Koray Erdoğan saç ekiminiz hayırlı olsun Selamlar foruma hoşgeldiniz şanslısınız ekim hakkında bilginiz olmadan en başarılı merkezlerden birine saç ektirmişsiniz normalde daha önce forumu araştırdınız sanıyorum saç ekimi araştırması yapmayan biri ya neden bu kadar ücret vericem Koray Erdoğana 4/5 bine saç erken yerler varken Asmed in ne özelliği var gibisinden düşünür siz hiç araştırma yapmadan mı asmed i seçtiniz?
Planlamanız ve ekiminiz çok kaliteli çok güzel bir ekim yapılmış bu konuda içiniz rahat olsun
Her saç ekiminden sonra şok dökülme bir rutindir ekilenler dökülür sonra zamanla başlar çıkışlar.
75’güne gelince süreç güzel kararmalarınız da başlamış olumsuz bir durum yok iyi gidiyor erken olmasına ramen.
Lütfen konuyu takip edecek arkadaşlar için 12 ay paylaşım yapalım ay ay
Geçmiş olsun.
Hintell hocam teşekkür ederim hoşbuldum,
Bir kaç arkadaşım Asmed'de ekim yaptırmıştı sonuçlarını çok başarılıydı, ben değil forum saç ektirme fikrine bile sıcak bakmıyordum yakın zamana kadar. Gözümle görünce fikrim değişti tabi. O yüzden pek köpürtmeden ilk yıllık izinde gittim.
Bir yanlış anlaşılma olmasın;Şok dökülme sonrası resimleri şimdi ekliyorum ilk post takiler şok öncesiydi, maksimum 5 resim ekleyebildim.
Aşağıdakiler sırasıyla 50, 60, son üç foto 75
Asimetrik şekilde çıkıyor saçlarım, sağ taraf daha seyrek, ufak tefek boşluklar var.
Bende asmed’i düşünmeye başladım ve bunun için sıkı araştırmalar yapıyorum şu sıra.
Yalnız sizlerden ricam asmed’in türkçe girebileceğim bir sitesi varmı.
Yada türkçe olması şart değil mail gönderip analiz yaptırabileceğim bir iletişim kanalı varsa bana yardımcı olurmusunuz.
Hocam ben bir sabah telefonla aradım 1 hafta sonra ekim yaptırdım herşey gayet kolay. Telefonu internet sitelerinden rahatça bulabilirsiniz.
Asmed hair gene güzel iş çıkarmış yani kabuk dökümü sonrası görüntü öyle gözüküyor.
Bu arada asmed hair in güncel fiyatı nedir acaba ?saç ekiminiz size kaça mal oldu.
Özelden yazmaya çalışacağım hocam.