Merhaba arkadaşlar,
Ben de birçok kişi gibi yıllarca kararsız kalıp en sonunda ne olcaksa olsun diyerek estecenter da karar kılıp operasyonu oldum. Burayı tercihim de eski bir firma ve İbrahim Çevik bey in genelde tavsiye edilmesi idi.
Operasyon benim için yorucuydu ama genel anlamda ekipden memnun kaldım, memnun olmadığım ve hatta seçimimden pişmanlık yaşadığım şey ise estecenterı tercih etmem deki sebebin ibrahim çevik bey olmasına rağmen kendisini bırakın operasyonda görmeyi canlı olarak bile görmedim. Benim yanlışımda süreci bu aşamlarda durdurmamak oldu gaza gelmiştik birkere artık dönmek de istemedim.
Görüşme aşamlarında ise ilk görüşmeden itibaren her aşmada farklı kişilerle muhatap oldum buda biraz tuhafdı benim için fabrika tezgahına girip en son depodan çıkmak gibi birşey bilemedim sizlerde de bu süreç böylemiydi
Tabi firmayla ilk iletişim kurduğum müşteri temsilcisi ile hala ileitşimdeyiz sorucaklarımı gidişatı yine onla irtibattayız ne yazıkki tıbbı konularıda müşteri temsilcisi ile görüşüyoruz
bir uzman vs değil hayırlısı artık bakalım sonuçları zamanla görmüş olacağım
memnun olmadığım diğer konu ise ön çizginin belirlenmesi oldu, aşağıda ön çizginin belirlenmesi biraz aceleye getirilmiş gibiydi pek bir özen göremedim içime sinmedi yukarı operesyon odasına geçtiğimde tekrar çizdirdim. Ki hala ön çizgiden memnun değilim doğal görünüm olmasını istediğimi söylemiştim ama sanki baya bir yukarıda kaldı gibi
birazdan resimleri ekleyeceğim telefonda karışık tarihlerde çektiklerimi düzenlemem gerekiyor