Arkadaslar onceden de saglik konusunda fikir danismistim sizlere, sonunda sac ektirmeye karar verdim.
Burayi bir sure inceledikten sonra Ilhan Serdaroglu, Asuman Hair ve Serkan Aygin arasinda karar kildim ve 3une de fiyat sordum.
Ilhan Hoca 3000-3500 greft, muhtemelen sadece onler, ve olasi 2. ekim ve 14.000 TL dedi. Artisi alimlari hocanin kendi yapiyor olusu, eksisi ise surprizli durumlarin zaman zaman aciga cikmasi nedeniyle riskler gibi geliyor.
Serkan Aygin'in asistani ise 1550 EUR - 15000 TL icin onlere 3600, tepelere ise 800 greft lik bir ekim ongordu.PRP ve ilaclar da icinde anladigim kadariyla. Buradaki tek eksi ekimlere Serkan hocanin girmiyor olusu, ve bazen on cizginin sikintili olmasi.
Asuman Hair ise On-Sakak-Tepe icin 4000-4500 ve 2000 Euro fiyat verdi. Yeri biraz uzak, ama avantaji orada Asuman Hanim kendisi ekimi yapiyor ve son zamanlarda ismi cok duyulanlardan. Fiyat icin indirim istedim, cevap bekliyorum bakalim. Ekim oncesi saclarin zayif olmasi nedeniyle Xpecia ve Biotin kullanmami onerdiler ama onlara da yurtdisinda erisemiyorum, muhtemelen Turkiye'ye gelene kadar kullanma sansim olmayacak.
Yuksek tansiyon durumunu ucune de danistim, herkes bir sorun olmayacagini soyledi.
Sizin de tercih konusunda tavsiyelerinizi merak ediyorum, hangisini secmeliyim sizce?
Kafa da su sekilde