Herkese merhabalar.
21 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. Babam ve abim kel ama anne tarafının saçı çok gür ve dalgalı benim saçımın yapısı da onlar gibi dalgalı tabi gürdü de taa ki liseye kadar. Lise 1 le beraber kendini göstermeye başlayan ne artıp ne azalan aheste aheste beni bu hale kadar getiren saç dökülmem var. 16 yaşındayken berberlerin baban dayın kel mi şakalarına maruz kalmaya başladım. Ancak dermaroller kullandıktan sonra dökülmenin yavaşladığını düşünüyorum Görüştüğüm birkaç yer ekeriz ama bence bir kaç sene kadar beklememi, başka yerler ise 4000 greft civarı ekebileceklerini ve çok güzel olacağını dalgalı saçın avantajlı olduğunu söylediler. Konum itibariyle Samsun Fbm veya Ordu Karadeniz Saç Ekim Merkezini düşünüyorum.
Yaşım gereği vazgeçmemi söyliyceğinizi tahmin ediyorum sebepleriyle açıklarsanız sevinirim. Çünkü mevcut olanı koruyarak bir yere varacağımı düşünmüyorum. bu özgüven düşüklüğüyle saçlılık saçsızlık arası saçma halde gezmek istemiyorum tanışılan her yeni insanın seyrekliğe gözünün takılması yeterince rahatsız edici. Şimdiden teşşekkür ederim
Saçımın 3 ay önceki uzun ve şuan ki kısa halini paylaşıyorum