Konuyu yeni görüyorum. Sizin saçlarınız gerçekten iyi durumdaymış. Eğer saçlarınızı ayırdığınızda boşluklar, incelmeler yoksa taramadan kolay kolay saçlarınızı kaybedeceğinizi düşünmüyorum. Mesela bende uzun yıllardır o incelmeler var ve takviyeleri kesersem orta bölümde tepe bölgesinde dökülme olacağı aşikar. Ön bölümü bir şekilde kurtardım gibi güzel bir planlama ile 2. bir ekim planlaması var benim kafamda. Sizin gibi saçlarım olsa muhtemelen takviye arayışlarına girmezdim bile.
Uzun süredir yoktun, seni tekrar görmek güzel
Saçlarımın önlerinde hafif seyrelmeler var, fotoğraflarda da belli oluyor ancak bu yasa göre saçlarımın iyi olduğunu düşünüyorum. Ben nw 2 olarak tanımlıyordum fakat burada hemen herkes 1 diyor ve bu da moralimi yerine getiriyor sağolsunlar
Nw skalasına göre senin fikrin nedir?
Son 6 aydır minoksidili gün aşırı yani iki günde bir kez kullanıyorum. Bu konuda kaygılıydım, aslında hala kaygılıyım ancak topikal tedavi uzun süre günde bir kez bile olsa sürdürülebilir olmaktan çıkıyor. Umarım etki kaybı yoktur, en azından sağlamış olduğum faydayı muhafaza ediyordur. 1 yıl kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanmıştım, son 3 4 aydır sadece Saw Palmetto içeren bir ürün kullanıyorum, günde 300 mg tek kapsül. Bir de Clear şampuan ki seboreik dermatiti mucizevi bir şekilde bitirdi bu şampuan, bir de denk geldin mi bilmiyorum mimo diye bir masaj zımbırtısı var onu sipariş verdim buradaki arkadaşlar önerdiler sağolsunlar epey memnun olan var. Günlük veya gün aşırı onu ekleyeceğim.
Hatırlıyorum, Koray hocaya ektirmek istediğini söylüyordun ancak dediğim gibi bayadir seni göremiyorum. Umarım seni mutlu eden bir şey gelişmiştir. İkinci ekim için acele etmemek gerek, Elbette en iyi değerlendirecek olan sensin tepe bölümü zor, zaten bunu biliyorsundur. Umarım en kısa zamanda tam istediğin saçlara karışır ve hayatında saç adına sorun teşkil eden durumla karşılaşmazsın.