Forumda başka sporcu arkadaşlar varsa ve kreatin kullandılarsa bu konu hakkında görüşlerini yazarsa çok memnun oluruz. Spora başlayan biri olarak protein tozu kullanmaya çekiniyorum şu anda… Neredeyse hepsinin içinde kreatin var… Aynı dertten muzdarip olanlar için ufak tavsiyem kreatin yerine l-carnitine olan protein tozları olacaktır.
Konuyu ben açmışım mail gelınce hatırladım ey gidi ey.Kreatin beni baya döktü genetik zaten müsait zaten bi dökülme hızım var yavaş yavaş dökülürken bı kullandım abovv yumak yumak.HA kımısıde dıyor bende olmadı.
Ama şöyle düşün erkeklerın yüzde kaçı dökülmeden şikaeytçi? YÜzde 70 diyelim.YÜzde 70 in kaçında bu kreatın dökülme hızını arttırır?BEnce 30 unda.YAni değcek bir risk değil.KReatin şartda değil evet dolugösteriyor güç geliyor ama saçın birden hızlı hızlı dökülmeye başlayınca bide saçını seviyosan bide takıntı bi tipsen moral dibe çöküyor.BEn baya taktıydım kafaya o ara.
İstiyosan al bir dene kendini gözlemle tarağını gözlemle etkisi 2 haftada geliyor baktın arttırdı bırakırsın hemen.Benım gıbı 2 ay sorna anlama döktüğünü bilinçlü ol.