Gönderen Konu: KELOPESİA REBOOST HAKKINDA !!!  (Okunma sayısı 45872 defa)

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KELOPESİA REBOOST HAKKINDA !!!
« Yanıtla #46 : 29 Temmuz 2017, 00:49:58 »
arkadaslar 60 gündür ürünü kullnıyorum. 3ünçü kutuyu kullanıyorum suanda yani ilaç başı 300 den 900 tl yapıyo 1 ay a kadr dökülmeyi durduruyo saçları güçlendirip saç tellerini kalınlaştırıyor saç tellerinin deriye nsl tutunduğunu hissedebiliyorsunuz sonraki süreçte küçük tüylenmeler oluyo bunlar gün geçtikçe kıla dönüşüyor hergün aynaya bkıyorum gördüğüm ufak tütlerin kıla dönüştüğünü görünce gercktn mutlu oluyorum saç tonunda ufak koyulanma oluyor.saç kökleri canlı duruyor. malesef foto yok. vardı  arızalanan telefonumda kldı oda rizede bayramda gidip alıcam ..bnim denwyimim bu şekilde ilacı satın aldığm yerde muhsbeci bayanda eşine almış o da fotoları göstermişti yine orda çlışan bi bayana sormuştum tepkiler nsl dediğimde aynı sekilde oda eşinin fotosunu göatermişti iyiki almışım diyorum.ama bu bni maddi olarak gercekten zorladı ve 1 kutu daha alıcm ve biticek saç ekim ücretinin yarısı kdr vermiş olucam çıkmadığını görseydim 2 ci kutudan snra almzdm
Yav he he

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 29 Temmuz 2017, 01:02:13 »
ok bn fotoları atıcam ama şu ahahahhahaa gibi gülen akif gerizekalısıyla secret salagının görmesini istemiyorum bana mail adreslerinizi yazarsanız foto atıcam
ahaaahhahaa :D ;D

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 29 Temmuz 2017, 11:45:18 »
ok bn fotoları atıcam ama şu ahahahhahaa gibi gülen akif gerizekalısıyla secret salagının görmesini istemiyorum bana mail adreslerinizi yazarsanız foto atıcam
ahaaahhahaa :D ;D

Uhauahaha zaaaaaaaaa auahahahahajajajahaahhaahkaksksks
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 29 Temmuz 2017, 13:00:36 »
Bu zımbırtı bir işe yarasaydı. Şimdiye kadar şafak sezer ile kanal kanal dolaşırlardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Bu ürünün deneklerinden biri şafak sezerdi :D Aradan 1 sene geçti. Ne şafak sezer'den nede ürünü tanıtan adamdan haber yok  ;D

Birde ürünün süper olduğunu yazanların sadece bu konuya mesaj atmış olmaları da çok enteresan  ;D

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 04 Mart 2018, 02:35:49 »
Harbi
Ne
Oldu
Bu
ilaca yaa?
Cok iddialilardi..
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 05 Mart 2018, 18:16:58 »
Patladı o ilaç sanırım saç sektörü bence dünyada en çok yalan dolanın döndüğü sektör medikal tedevilere kadar çünkü bir erkek için çok önemli bir durum umut vadetmek çok kolay o yüzden

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 10 Mart 2018, 00:53:27 »
Bu sünnet derisinden yapılan krem değil mi?  ;D ;D Sağda solda hala geyiği dönüyor bunun. Amerikalılar falan tonla almış bu losyondan hiçbir işe yaramamış. Zamanında bu ürüne para kaptıran herkes hala Türkiye'ye sövüyor. Türkiye'nin imajını yerle bir etmişler. Ne zaman bir losyon çıksa 'Türk sünnet kremi gibi olmasın' diyorlar. Ulan milletin kafasına neler sürdürmüşler ya  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 13 Mart 2018, 17:17:50 Gönderen: kilian »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 17 Mart 2018, 10:03:07 »
Amerikalılırın kafasına türk pipisini bi şekilde sürmüşler buda başarı ben taktir ettim:)
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 17 Mart 2018, 23:43:47 »
Amerikalılırın kafasına türk pipisini bi şekilde sürmüşler buda başarı ben taktir ettim:)
😂😂😂
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 19 Nisan 2018, 11:40:20 »
arkadaslar 60 gündür ürünü kullnıyorum. 3ünçü kutuyu kullanıyorum suanda yani ilaç başı 300 den 900 tl yapıyo 1 ay a kadr dökülmeyi durduruyo saçları güçlendirip saç tellerini kalınlaştırıyor saç tellerinin deriye nsl tutunduğunu hissedebiliyorsunuz sonraki süreçte küçük tüylenmeler oluyo bunlar gün geçtikçe kıla dönüşüyor hergün aynaya bkıyorum gördüğüm ufak tütlerin kıla dönüştüğünü görünce gercktn mutlu oluyorum saç tonunda ufak koyulanma oluyor.saç kökleri canlı duruyor. malesef foto yok. vardı  arızalanan telefonumda kldı oda rizede bayramda gidip alıcam ..bnim denwyimim bu şekilde ilacı satın aldığm yerde muhsbeci bayanda eşine almış o da fotoları göstermişti yine orda çlışan bi bayana sormuştum tepkiler nsl dediğimde aynı sekilde oda eşinin fotosunu göatermişti iyiki almışım diyorum.ama bu bni maddi olarak gercekten zorladı ve 1 kutu daha alıcm ve biticek saç ekim ücretinin yarısı kdr vermiş olucam çıkmadığını görseydim 2 ci kutudan snra almzdm

Şafak sen misin?

kadir1974

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 31 Temmuz 2018, 15:04:06 »
İlaca başladım, dökülmeler durdu, bakalım devam ediyorum. Ümidim var. Ama sigarayı da azalttım, çünkü sağlıklı beslenme ve yaşam da diyorlar. Stres olmayacak diyorlar, o biraz zor  ;D

Reboost'u aradığım kadın çok bilgili, bana çok yardımcı oldu. Soruları doğru cevap veriyor.

Hayırlısı bakalım  ;)

Fellimilli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 03 Ağustos 2018, 12:29:30 »
Hello Millet,

İki aydır kullanıyorum, saçlarımda dökülme durdu, evet kuvetlendi, ama yeni saç çıkmadı.

Yani devam edeyim mi? etmeyeyim mi? Emin değilim açıkçası.

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 11 Ağustos 2018, 04:28:20 »
Bu ilacın adı ne arkadaşlar?

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 11 Ağustos 2018, 04:54:36 »
Hello Millet,

İki aydır kullanıyorum, saçlarımda dökülme durdu, evet kuvetlendi, ama yeni saç çıkmadı.

Yani devam edeyim mi? etmeyeyim mi? Emin değilim açıkçası.

Hocam kayda değer güçlenme var mı saçlarınızda?

Facebook Twitter Instagram