Saç Ekimi Sonuçları
arkadaslar 60 gündür ürünü kullnıyorum. 3ünçü kutuyu kullanıyorum suanda yani ilaç başı 300 den 900 tl yapıyo 1 ay a kadr dökülmeyi durduruyo saçları güçlendirip saç tellerini kalınlaştırıyor saç tellerinin deriye nsl tutunduğunu hissedebiliyorsunuz sonraki süreçte küçük tüylenmeler oluyo bunlar gün geçtikçe kıla dönüşüyor hergün aynaya bkıyorum gördüğüm ufak tütlerin kıla dönüştüğünü görünce gercktn mutlu oluyorum saç tonunda ufak koyulanma oluyor.saç kökleri canlı duruyor. malesef foto yok. vardı arızalanan telefonumda kldı oda rizede bayramda gidip alıcam ..bnim denwyimim bu şekilde ilacı satın aldığm yerde muhsbeci bayanda eşine almış o da fotoları göstermişti yine orda çlışan bi bayana sormuştum tepkiler nsl dediğimde aynı sekilde oda eşinin fotosunu göatermişti iyiki almışım diyorum.ama bu bni maddi olarak gercekten zorladı ve 1 kutu daha alıcm ve biticek saç ekim ücretinin yarısı kdr vermiş olucam çıkmadığını görseydim 2 ci kutudan snra almzdm
ok bn fotoları atıcam ama şu ahahahhahaa gibi gülen akif gerizekalısıyla secret salagının görmesini istemiyorum bana mail adreslerinizi yazarsanız foto atıcam
Alıntı yapılan: Tolga1453 - 28 Temmuz 2017, 18:46:50ok bn fotoları atıcam ama şu ahahahhahaa gibi gülen akif gerizekalısıyla secret salagının görmesini istemiyorum bana mail adreslerinizi yazarsanız foto atıcamahaaahhahaa
Amerikalılırın kafasına türk pipisini bi şekilde sürmüşler buda başarı ben taktir ettim:)
Hello Millet,İki aydır kullanıyorum, saçlarımda dökülme durdu, evet kuvetlendi, ama yeni saç çıkmadı. Yani devam edeyim mi? etmeyeyim mi? Emin değilim açıkçası.