Saç Ekimi Sonuçları
Bir arkadas minoxil spray den saçının döküldüğünü söyledi bana doktora gitmemiş ama bundan oldu diye üzülüyordu.Böyle bir deneyimi olan var mı ya da duyan
Hocam topikal finasteride arıyorsanız Türkiye de bulamayabilirsiniz. A.B.D de ünlü ekimciler Hasson-Wong kendileri geliştirdikleri topikal losyonu bir aralar satıyorlardı. Ama yurtdışı forumlarda pek memnun kalan olmadı üstelik oral alınan hap ile benzer yan etkiler gören birkaç kişi de vardı. Zaten sonra satıştan kaldırdılar. Topikal finasteride üzerine yıllardır çalışan Polichem firması var ama ne zaman piyasaya sürerler meçhul. Polichem lipozomal finasteride üretme çabasında yani hücreden daha kolay geçicek bir urun için uğraş veriyor. Henüz klinik sonuçlarını açıklamadılar yan etki/performans verilerine haiz değiliz.
Evet 1 sene önce wongla bu konuyu konuşmuştum çıkarıcakları bu topıkal fınasterid den bahsettik içeriği vs ama kendisinede çok bir fayda sağlayacağına inanmadığımı söyledim gülmüştü Henüz memnun kalanı görmedim kullananlardan bakalım umarım gelişir.