasterid 199tl) aylık tabi bu fiyatlara saç ektirmek daha mantıklı satışları hala varmı bilmiyorum :D https://www.minoxidilmax.com/topical-finasteride-with-minoxidil birde söyle bir ürün var yurtdısından

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2017, 10:19:26 »
Bir arkadas minoxil spray den saçının döküldüğünü söyledi bana doktora gitmemiş ama bundan oldu diye üzülüyordu.Böyle bir deneyimi olan var mı ya da duyan

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2017, 11:26:50 »
Bir arkadas minoxil spray den saçının döküldüğünü söyledi bana doktora gitmemiş ama bundan oldu diye üzülüyordu.Böyle bir deneyimi olan var mı ya da duyan
incelen güçsüzleşen saçları döker yerine daha kalın ve sağlıklı saçlar çıkar

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2018, 13:47:00 »
Finasterid sprey diye bir şey varmı arkadaşlar ,finasterid lokal olarak etki etmiyor diye biliyordum ama sprey formunu kullananlar varmış diye duydum ,varmı bil bilgisi olan.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2018, 16:51:04 »
Öyle bişey bulursan bizde alalım kardeşim
Global Moderator

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2018, 17:26:26 »
Hocam topikal finasteride arıyorsanız Türkiye de bulamayabilirsiniz. A.B.D de ünlü ekimciler Hasson-Wong kendileri geliştirdikleri topikal losyonu bir aralar satıyorlardı. Ama yurtdışı forumlarda pek memnun kalan olmadı üstelik oral alınan hap ile benzer yan etkiler gören birkaç kişi de vardı. Zaten sonra satıştan kaldırdılar. Topikal finasteride üzerine yıllardır çalışan Polichem firması var ama ne zaman piyasaya sürerler meçhul. Polichem lipozomal finasteride üretme çabasında yani hücreden daha kolay geçicek bir urun için uğraş veriyor. Henüz klinik sonuçlarını açıklamadılar yan etki/performans verilerine haiz değiliz.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Haziran 2018, 19:12:41 »
Hocam topikal finasteride arıyorsanız Türkiye de bulamayabilirsiniz. A.B.D de ünlü ekimciler Hasson-Wong kendileri geliştirdikleri topikal losyonu bir aralar satıyorlardı. Ama yurtdışı forumlarda pek memnun kalan olmadı üstelik oral alınan hap ile benzer yan etkiler gören birkaç kişi de vardı. Zaten sonra satıştan kaldırdılar. Topikal finasteride üzerine yıllardır çalışan Polichem firması var ama ne zaman piyasaya sürerler meçhul. Polichem lipozomal finasteride üretme çabasında yani hücreden daha kolay geçicek bir urun için uğraş veriyor. Henüz klinik sonuçlarını açıklamadılar yan etki/performans verilerine haiz değiliz.

Benim araştırmalarım şu şekilde;topikal finasterid deriden emilmiyor extra içine bir şeyler katarak ve formunu değiştirerek deriden emilimini sapladıkları zamanda sistemik dolaşıma katılıyor ve oral olanla aynı yan etkileri gösteriyor yani sadece scalp içerisinde tutmak bu ilacı mümkün değil.birde oral olarak alındığı zamanki ilacın farmokokinetiği ile topikal olarak sürülen ile farklı yani ikisinin aynı şeyler olması mümkün değil yani kısaca finasterid sprey pek mantıklı değil.

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2018, 01:13:58 »
Desenize bu finasterid spreydende umudumuzu keseceğiz tek çare saç ekimi ama onada zaman var.şeytan diyor emr losyon al belki placebo etkisi yaratırda saç çıkar daha önce miracle losyon denedim hiç bir şey çıkmadı tırt yani..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Haziran 2018, 01:49:10 »

Evet 1 sene önce wongla bu konuyu konuşmuştum çıkarıcakları bu topıkal fınasterid den bahsettik içeriği vs ama kendisinede çok bir fayda sağlayacağına inanmadığımı söyledim gülmüştü :)

Henüz memnun kalanı görmedim kullananlardan bakalım umarım gelişir.
Global Moderator

bahoo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 14 Aralık 2020, 18:23:02 »
Evet 1 sene önce wongla bu konuyu konuşmuştum çıkarıcakları bu topıkal fınasterid den bahsettik içeriği vs ama kendisinede çok bir fayda sağlayacağına inanmadığımı söyledim gülmüştü :)

Henüz memnun kalanı görmedim kullananlardan bakalım umarım gelişir.

Hintell son zamanlarda kullananlardan memnun olan biliyor musun
  • Ekim Tarihi: 12.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 24

rx0830

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Mart 2023, 20:52:31 »
finasterid losyon formunda majistral olarak cerrahpasa nur eczanesinde yaptirabilirsiniz.en uygun fiyata hazirlamaktalar.ayrica liposomal finasterid jel (finlipro) amerikadan gelmekte.yine bilgi almak icin oraya basvurabilirsiniz

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 17 Mart 2023, 23:37:15 »
Arabanın kilometresi artmasın diye geri geri seyehat edersen çok kaza yaparsın bu hayatta.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Facebook Twitter Instagram