Gönderen Konu: Saç Ekim Sonrası kullanılması gereken destek vitaminler ve ilaçlar  (Okunma sayısı 14889 defa)

Grandealtay

• Full Member
Ekim sonrası takviyer Finasteride, Biotin, Dermaroller (2ay sonra) ve Prozinc Plus şeklinde devam edilecek. Bu kombinasyon bana eksik geliyor. Minox tarzı ürünler düşünmüyorum. Daha çok serum tarzı bir ürün eklemeyi düşünüyorum. Ney önerirsiniz?

Ekteki resimdeki ürünleri eczacı arkadaşım önerdi. Soldaki hap formu, sağdaki serum. İnternette yeterince bilgi bulamadım bu ürünlerle ilgili.
-Sağdaki serum hakkında bilgisi olan var mı ?
-Natures Bounty marka Biotin kullanırken soldaki ürüne gerek var mı ?
  • Ekim Tarihi: 15.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar Finasteride günde 1/4, Nature's Bounty Biotin 5000

deepblue

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ekimden sonra dermarol kullanmak saça zarar vermezmi.bende kan akışını arttırmak için kullanmayı isterdim ama zarar vercek gibi geliyor bana

Robert

• Hero Member
Ben finasterid+Solgar biotin öneririm losyon diyorsanız prozinc plus losyon var

Berlin

• Jr. Member
  • **
Selam arkadaslar, sac ekimi yaptirali 6 gün oldu ve Finasterid kullaniyorum. Yaninda asagidaki BIOTIN ZINK VE SELEN hapini kullansam nasil olur?
Finasterid

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
ekimden sonra dermarol kullanmak saça zarar vermezmi.bende kan akışını arttırmak için kullanmayı isterdim ama zarar vercek gibi geliyor bana
Kardeşim kökler içerde zaten ,saç derisinin üzerinde bastırmadan üstünde gezdirirsrn hiçbişey olmaz.Medeks Gökhan bey de tavsiye etti .Ben kullanıyorum üstünde gezdiriyorum sadece .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar, sac ekimi yaptirali 6 gün oldu ve Finasterid kullaniyorum. Yaninda asagidaki BIOTIN ZINK VE SELEN hapini kullansam nasil olur?

Pek markası duyulmuş bir ürün değil bu bitince sl solgar biotin kafan rahat etsin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram