Saç Ekimi Sonuçları
Biotin 5mg , apikobal, çinko, saç bakım yağı, + süt iciyorum d3 vitamini icinSaç alın cizgim dikkatli baktığımda yoğunluk artiyor gibi. Ama saçı kalınlaştırmak lazım
hocam süt içmeyin türkiyede hemen hemen herkesin süte alerjisi vardır.kalsiyum için başka kaynaklar var kefir olabilir ev yapımı yoğurt da olabilir , market yoğurdu asla tüketmeyin. ayrıca sütte d vitamini yok ki hocam olsa bile devede tırnak kalır günlük ihtiyaç için. eğer d vitamininiz 10 civarıysa günlük 10.000 iu öneriliyor.
Hocam en son sonuçlar bunlar yorum yapabilir misin?
Folik asit de eksik çıkmış bu arada. Saçın ihtiyacı olan içeriklerden biri, zaten xpeciada da var.
folik asit 2 kutu bitirdim hocam. yakın zamanda kan testine gideceğim.
Hocam, durumun nasıl, gelişme var mı?
01.02.2021 Saçlarımın güncel durumu ;Fotoğraflar saçlarım ışığın dik vurduğu şekilde çekildi. Ve saçlarım fotoğraflarda yağlı biraz Konuyu güncelleyemedim edit olarak ekleyeccektim ama
yüklen demire düzelmiş baya
Kısa kestirince öyle gözüküyorda uzadığı zaman kapanıyor bi garip anlamadım valla demirde kullandımda önceden günde 0.5 mg Dutasteride kullandım 6-7 ay boyunca hiçbir yan etki görmedim sadece menide biraz sıvılaşma oldu ilk başlarda ama etkisi muazzam oldu. Tekrar başlayasım var aslında ama kararsızım. Sen 3 günde 1 kullanıyormuşsun etkisi nasıl fark ediyor mu ?
Bu testler aile hekiminde yoktur değil mi? Ben hem vitaminlerime hem de hormonlarıma baktırmak istiyorum. Siz dahiliyeden mi randevu aldınız?
16.02.2021 Saçların Güncel Hali Flaşlı yakından çekim : Normal Işıkta : Zayıf Işıkta : Sanırım dik uzadığından dolayı öyle gözüküyor kısayken