Saç Ekimi Sonuçları
bu tür dökülmeler antiandrojenlerin en çok işe yaradığı dökülme türü. net olarak coşturur haberin olsun
Minoxil + dutasteride coşturur diyorsun veya finasteride yoksa başka önerinde varmı hocam
hocam genetik dökülme değil bence ya şakaklar açılmadan dökülenler gördüm de seninli farklı .dökülen saçlar daha mi ince diğerlerine göre minyatürleşme var mı
Ustam aynı dökülme tipini yaşıyoruz. Daha 4 ay öncesine çoktu ama şimdi senin gibiyim. Demir çinko.b12 ve folik asit buna ilaç gibi geliyor.
ilk olarak ferrozinc yazdır aile hekimine olmadı karadut pekmezi falan iç 1 kaşık onun da demir oranı yüksek. bir zararını görmezsin merak etme. minoksil kullanmanı önermem 3 günde veya haftada bir dut alabilirsin ve bence çok işe yarar .fin de işini görebilir ama dut tavsiye ederim
Demir konusunda haklı olabilirsin çünkü vücut kıllarım , sakallarım , kaşlarımda ince ve güçsüz hatta kaşlarımda bi gürleşip sonra pıtır pıtır dökülüyor sonra geri çıkıyor geri dökülüyor döngü gibi böyle gittiğim doktorların pek ilgilendiğini düşünmüyorum. Genetik veya hormonal değilde bana sanki bişeyler eksik ondan dolayı dökülüyor gibi geliyor. Kışın çok üşüyorum zaten ellerim , ayaklarım falan buz gibi oluyor dediğin gibi demirle alakası olabilir.
eğer öyleyse kendine eziyet etme daha fazla erkeklerde yüzde 95 genetik sebepli deniyor ama bende genetik dökülme var diyenlerin yüzde 50 sinin başka bir dökülme sebebi daha olduğu bulunmuş. kadınlarda bu oran yüzde99
ustam bütün belirtilerimiz aynı yemin ediyorum.
benim de bir ara saçlarım aşırı kalitesizleşti ferritinim 40 miş 3 ayda 9 kutu ferrozinc bitirdim 180 olmuştu en son belki de demir emilimiyle ilgili bir sıkıntım var şu an farklı pekmezler içiyorum sabah akşam ferrozinc bıraktım pekmezler yetiyor gibi