Gönderen Konu: Adım adım saç ekim sürecim  (Okunma sayısı 5844 defa)

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
Ynt: Adım adım saç ekim sürecim
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2021, 21:40:10 »
Merhaba hocam 2 gün sonra bende ekim yaptiricam ve acayip korku var içimde bazen keşke sizin gibi sedasyon mu alsam diye düşünüyorum ama anestezi iğneleri çok acıtır mı bilemiyorum kafama tek takılan nokta bu forumda ilk 15 iğneyi acılı bir şekilde hissettim diyen de var hiç bir ağrı hissetmedim diyen de var sanırım birazda kişiye göre değişen birşey bu uyku konusunda sıkıntı çekmem herhalde bir şekilde idare edeceğiz artık.
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2021, 22:24:11 »
Merhaba,

Korkmanızı gerektiren bir durum yok. Onlar zaten sizin dayanamayacağınızı anladıkları durumda yardımcı olurlar. Bu durum biraz acı eşiği ve iğne korkusuyla da alakalı. Ama acı eşiği yüksek de olsa o sıkıntıyı çekmeye değmez diye düşünüyorum. Ben doktor değilim tabi ama yine olsa ben sedasyonu tercih ederdim, gerçekten oraya uzandım ilacı verdikten sonra zerre acı ya da ağrı hissetmedim. Doktora sorun, fiziksel olarak sizi etkileyeceğini düşündüğünüz bir hastalık, alerji, benzeri bir şey yoksa sedasyon yaptırın derim.
Şimdiden hayırlı olsun umarın istediğin gibi olur sonuç.
  • Ekim Tarihi: 17 Aralık
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Sef antibiyotik, acti losyon
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2021, 22:26:59 »
Merhaba hocam 2 gün sonra bende ekim yaptiricam ve acayip korku var içimde bazen keşke sizin gibi sedasyon mu alsam diye düşünüyorum ama anestezi iğneleri çok acıtır mı bilemiyorum kafama tek takılan nokta bu forumda ilk 15 iğneyi acılı bir şekilde hissettim diyen de var hiç bir ağrı hissetmedim diyen de var sanırım birazda kişiye göre değişen birşey bu uyku konusunda sıkıntı çekmem herhalde bir şekilde idare edeceğiz artık.

Merhaba,

Korkmanızı gerektiren bir durum yok. Onlar zaten sizin dayanamayacağınızı anladıkları durumda yardımcı olurlar. Bu durum biraz acı eşiği ve iğne korkusuyla da alakalı. Ama acı eşiği yüksek de olsa o sıkıntıyı çekmeye değmez diye düşünüyorum. Ben doktor değilim tabi ama yine olsa ben sedasyonu tercih ederdim, gerçekten oraya uzandım ilacı verdikten sonra zerre acı ya da ağrı hissetmedim. Doktora sorun, fiziksel olarak sizi etkileyeceğini düşündüğünüz bir hastalık, alerji, benzeri bir şey yoksa sedasyon yaptırın derim.
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #18 : 21 Şubat 2021, 23:30:44 »
Merhaba,

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bakalım inşallah gerek kalmaz bunlara belkide ağrı eşiğim yüksektir de dayanabilirim.
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 21 Mart 2021, 16:42:45 »
Merhaba tekrar herkese.

Ekimden sonra 3. ayı doldurdum. Görsellerde gördüğünüz saçlar ekilmeyen var olan saçlarım. Ekilenlerden çok küçük tüylenmeler dışında bir haber yok ama zaten normal süreç bu ve bu onları görmek için 4. ayı bekliyorum.
Yan ve arkalar kapandı. Saçları sıyırıp bakınca donör bölge kırmızılığı görünüyor. Oraları hiç kestirmedim. Yama yama görünmesinden korkuyorum açıkçası.

Kliniğin verdiği serumu her gece uygulamaya devam ediyorum. Haftada iki kez falan argan yağı sürüyorum. Bunu kendim yapmaya başladım, bu süreçte bir sakıncası olacağını düşünürseniz yazın lütfen.

Şu anlık gündem böyle :)

• Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 23 Nisan 2021, 23:53:48 »
Merhaba herkese,

Ekimden sonraki 4. ayım. Açık söylemek gerekirse biraz moralim bozuk. Henüz çok yeni olsa sanki saçlarım seyrek çıkacakmış gibi bir his var içimde. Doktor dördüncü aya göre gayet iyi görünüyor dedi ama tabi kötü diyecek hali yok. Önden bakınca saçım normal gibi ama biraz eğilince kel ortaya çıkıyor.
Doktor Roller'ı biraz daha sert ve gün aşırı yapmamı istedi. Ben iki gün yapıyordum. Losyonu kullanmaya devam ediyorum. Capicade şampuan aldım. Yaklaşık bi aydır onu kullanıyorum.

Olumlu olumsuz fikir verirseniz sevinirim.

• Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 19 Mayıs 2021, 00:54:31 »

Herkese selamlar.

İki gün önce 5. ayım doldu.

Dermaroller ve solüsyona devam ediyorum. Saçlarımda dökülmeler oluyor. Doktorum Sebamed önerdi onu kullanmaya başladım. Kırk tel dökülmesi normal dedi. Şampuana başlayalı bir hafta oldu, dökülme hala devam ediyor umarım bir işe yarar.

Ekimden öncesi ve sonrası fotoğrafı paylaşıyor ve yorumlarınızı bekliyorum.
Ben şu an için pek memnun değilim :(

• Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

metinarli87

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 05 Haziran 2021, 08:17:12 »
son durum nedir hocam
  • Ekim Tarihi: henüz ektirmedim
  • Ekim Merkezi ismi henüz ektirmedim
  • Greft Miktarı henüz ektirmedim
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi kullanmıyorum

TheKel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2021, 08:21:57 »
hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız.
  • Ekim Merkezi ismi Taner Küçük Hair Clinic

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2021, 17:48:41 »

Merhaba tekrar,

17 haziranda 6 ay dolacak. Saçlarımda bir fark olduğunu tanıyanlar fark etmeye başladı ama açıkçası ben aşırı memnun değilim. Yanlardan ve karşıdan bakınca sorunsuz görünüyor, hiç saç olmayan bölgeler şu an dolu ama tepeden bakınca hala seyrek ve saçma bir görüntü var. Daha fazla dolacak mı hiçbir fikrim yok. Bir de mısır püskülü gibi çıkıyor. Hani sık çıksa bu hiç önemli olmayacak bu ama seyrek olunca tuhaf duruyor.

Ektirmekten pişman değilim ama kalın telli saçlara sahip değilseniz (yukarıda saçsız halim mevcut) çok da mükemmel bir sonuç beklemeyin ve inanın ki ekim yapılan yerle sanıldığı kadar alakalı bir durum değil bu, tamamen saç yapınızla ilgili.

Görüşlerinizi bekliyorum.

• Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2021, 07:59:21 »
Merhaba tekrar,

17 haziranda 6 ay dolacak. Saçlarımda bir fark olduğunu tanıyanlar fark etmeye başladı ama açıkçası ben aşırı memnun değilim. Yanlardan ve karşıdan bakınca sorunsuz görünüyor, hiç saç olmayan bölgeler şu an dolu ama tepeden bakınca hala seyrek ve saçma bir görüntü var. Daha fazla dolacak mı hiçbir fikrim yok. Bir de mısır püskülü gibi çıkıyor. Hani sık çıksa bu hiç önemli olmayacak bu ama seyrek olunca tuhaf duruyor.

Ektirmekten pişman değilim ama kalın telli saçlara sahip değilseniz (yukarıda saçsız halim mevcut) çok da mükemmel bir sonuç beklemeyin ve inanın ki ekim yapılan yerle sanıldığı kadar alakalı bir durum değil bu, tamamen saç yapınızla ilgili.

Görüşlerinizi bekliyorum.

iyiye gidiyor hocam muhtemelen 8. ayda çok daha güzel ir görüntü oluşacak
  • Ekim Tarihi: 10.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

Ramy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2021, 09:34:02 »
iyiye gidiyor hocam muhtemelen 8. ayda çok daha güzel ir görüntü oluşacak

Hadi bakalım inşallah öyle olur teşekkürler.
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 35
3100 greft
Sebamed şampuan
Curegen losyon
Argan, badem, hint yağı.
Sarımsak kürü

Facebook Twitter Instagram