Gönderen Konu: KELOPESİA REBOOST HAKKINDA !!!  (Okunma sayısı 45878 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KELOPESİA REBOOST HAKKINDA !!!
« Yanıtla #30 : 04 Haziran 2017, 18:30:42 »
Ürünü 8 gündür kullanıyorum daha önce hic minoxil gibi saç cikarici urunler denemedim ürünü sitede yerden yere vurmuş durumdalar :) fiyatı çok pahalı.eger sac bolgesi bayagi kel iseurun 15 20 gun icin seyrekse 25 30 gun icinde biter dediler.ilacı nekadar kullanıcaz konusuna gelirsek ilk 1 ay gunde 2kez  diğer 2 ay günde bir olarak kullanicaz.Diger ilacların  aksine Biz 3 ay kullanılmasını tavsiye ediyoruz dediler..Şuanda dökülmeyi kesti sacım ince telliydi hacminde genisleme oldu sanirim elimi attigimda sert geliyor kardeşime saçıma bak bakalim bi gelisme varmi diyorum bugun bakti .gozenek gozenek olmus siyah nokta gibi yerler var diyor fotoda çekiyorum ilerleyen dönemlerde durumu anltır foto paylaşımı yaparım.
tecrübelerini paylaş dostum bekliyoruz
8 günde siyah gözenekler oluşturup,saç hacimlendirmişse bence saç ekimciler dükkanı kapatsın:) üstelik 3 ay kullanılması yeterli denmiş.. merakla bekliyoruz bu akıl almaz ilacın sonuçlarını.

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 04 Haziran 2017, 19:18:13 »
şaşkınlıkla bekliyoruz....

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 04 Haziran 2017, 22:31:34 »
Ürünü 8 gündür kullanıyorum daha önce hic minoxil gibi saç cikarici urunler denemedim ürünü sitede yerden yere vurmuş durumdalar :) fiyatı çok pahalı.eger sac bolgesi bayagi kel iseurun 15 20 gun icin seyrekse 25 30 gun icinde biter dediler.ilacı nekadar kullanıcaz konusuna gelirsek ilk 1 ay gunde 2kez  diğer 2 ay günde bir olarak kullanicaz.Diger ilacların  aksine Biz 3 ay kullanılmasını tavsiye ediyoruz dediler..Şuanda dökülmeyi kesti sacım ince telliydi hacminde genisleme oldu sanirim elimi attigimda sert geliyor kardeşime saçıma bak bakalim bi gelisme varmi diyorum bugun bakti .gozenek gozenek olmus siyah nokta gibi yerler var diyor fotoda çekiyorum ilerleyen dönemlerde durumu anltır foto paylaşımı yaparım.

Sadece 1 iletil newbie arkadaşın böylesi olağanüstü aldığı sonucu paylaştığı için teşekkür ediyoruz :D
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

bemird

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 13 Haziran 2017, 09:26:36 »
herkese selam

reboostu kullanmayı bırakınca çıkan saçlar tekrar dökülür mü

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 14 Haziran 2017, 19:18:15 »
valla tam bir ???? henüz kullanan görmedik duymadık .tekrar diyorum alan ve kullanan varsa sonuçları paylaşsın ..donörede iyi gelecek demişlerdi ekim sonrası için o yüzden kullananlar samimiyetle cevap versin

bemird

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Haziran 2017, 15:43:40 »
1 sene beklememiz lazım heralde kesin sonuçları görebilmek için. neticede minoxilde saç çıkarıyor ama kullanmayı bırakınca çıkan saçlar dökülüyor.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 19 Temmuz 2017, 13:27:51 »
Kocaman  bi sıfır.
Bu da yalan oldu

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 19 Temmuz 2017, 21:34:39 »
Bayram geçtikten sonra vertexlerine yaksınlar kınayı. Damar genişletici veya hormon baskılayıcı geğil gibi. Sünnet derisiymiş, kök hücreymiş, önceden burada hiç saç yokmuş, kozmetikmiş, hiç yan etkisi de yokmuş. Türkçesi: Biraz da biz para kaldıralım ne var ki!

Tolga1453

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Temmuz 2017, 00:26:01 »
arkadaslar 60 gündür ürünü kullnıyorum. 3ünçü kutuyu kullanıyorum suanda yani ilaç başı 300 den 900 tl yapıyo 1 ay a kadr dökülmeyi durduruyo saçları güçlendirip saç tellerini kalınlaştırıyor saç tellerinin deriye nsl tutunduğunu hissedebiliyorsunuz sonraki süreçte küçük tüylenmeler oluyo bunlar gün geçtikçe kıla dönüşüyor hergün aynaya bkıyorum gördüğüm ufak tütlerin kıla dönüştüğünü görünce gercktn mutlu oluyorum saç tonunda ufak koyulanma oluyor.saç kökleri canlı duruyor. malesef foto yok. vardı  arızalanan telefonumda kldı oda rizede bayramda gidip alıcam ..bnim denwyimim bu şekilde ilacı satın aldığm yerde muhsbeci bayanda eşine almış o da fotoları göstermişti yine orda çlışan bi bayana sormuştum tepkiler nsl dediğimde aynı sekilde oda eşinin fotosunu göatermişti iyiki almışım diyorum.ama bu bni maddi olarak gercekten zorladı ve 1 kutu daha alıcm ve biticek saç ekim ücretinin yarısı kdr vermiş olucam çıkmadığını görseydim 2 ci kutudan snra almzdm

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 22 Temmuz 2017, 00:48:50 »
arkadaslar 60 gündür ürünü kullnıyorum. 3ünçü kutuyu kullanıyorum suanda yani ilaç başı 300 den 900 tl yapıyo 1 ay a kadr dökülmeyi durduruyo saçları güçlendirip saç tellerini kalınlaştırıyor saç tellerinin deriye nsl tutunduğunu hissedebiliyorsunuz sonraki süreçte küçük tüylenmeler oluyo bunlar gün geçtikçe kıla dönüşüyor hergün aynaya bkıyorum gördüğüm ufak tütlerin kıla dönüştüğünü görünce gercktn mutlu oluyorum saç tonunda ufak koyulanma oluyor.saç kökleri canlı duruyor. malesef foto yok. vardı  arızalanan telefonumda kldı oda rizede bayramda gidip alıcam ..bnim denwyimim bu şekilde ilacı satın aldığm yerde muhsbeci bayanda eşine almış o da fotoları göstermişti yine orda çlışan bi bayana sormuştum tepkiler nsl dediğimde aynı sekilde oda eşinin fotosunu göatermişti iyiki almışım diyorum.ama bu bni maddi olarak gercekten zorladı ve 1 kutu daha alıcm ve biticek saç ekim ücretinin yarısı kdr vermiş olucam çıkmadığını görseydim 2 ci kutudan snra almzdm
fotolarını bekliyoruz

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Temmuz 2017, 01:54:51 »

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Temmuz 2017, 23:02:29 »
Kardeş sen şimdiki halinin fotoğraflarını yükle bakalım nasıl çıkıyormus bu sac buradaki arkadaşlar öyle 2 kelimeye inanacak insanlar değil bahane bilindiği üzere herkesde bulunur

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Temmuz 2017, 23:24:45 »

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
AHAHHAHAAHAH ;D

Tolga1453

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Temmuz 2017, 18:46:50 »
ok bn fotoları atıcam ama şu ahahahhahaa gibi gülen akif gerizekalısıyla secret salagının görmesini istemiyorum bana mail adreslerinizi yazarsanız foto atıcam

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 28 Temmuz 2017, 22:10:34 »
ok bn fotoları atıcam ama şu ahahahhahaa gibi gülen akif gerizekalısıyla secret salagının görmesini istemiyorum bana mail adreslerinizi yazarsanız foto atıcam
ben göreceğim at burdan
onları sevmiyon diye bizi mahrum bırakma

Facebook Twitter Instagram