Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant saç Ekimi  (Okunma sayısı 11269 defa)

gurkanozkaya

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asuman Hair Transplant saç Ekimi
« Yanıtla #45 : 03 Mart 2021, 23:34:48 »
Merhaba arkadaşlar 72.gün  flaşlı çekim

Gözlemlediğim kadarıyla sol şakak biraz geriden geliyor

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #46 : 04 Mart 2021, 12:16:10 »
72. Gün için geriden gelme diye bir tabir anlamsız kalır aslında, zaten asıl bu günlerden sonra başlar çıkışlar ve 90 da ilk güzel görüntü oluşur, ama yinede sürece göre Ekim alanı hareketli, iyi olacak bence, bol sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

gurkanozkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 09 Mart 2021, 12:10:26 »
72. Gün için geriden gelme diye bir tabir anlamsız kalır aslında, zaten asıl bu günlerden sonra başlar çıkışlar ve 90 da ilk güzel görüntü oluşur, ama yinede sürece göre Ekim alanı hareketli, iyi olacak bence, bol sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)
Eyvallah değerli yorumun için 😊😊 bende hareketin farkındayım umarım devam eder 😊
  • Ekim Tarihi: 22 Aralık 2020
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

KELWİN

• Full Member
« Yanıtla #48 : 09 Mart 2021, 23:55:01 »
Alın bölgeniz çok geniş bu genişliğe çizilen çizgi yüzünüze bir ressamın çizebileceği saça ruhunu verebilecek muazzam bir dokunuş olmuş  özellikle şakak bölgesini takipteyim  |-nazarboncugu-|

Krmks

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 11 Nisan 2021, 22:24:04 »
Kardeşim çıkışlar ne durumda acaba birde asuman hanım minox tavsiye ediyor sende kullanıyomusun sprey?
  • Yaşınız 24

gurkanozkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 21 Nisan 2021, 20:21:25 »
Merhaba arkadaşlar sürecin 4.ayındayım çıkışlar devam ediyor. Günde 1kere xpecia kullanıyorum. Alopexy önermişti asuman hanım fakat toplasanız 20 gün kullanmışımdır onuda düzensiz kullandım ekimin 2.ayında filandı sanırım,şuan için kullanmıyorum. Süreçten memnunum açıkcası sizinde görüşlerinizi okumak isterim. hepinizin herşey gönlünüzce olur inşallah.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 20:36:02 Gönderen: gurkanozkaya »
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 21 Nisan 2021, 20:30:05 »
 maşallah tipte 10 numara saçlarda iyi olcak.aslında iyi reklam yapar senden öncesi sonrası olarak.genetik bir ömür devam eden sürec ilerleyen yıllarda finasteride basla istersen 24 25 yasında.asman hair memnuniyet yuzdesi çok fazla insallah sımarmazlar ve fabrikasyona gecmezler.kendilerini tbr ederim iyi işler çıkartıyorlar.ama boyle iyi işler çıkartanlar doyunca sallamıyorlar işlerini.insallah onlar oyle yapmaz.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

gurkanozkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 22 Nisan 2021, 02:06:14 »
maşallah tipte 10 numara saçlarda iyi olcak.aslında iyi reklam yapar senden öncesi sonrası olarak.genetik bir ömür devam eden sürec ilerleyen yıllarda finasteride basla istersen 24 25 yasında.asman hair memnuniyet yuzdesi çok fazla insallah sımarmazlar ve fabrikasyona gecmezler.kendilerini tbr ederim iyi işler çıkartıyorlar.ama boyle iyi işler çıkartanlar doyunca sallamıyorlar işlerini.insallah onlar oyle yapmaz.
Teşekkür ederim değerli yorumun için. İlerleyen zamanda finansterid düşünüyorum bende. Ve dediğiniz gibi umarım bozmazlar gerçekten şuan için çok özeniyorlar ekimlerinde
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 22 Nisan 2021, 04:17:50 »
Şimdiden bayağı iyi olmuş . On çizgisi , sıklık vs hepsi süper . Bayağı beğendim yakışıklı da adamsın bayağı yakışır sana .
Bende ileride eğer ekime gerem duyarsam ilk tercihim Asuman olacak . Çok başarılı birisi

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 22 Nisan 2021, 05:05:25 »
Ön kısımda saçların olduğu için sık  olacağı az çok belliydi.Vertex bölgelerimiz benziyor bu yüzden en baştan beri takipteyim sürecini.İnşallah tepe bölgesi de 12. aya kadar tam anlamıyla kapanır.Vertex bölgenin sonucunu merakla bekliyorum, ekim yaptırmayı düşündüğüm listemde ilk sırada çünkü şu an kendisi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 22 Nisan 2021, 11:57:42 »
Kısa zamanda gayet hızlı bir sonuç maşallah umarım ilerleyen süreçlerde daha güzel olur.
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 22 Nisan 2021, 22:08:05 »
 şuda var bu merkezin ekimleri son gunler erken gelişim gosteriyor diye bu merkezin veya baska merkezlerin ekimleri erken çıkıcak diye birsey yok.bu kadar erken gelişim gostermezse umutsuzluğa kapılmayın.ekim 15 aydır geniş alanlar sonraki ekimler ileriki yaslar 18 ayı bulur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

gurkanozkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 12 Haziran 2021, 23:22:31 »
194.gün selfie çekimi detaylı resimleri yarın gün ışığında çekip paylaşacağım,  resimsiz kalmış girmişken biraz tohum serpeyim dedim  :)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

Hafifsacli

• Full Member
« Yanıtla #58 : 12 Haziran 2021, 23:37:07 »
Merhaba çok güzel sonuç güle güle tarayın :) ekim boyunca hangi takviyeleri aldınız acaba
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

gurkanozkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 12 Haziran 2021, 23:42:43 »
Merhaba çok güzel sonuç güle güle tarayın :) ekim boyunca hangi takviyeleri aldınız acaba
Çok sağolun, sadece xpecia tablet kullandım sabah akşam çoğu zaman günde 1 defa aldım şampuan olarakta sawmpoo
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 23

Facebook Twitter Instagram