Gönderen Konu: KELOPESİA REBOOST HAKKINDA !!!  (Okunma sayısı 45882 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KELOPESİA REBOOST HAKKINDA !!!
« Yanıtla #15 : 09 Mayıs 2017, 12:07:40 »
http://re-boost.com.tr/ site açılmış arkadaşlar bana içeriği vitamin kombosu gibi geldi sizin görüşleriniz ne..hiç hücre yenileyici vs olayı yok gibi

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Mayıs 2017, 15:27:36 »
bende farkli bir uygulama hakkinda aldigim duyumu aktarmak istedim.
Israil de bulunan doktor bir arkadasimin bahsettigi sac ekim transferi ile alakali uygulama su sekilde:
"Donoru yetersiz bulunan hastadan alinan greftler , amerikada bulunan ve donor analizi yapilmis binlerce donor bagislayicinin greftleri ile kiyaslaniyor, doku uyumu bulunan greftler ucreti karsiligi satin alinarak hastaya ekim gerceklestiriliyor.(organ naklinde oldugu gibi). uygulamanin gercekligi konusunda hicbir bilgiye ulasamadim,ama gercek ise donor sikintisi yada kellik sikintisi kalmayacakmisa benziyor (en azindan parasi olana)"
Bu sekilde bir duyum alan yada konunun detayi hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa bilgi paylassin lutfen...

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Mayıs 2017, 22:47:58 »
bende farkli bir uygulama hakkinda aldigim duyumu aktarmak istedim.
Israil de bulunan doktor bir arkadasimin bahsettigi sac ekim transferi ile alakali uygulama su sekilde:
"Donoru yetersiz bulunan hastadan alinan greftler , amerikada bulunan ve donor analizi yapilmis binlerce donor bagislayicinin greftleri ile kiyaslaniyor, doku uyumu bulunan greftler ucreti karsiligi satin alinarak hastaya ekim gerceklestiriliyor.(organ naklinde oldugu gibi). uygulamanin gercekligi konusunda hicbir bilgiye ulasamadim,ama gercek ise donor sikintisi yada kellik sikintisi kalmayacakmisa benziyor (en azindan parasi olana)"
Bu sekilde bir duyum alan yada konunun detayi hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa bilgi paylassin lutfen...
iyi konuya değinmişsin

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2017, 13:11:59 »
Etken maddeyi degistirmisler sanirim sunnet derisi diyolardi :) gecen gun  tanidigim biri aldi icerigine baktim bildigin yag karisimlari :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2017, 13:18:58 »
Etken maddeyi degistirmisler sanirim sunnet derisi diyolardi :) gecen gun  tanidigim biri aldi icerigine baktim bildigin yag karisimlari :)
hehhe aynen birde 300 tl..bak bakalım kullanmasını takip et işe yarıyormuymuş, olanı korusa bile bir çok insan  için yeter

yavuz15167

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2017, 15:25:51 »
Bende bir sitede denk geldim kutusuna , Pek inandırıcı gelmiyor ama doktorumada bir danışıcam
K.Atatürk

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 17 Mayıs 2017, 12:48:51 »
evet var mı ürünü kullanmaya başlayanlar, paylaşım yaparsa iyi olur

yavuz15167

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Mayıs 2017, 13:50:45 »
evet var mı ürünü kullanmaya başlayanlar, paylaşım yaparsa iyi olur

Bugun Doktoruma Ürün ve ürünün içerigindeki maddeler üzerine konustuk . Sonuç Hiçbir yenilik içermeyen Hali hazırda kullanılan yardımcı etken maddeler ile üretilmiş bir ürün . Kullanmam durumunda da Saç cıkarma OLMAYACAGI ama saçı % 2 ila 5 arasında hacimlendirecegi ve matlaştıracagını söyledi . Bilginize
K.Atatürk

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Mayıs 2017, 14:03:41 »
İçeriği para ve umut.avi olabilitesi yüksek.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Mayıs 2017, 14:13:45 »
ekzozom  hücreleri ve vitaminleri taşıyan madde sanırım bununla ilgili şüphelerim var..bu yüzden işe yarayabilir..taşıyıcı sanırım kana direk etki ediyor..bu kafamı karışıtırıyo bu olabilir işin civcivli kısmı tıp konusunda bilgili yada uzman biri yorumlarsa sevinirim bu ekzozom nedir

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Mayıs 2017, 12:54:40 »

1 kutusu kaç günlük acaba
300 lirayı her ay vereceksek olmaz o iş

benimde bir ümidim yok ama yaa tutarsa işte bir umut :) :)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Mayıs 2017, 14:15:40 »
kullananlar varmış satışları da başlamış var mı forumda kullanan ?

Tolga1453

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 04 Haziran 2017, 04:22:17 »
Ürünü 8 gündür kullanıyorum daha önce hic minoxil gibi saç cikarici urunler denemedim ürünü sitede yerden yere vurmuş durumdalar :) fiyatı çok pahalı.eger sac bolgesi bayagi kel iseurun 15 20 gun icin seyrekse 25 30 gun icinde biter dediler.ilacı nekadar kullanıcaz konusuna gelirsek ilk 1 ay gunde 2kez  diğer 2 ay günde bir olarak kullanicaz.Diger ilacların  aksine Biz 3 ay kullanılmasını tavsiye ediyoruz dediler..Şuanda dökülmeyi kesti sacım ince telliydi hacminde genisleme oldu sanirim elimi attigimda sert geliyor kardeşime saçıma bak bakalim bi gelisme varmi diyorum bugun bakti .gozenek gozenek olmus siyah nokta gibi yerler var diyor fotoda çekiyorum ilerleyen dönemlerde durumu anltır foto paylaşımı yaparım.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 04 Haziran 2017, 05:09:32 »
Kafaya surulen bir ilacin sac çıkaracağına inanmak cok güç..dokulmesi durur belki ama..çıkması? Belki de çıkar ama yıllardır bizi bu umutsuzluğa sürükleyen, paramiza göz diken ilaç sektörüdür..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 04 Haziran 2017, 18:24:38 »
Ürünü 8 gündür kullanıyorum daha önce hic minoxil gibi saç cikarici urunler denemedim ürünü sitede yerden yere vurmuş durumdalar :) fiyatı çok pahalı.eger sac bolgesi bayagi kel iseurun 15 20 gun icin seyrekse 25 30 gun icinde biter dediler.ilacı nekadar kullanıcaz konusuna gelirsek ilk 1 ay gunde 2kez  diğer 2 ay günde bir olarak kullanicaz.Diger ilacların  aksine Biz 3 ay kullanılmasını tavsiye ediyoruz dediler..Şuanda dökülmeyi kesti sacım ince telliydi hacminde genisleme oldu sanirim elimi attigimda sert geliyor kardeşime saçıma bak bakalim bi gelisme varmi diyorum bugun bakti .gozenek gozenek olmus siyah nokta gibi yerler var diyor fotoda çekiyorum ilerleyen dönemlerde durumu anltır foto paylaşımı yaparım.
tecrübelerini paylaş dostum bekliyoruz

Facebook Twitter Instagram