Gönderen Konu: 3.5 yıllık minoksidil maceram  (Okunma sayısı 16148 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: 3.5 yıllık minoksidil maceram
« Yanıtla #45 : 26 Aralık 2020, 21:17:13 »
Kardesim peki hic boyle diyolar ya bıttım defne zeytinyaglı sabunlar kullandınmı bir forumda okumustum sampuanlar sacları erken yaglandırıp birde daha onemlisi inceltiyormus sac koklerini zayıflatıp dokulmeye yol acıyormus  soyledi sen bu konu hakkında yorumlarınfikrin  hic bu tur sabunları  kullandınmı kac yıldır sampuan kullanıyorsun

Kendimi bildim bileli şampuan kullanıyorum. Şampuan ile ilgili söylenen şeyler doğru değil, şampuan saçları inceltmek veya dökmez.

Dönem dönem sabun denemiştim. Kükürtlü sabun ve bittim sabunu, saçları mahvetmisti, asla sabun önermiyorum sana, sabunun ph değeri yüksek saçı kurutur, kalıntı bırakır kafa derisinde

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #46 : 26 Aralık 2020, 21:39:06 »
 :(cevapladıgın icin eyvallah tesekkur ediyorum  insaallah br omur boyu gur saclarla yasarsın  ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 27 Aralık 2020, 00:27:12 »
:(cevapladıgın icin eyvallah tesekkur ediyorum  insaallah br omur boyu gur saclarla yasarsın  ....

Rica ederim, teşekkür ederim.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 03 Ocak 2021, 23:14:47 »
Saclarin gur ve iyi zaten niye bu kadar dert etmissin yillardir ?

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 03 Ocak 2021, 23:34:23 »

Ne kadar anlamlı bir soruu  tebrik ediyorum seni .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 04 Ocak 2021, 03:52:29 »

Dert değil önlem

Norwood 5 veya 6 olup sonradan ilaç kullanan ve "Bu ilaçların hiçbir faydası yok ya" diyenlerden olmamak için, bu tarz insanların sayısı bir hayli fazla
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 04 Ocak 2021, 17:06:52 »
Dert değil önlem

Norwood 5 veya 6 olup sonradan ilaç kullanan ve "Bu ilaçların hiçbir faydası yok ya" diyenlerden olmamak için, bu tarz insanların sayısı bir hayli fazla

Ne yazık ki hala genetik dökülmesi olup saçları biraz iyi olsa dahi bu saça minoxil kullanma diyenler var nw5-6-7 olup öyle kullan derler sonra ise yaramadığı zaman bir döngüdur gider sonra minoxil hakkında saçma sapan ezbere yönelik şeyler söylerler.senede sukadar döngü vs kesin olacak mis gibi yorumlar var.Bende olmadı Dicem demekki dokulmicegi varmış derler .Komik bir tarafida dökülürse döngüdur dökülmesse minox kullanmasanda dokulmicekti tanısı var.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 04 Ocak 2021, 17:17:03 »
Ne yazık ki hala genetik dökülmesi olup saçları biraz iyi olsa dahi bu saça minoxil kullanma diyenler var nw5-6-7 olup öyle kullan derler sonra ise yaramadığı zaman bir döngüdur gider sonra minoxil hakkında saçma sapan ezbere yönelik şeyler söylerler.senede sukadar döngü vs kesin olacak mis gibi yorumlar var.Bende olmadı Dicem demekki dokulmicegi varmış derler .Komik bir tarafida dökülürse döngüdur dökülmesse minox kullanmasanda dokulmicekti tanısı var.

Banada gonderme yaptıgın icin  seni bu forumdan yok sayıyorum Beysev  bakıyorum milleti yıllardır  yoksayıyorsun  kendin kafana gore zevk alıyorsun galiba       masturbasyon uzerindemi yazıyorsun  anlamadım bunları  bu zevk nereden geliyor    gel iki duble icelim sen beni yok say ben seni  lan ne cesit kafalar dolanıyor hepsini toplayın bir gece duzenleyelim bu ne yazmısç.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 04 Ocak 2021, 22:51:58 »

Banada gonderme yaptıgın icin  seni bu forumdan yok sayıyorum Beysev  bakıyorum milleti yıllardır  yoksayıyorsun  kendin kafana gore zevk alıyorsun galiba       masturbasyon uzerindemi yazıyorsun  anlamadım bunları  bu zevk nereden geliyor    gel iki duble icelim sen beni yok say ben seni  lan ne cesit kafalar dolanıyor hepsini toplayın bir gece duzenleyelim bu ne yazmısç.....

Sana saygıyı öğren dedim ailene yazık dedim ama sen forumda çoğu kişiye küfürleri saydırmissin gerçekten yazık kendine saygın yok daha komik olan da milletin normal konuşmalarına karşı çıksa bile senin küfür edip sonra tmm hintell ozurdiliyorum diyip sonra tekrardan butun soylediklerimi iade ediyorum gibisinden şeyler söyleyip üstelik karşındaki sadece soru sormasına rağmen hala saygısızlık akıl yoksulluğu yapıp sonra tamam devam arastirmaya deyip millete saygım var demenle forumda tüm herkese beyninden sorunlu olduğunu gösterdin.Farkettiysen biri bişi diyip onu evi çevire bi taraflarında gezdirip kafana sokup sonra yorumlarında acayip acayip hiç alakasi olmayan şeyler yazmışsın.Kendi kendine yok karakola git şunu yap vs diyerek nasıl bir kafa lar var çok net belli ediyorsum yazdıklarınla millete daha fazla kendini küçültme herkese aynı şeyleri söylüyorsun ve karşındaki kişi normal soru sorsa bile yediremiyorsun yediremeyip millete hakaretler küfürler ediyorsun.Sonra herkese saygım var deyip aradan sıyrılmaya çalışıyorsun.oynama fazla herkes görüşlerini söyler ama sen anca küfürleri edip ki bunu yüz yüze yapamicagini bildiğin için korkaklar klavyeden anca yazar böyle senin gibi millet görüyor kimin ne kafa yaşadığını . herkes görüyor aslında ne çeşit kafalar var  ama doğal hayatın kanunu senin gibiler olacakki İNSANLAR ŞÜKRETMESİNİ bilecek o yüzden iyiki varsın.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 04 Ocak 2021, 23:45:03 »
Sondan baslıyorum BEYSEV HAZIRMISIN  sozlerime  kendini zeki sanan aptal insan ben deliysem sen cokmu akıllısın yıllardır herkese bu kullanıcıları yok sayıyoruz diyen sen degilmisin  sen akıllıysan bu yazdıklarınla onu yerinde kullanıyormısın peki forumda yoksaydıklarınla  bir tabur kurulur haberin varmı dogal hayatın kanununda  kurtda cakallarla dans etmesini bilecek  tesekkurler  sende iyiki varsın  bu doganın tabiatın kanununda sende olmalısın  yıllardır sen neler neler yazmıssın insanlara hepsini okuyorum  yazdıklarımdan klavye cocugu oldugumumu anladın  korkaklar sence boyle yazarmı yuz yuze ettigim kufurleri birazını burada sana yazsam bu forumu terk edersin senin tabirinle boyle kafa yasayanlar korkarmı  millete hakaret etmiyorum ozellikle senin gibi agzı bozukları seciyorum ve secmeye devam edecegim   dinsizin hakkından imansız gelir hesabıyla agzınızın payını veriyorum sen kimsin o soru soranda senin gibi oldugu icin  kendi sorularına boguyorum agzının payını veriyorum ee yazdıklarına bir don bak o hakaretler kufurleri sende hak ediyorsun      bu kullanıcıyı yok sayıyoruz ne  baban seni yokmu saymıs herkese bunu soyluyorsun (hintele saygım olmasa buraya bip ekleyecektim) herkese saygım var ama alt yazı geciyorum insanlara  acaba seni bu katagoride sayıyormuyum bunu soyle bana karakola niye git diyorum cunku ormandan kacmıs olabilirsiniz aynı sekilde hastaneye ise  doktorlar kontrol etsinler diye    kendimi sozlerimle yuceltirim sizin gibilerin benim hakkımda ne dusundugu  benim kusumun umrundamı sence    beyninden sorunlu olan senin gibiler  bende terapi uyguluyorum  insan olacaksınız diye  ama yakınından gecemezsiniz bizim bazı  insanlıktan nasip almamıs kisiler cok bileni cok konusanı her zaman biplemeye kalkısır ama bende biplenecek  popo yok   rahat ol ama adamı bipletmeyi iyi bilirim millete devlete saygım sonsuz  herzaman  ben alakasız seyler yazmam sen ya anlamadıgın icin yada istemedigin icindir  o cok bilene uyuz oluyorsunuz yaa sizin gibileri uyuz etmeye devam kasına kasına mahfedecegim sizin gibileri       saygıyı senden ogrenecegime  kafama sıkarım daha iyi  insanlara bu forumda neler neler yazdıgını ben cok iyi biliyorum  saygısız herif bana edep dersimi  ogretiyorsun   simdi senin gibilere yazdıgım son soz defol  git forumdan  kendini de son olarak yok sayki o cok saygı duydugum millet bir  mahlukattan kurtulsun ......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 05 Ocak 2021, 00:27:04 »
Sondan baslıyorum BEYSEV HAZIRMISIN  sozlerime  kendini zeki sanan aptal insan ben deliysem sen cokmu akıllısın yıllardır herkese bu kullanıcıları yok sayıyoruz diyen sen degilmisin  sen akıllıysan bu yazdıklarınla onu yerinde kullanıyormısın peki forumda yoksaydıklarınla  bir tabur kurulur haberin varmı dogal hayatın kanununda  kurtda cakallarla dans etmesini bilecek  tesekkurler  sende iyiki varsın  bu doganın tabiatın kanununda sende olmalısın  yıllardır sen neler neler yazmıssın insanlara hepsini okuyorum  yazdıklarımdan klavye cocugu oldugumumu anladın  korkaklar sence boyle yazarmı yuz yuze ettigim kufurleri birazını burada sana yazsam bu forumu terk edersin senin tabirinle boyle kafa yasayanlar korkarmı  millete hakaret etmiyorum ozellikle senin gibi agzı bozukları seciyorum ve secmeye devam edecegim   dinsizin hakkından imansız gelir hesabıyla agzınızın payını veriyorum sen kimsin o soru soranda senin gibi oldugu icin  kendi sorularına boguyorum agzının payını veriyorum ee yazdıklarına bir don bak o hakaretler kufurleri sende hak ediyorsun      bu kullanıcıyı yok sayıyoruz ne  baban seni yokmu saymıs herkese bunu soyluyorsun (hintele saygım olmasa buraya bip ekleyecektim) herkese saygım var ama alt yazı geciyorum insanlara  acaba seni bu katagoride sayıyormuyum bunu soyle bana karakola niye git diyorum cunku ormandan kacmıs olabilirsiniz aynı sekilde hastaneye ise  doktorlar kontrol etsinler diye    kendimi sozlerimle yuceltirim sizin gibilerin benim hakkımda ne dusundugu  benim kusumun umrundamı sence    beyninden sorunlu olan senin gibiler  bende terapi uyguluyorum  insan olacaksınız diye  ama yakınından gecemezsiniz bizim bazı  insanlıktan nasip almamıs kisiler cok bileni cok konusanı her zaman biplemeye kalkısır ama bende biplenecek  popo yok   rahat ol ama adamı bipletmeyi iyi bilirim millete devlete saygım sonsuz  herzaman  ben alakasız seyler yazmam sen ya anlamadıgın icin yada istemedigin icindir  o cok bilene uyuz oluyorsunuz yaa sizin gibileri uyuz etmeye devam kasına kasına mahfedecegim sizin gibileri       saygıyı senden ogrenecegime  kafama sıkarım daha iyi  insanlara bu forumda neler neler yazdıgını ben cok iyi biliyorum  saygısız herif bana edep dersimi  ogretiyorsun   simdi senin gibilere yazdıgım son soz defol  git forumdan  kendini de son olarak yok sayki o cok saygı duydugum millet bir  mahlukattan kurtulsun ......

Bende diyordum şimdi uzun uzun  yazmamak için umarım kendini ele verir eyvallah çok sağol tahminim gerçekten doğru çıktı. Çok şükür.senin gibileri tahmin etmek çok kolay çünkü .herkes görüyor yazdıklarımızı umarım değerlendirir ler.Allah büyük umarım bir gün karşılasiriz.Yuzyuze bile kendini ele vermişsin ama Allah'ım olurda  bir gün yüzyüze karsilastirirsa agzindan küfür çıkacak zamanı bile bulabilecekmisin iyikide geldin foruma herkesin gerckrtrn çok ŞÜKRETMESİNİ saglicaksin .sen edepsizlige devam et kıvır kivirabildigin kadar.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 05 Ocak 2021, 00:38:30 »
Bende diyordum şimdi uzun uzun  yazmamak için umarım kendini ele verir eyvallah çok sağol tahminim gerçekten doğru çıktı. Çok şükür.senin gibileri tahmin etmek çok kolay çünkü .herkes görüyor yazdıklarımızı umarım değerlendirir ler.Allah büyük umarım bir gün karşılasiriz.Yuzyuze bile kendini ele vermişsin ama Allah'ım olurda  bir gün yüzyüze karsilastirirsa agzindan küfür çıkacak zamanı bile bulabilecekmisin iyikide geldin foruma herkesin gerckrtrn çok ŞÜKRETMESİNİ saglicaksin .sen edepsizlige devam et kıvır kivirabildigin kadar.
  Ben oryantelmiyim kıvırayım oynak olan sensin bu 1 o zaman seni sasırtayım paragraflar cunku seni anlatmak icin az kalıyor bile  oderece bir mahlukatsın   bu 2  peki karsılastıgımızda sen beni yok sayabilecek vakti bulabilecekmisin bu 3 senin gibilerininde birsey yazmasını beklemek benim uzun bir yazı yazmamı tahmin etmek kadar kolay bu 4 allah buyuk te sen bu forumda yoksayılacak  kadar kucuksun insaallah bu mahlukatı yakınan gormek isterim bu 5 cok uzun oldu senin tahminini bu sefer bosacıkarayım buda 6
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 05 Ocak 2021, 00:40:42 »
 BU BEYSEV ADLI KULLANICI YI BUTUN FORUMLARDAN YOKSAYIYORUZ ( DANGEROUS SUBSTANCE)
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

cemsultan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 05 Ocak 2021, 01:12:54 »
Evt bende vakıf gruba da dermatoloji dokroruna muayene oldum minox kullann3 ay gel dedi tekrar. Şimdi sabah akşam sıkıyorum 5 er fıs.
Kanazol şampuan ne alalım peki nedit bunum markası ve bunu haftada 1 mi yıkayalım saçları tşk ler

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 05 Ocak 2021, 11:09:23 »
  Ben oryantelmiyim kıvırayım oynak olan sensin bu 1 o zaman seni sasırtayım paragraflar cunku seni anlatmak icin az kalıyor bile  oderece bir mahlukatsın   bu 2  peki karsılastıgımızda sen beni yok sayabilecek vakti bulabilecekmisin bu 3 senin gibilerininde birsey yazmasını beklemek benim uzun bir yazı yazmamı tahmin etmek kadar kolay bu 4 allah buyuk te sen bu forumda yoksayılacak  kadar kucuksun insaallah bu mahlukatı yakınan gormek isterim bu 5 cok uzun oldu senin tahminini bu sefer bosacıkarayım buda 6

Kendini çok iyi tanıtmissin bak  leb demeden anlamışsın ne olduğunu soruyu bana neden soruyorsun ki bana sorarsan oryantal bile senin gibi kivirmiyordur.Sen kendi kendine herkesi yoksay zaten demekki ailen seni yoksaymiski sende aciz kalıp millete küfür edip yok sayiyorsun sonra dönüp ozurdileyip tekrardan dönüp dönüp aynı saygisizligi edebiliyorsun yani o yüzden evet oryantelden daha fazlasini yapıyorsun sonra herkese saygılıyım diyip çekil aradan sözde akilliyim ayağına bilgiler veriyorsun tabi dur önce soru soruyorsun sonra ben oryantalim yerine araştır maciyim diyorsun ama güzel tarafida sonradan dediğin oryantellerden bile kivirdigini herkes görüyor biri soru sorduğun da yediremeyip hakaretler ediyorsun neden çunku seninle aynı görüşte değil dimi sonra bas küfürü hakaretleri nede olsa elimle rahat rahat yazıyorum ama beyninden sorunlu oldugunu okadar belli ediyorsunki  kime hakaret etsen saçma sapan kelimeler kurup ne dicegini bilmeyip kafadan salliyorsun kendi kendine belli oluyor beyninden sorunlu oldugun.Sen kendini araştır ilk önce kendine saygın yok ilk başta bunu hallet millete saygım var ayağına yatma.tek iyi tarafın milletin seni görüp ŞÜKRETMESİNİ sağlaman.

Facebook Twitter Instagram