Gönderen Konu: Hergün finasterid kullanmak mı daha etkili 2 günde bir dutasterid almak mı  (Okunma sayısı 6164 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kurban oldugum allah yaratıyor dunyaya gonderip salıyor bilmiyorumki kontrol mekanizmasını neden insanların eline veriyor yarattın takip et iste Konumuz arastırma ama  sen ne yazdıgını nasıl anladıgını ve cevaplarını idrak etmiyorsunki  en yakın karakol hastane cevrende ne varsa git teslim ol bu zihniyetle hic bir seye varamazsın insanarın icinde gezen potansiyel bir bombasın    yalnız kendini patlat burada degerli okuyucular var dusuncelerine cevap vermiyeyim diyorum ama bu cagrın yanlıs anlasılıyor yoksa dedigimin arkasındayım   seni yaradana emanet edip ailene uzuluyorum ne kafa beeeee  sacla ilgili yorumlar gonder bırak pesimi yeter konumuz sac sac ....

Nereye vardigimi Allah biliyor çok şükür .Kontrol mekanizması olayını anlatırdım da  uzun uzunda deymez.Kusura bakma gerçekten bukadar hayattan kopucagini bilmiyordum .şimdi kendine zarar verirsin vs Allah korusun tmm kardeşim sen çok iyisin bilgilisin konumuz saç tmm foruma güzel şeyler katıcaksin hadi başarılar sana.

rangel

• Sr. Member
o belli olmaz  fin den iyi tepki alan birinin dud kullanmasına ne gerek var ?

dut kullanımı 3 gün de 1 vucut erime süreleri fazla. çok kullanımda iyi değil

finasterid + hafta da 1 dut en güzeli dut kullanmayı düşünen için

Peki finasteridden fayda alıp alamama durumunun süresi ne kadardır ortalama.
2 ay propecia kullanıp duta geçmiştim.

Hwoarang7

• Hero Member
Peki finasteridden fayda alıp alamama durumunun süresi ne kadardır ortalama.
2 ay propecia kullanıp duta geçmiştim.
En az 12 ay kullanınca etkisi az çok çıkar ortaya. 3-6 ayda etki görende var 12-18 ay arası etki görende var. Maximum 24 ay sürer. 2 yıl sonunda etki yoksa o ilacın sana verebileceği maximum o olur. En az 12 ay sabırla kullanmanı tavsiye ederim. Bugün bir fotoğraf çek 6 ay sonra yine ve 12 ay sonra yine karşılaştır ve değiştirmeye o zaman karar ver

rangel

• Sr. Member
En az 12 ay kullanınca etkisi az çok çıkar ortaya. 3-6 ayda etki görende var 12-18 ay arası etki görende var. Maximum 24 ay sürer. 2 yıl sonunda etki yoksa o ilacın sana verebileceği maximum o olur. En az 12 ay sabırla kullanmanı tavsiye ederim. Bugün bir fotoğraf çek 6 ay sonra yine ve 12 ay sonra yine karşılaştır ve değiştirmeye o zaman karar ver

3 aydır dutasterid kullanıyorum 2 günde 1 bırakayım mı o zaman.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
3 aydır dutasterid kullanıyorum 2 günde 1 bırakayım mı o zaman.

3 ayda sende ne gibi  yan etkiler yasandı saclarında dokulme fazlalıgı yada  testislerde kuculme yada  yuzde sivilcelenme veya sacta yaglanma artısı eklemlerde agrı boyle seyler oldumu  hayır bırakma haftada ikiye dusur daha iyi senin icin olur diyorsan ben sert bir tedavi uygulayacagım 6 gun fin 1kere dut al
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

rangel

• Sr. Member

3 ayda sende ne gibi  yan etkiler yasandı saclarında dokulme fazlalıgı yada  testislerde kuculme yada  yuzde sivilcelenme veya sacta yaglanma artısı eklemlerde agrı boyle seyler oldumu  hayır bırakma haftada ikiye dusur daha iyi senin icin olur diyorsan ben sert bir tedavi uygulayacagım 6 gun fin 1kere dut al

dediklerinin hiçbirisi olmadı bazen depresif oluyorum o kadar

emekli kel

• Hero Member
 dht gunluk salgılandığına gore gunluk finas
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Emrah Yüzeysel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kardesim dudasterid 2 gunde 1 alma saca faydası olsa bile butun vucuda zararlı sana birde iyi haberim var dudasterin etkisi sacta 4 gun gitmez haftada 2 ye dusur  eger 2 gunde 1 almaya devam edersen sactaki reseptorlerin bu ilacın etkisi 3yılsa 1 yılda alısıp etki etmemeye baslar sana tavsiyem....
Kardeşim sen yanılıyorsun tanınmış onemlı unlu kısler 10 yıl boyunca dutasterıde kullanım ve ayrıca youtube da uzun sure bır cok ınsan dutasteride kullanmış ve fayda saglamıs senın dedıgın gıbı alısma durumu yok eger olsa onlar uzun yıllar fayda saglamazdı.Demek kı senın dusuncen yanlış.

Facebook Twitter Instagram