Gönderen Konu: Hergün finasterid kullanmak mı daha etkili 2 günde bir dutasterid almak mı  (Okunma sayısı 6166 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Bravo sana masaallah iyi takip diyorsun beni mutlu oldum insanların acıgını yakalamaya calısan  kafayı sacla bozmus bir cesit insansın haa o abiye gelince evet ben yazdım ama isim geregi bu ilacların insanlarda  yanetkisini bizzat insanlardan duyarak onun ğstğnde gosterdigi etkileri arastırıyorum ve bu isten para kazanıyorum cunku mastır dalım bu senin gibiler her acıgımı yakalayacak yaa ben her zaman cevrim iciyim yani buradayım cunku ilac pazarlama arastırma ve gerekli dokuman arastırması genetik muhendislik dermatoloji cilt bilimi dalıyapıyorum benim isim bu bunları eger o insana soyleseydim bana herhangi bir bilgi vermezdi ama sana soyluyeyim o dediklerimi dikkate all ve beni arastırmaya devam ettt kime ne yazarsam iyi bir ogren bunun sayende belki kafanda o sacları 40 a kadar tutarsın ama sunuda bilgini sana vereyim 40 tan sonra benim yorumlarımda kurtarmaz seni eger butun yorumlarımı okursan Aga genetik kelligi olan herkes ancak sac omrunu uzatırlar bunuda sana bilgisini vereyim iyi takipler  canım guzel bir fanımmıssın takibe devam...

oralminoxidil

• Hero Member
Bravo sana masaallah iyi takip diyorsun beni mutlu oldum insanların acıgını yakalamaya calısan  kafayı sacla bozmus bir cesit insansın haa o abiye gelince evet ben yazdım ama isim geregi bu ilacların insanlarda  yanetkisini bizzat insanlardan duyarak onun ğstğnde gosterdigi etkileri arastırıyorum ve bu isten para kazanıyorum cunku mastır dalım bu senin gibiler her acıgımı yakalayacak yaa ben her zaman cevrim iciyim yani buradayım cunku ilac pazarlama arastırma ve gerekli dokuman arastırması genetik muhendislik dermatoloji cilt bilimi dalıyapıyorum benim isim bu bunları eger o insana soyleseydim bana herhangi bir bilgi vermezdi ama sana soyluyeyim o dediklerimi dikkate all ve beni arastırmaya devam ettt kime ne yazarsam iyi bir ogren bunun sayende belki kafanda o sacları 40 a kadar tutarsın ama sunuda bilgini sana vereyim 40 tan sonra benim yorumlarımda kurtarmaz seni eger butun yorumlarımı okursan Aga genetik kelligi olan herkes ancak sac omrunu uzatırlar bunuda sana bilgisini vereyim iyi takipler  canım guzel bir fanımmıssın takibe devam...

abi çok güzel kafa yaşıyorsun forumda harcama bence vaktini şu an .

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Hwoarang7

• Hero Member
Dostum yaş ilerledikçe olan şey androjen reseptörleri daha hassas hale gelir ve gençlikte olan etkiyi ilaç vermez mantık olarak gençlikte ilaca alışmak vs değil konu. Senin mantığına göre propecia 0.2mg ya da 0.5mg olarak piyasaya çıkardı ya da herkes böyle kullanırdı. 5mg ile 0.2mg arasında fark çok az. Adamlar niye 1mg çıkarıyor o zaman. Sonuçta o zaman 5 yılda ilaçtan fayda süren 10 yıl olur. Olay o değil androjen reseptörleri hassaslasiyor...

Mehmetali32

• Hero Member
olurmu kardesim tam yerindeyim vallaha  kafayı sacla bozmus cok insan var iyi para getitirir insana evet kafam cok guzel  guzelligi ise parayla dogru orantılı....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Nedir bu öfke : ) şuan  forumda bir çok kişi  senin nasıl biri olduğunu öğrendi zaten eyvallah beni yormadigin icin : )

Mehmetali32

• Hero Member
Nedir bu öfke : ) şuan  forumda bir çok kişi  senin nasıl biri olduğunu öğrendi zaten eyvallah beni yormadigin icin : )

Ne demek senin gibiler sayesinde tanıdılarsa beni  sana bizzat minnettarım  benim reklamımı yapmaya devam et  ofkemin altında gulusumde var  yorma kendini hayat kısa benden de sana eyvallah gelsin  kafaya  takma  sacın olmasın hayatta paran olsun sac kafaya parayla yapıstırırsın  money bul gerisi kolay forumlarda harcama bee kendini ben parayı bulmak icin buralardayım  .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ne demek senin gibiler sayesinde tanıdılarsa beni  sana bizzat minnettarım  benim reklamımı yapmaya devam et  ofkemin altında gulusumde var  yorma kendini hayat kısa benden de sana eyvallah gelsin  kafaya  takma  sacın olmasın hayatta paran olsun sac kafaya parayla yapıstırırsın  money bul gerisi kolay forumlarda harcama bee kendini ben parayı bulmak icin buralardayım  .....

Anladığını sanıyordum ama bir tane daha çıktı karsima akıl yoksunu anlamıyorum hiç mi bir insan düşünmez forumda bir yorum yapıldığında konu başa gelir en son da senin yorumun konu başa gelmis sonra ardından başka bir arkadaşa master vs bilgiler vermek senin şuan forumda yıllarını versen dicegin bütün şeyleri hemen hemen herkes biliyor zaten gelmiş burda beni takip vs diyorsun ya işte orda anladım beynin den sorunlu olduğunu.Bari belli etme bukadar.Bak senin kafada  olsaydim paramla neler yapıyorum gosterirdim burda : ) hayat kısa olaylarıni yeni öğrenmissin belli afferim o yönde git başka türlü hiç bişi kurtarmaz seni yorumlarına bakarsam beni takip dediğin anda anladım beynin de gerçekten sorunlar olduğunu çünkü bunu ufak bir çocuğa göstersen takip vs desen sana tek tek anlatır takipmi yoksa en üstte yazdığım şeyler olduğunu şimdi yine anlimicaksin maasef hak veriyorum çünku ilk yorumundan kendini gösterdin yok bunları söylesem yazmazdi frlan dedin ya  neyi söylesen yazmazdi emin ol herkes buna çok gulmustur yukarda arkadaş iyi yazmış iyi kafa yaşıyorsun diye . Sorduğun soru dutasterid ile ilgili ve herkes kullandığı şekli söyler zaten neden saklasın neden gerek duysun bu yorumuna araştırma yapıyorum vs dedin yoksa söylemez dedin ya gercekten neyin kafası bu sana ozaman bir tavsiye verim kendi çapında araştırma vs diyorsun ya o konuya hiç girmiyorum bile herkes anladı zaten eminim buna madem araştırma vs diyorsun forumda sormasan bile çoğu konuda herkesin nasıl kullanıldığı bilgiler var bir ton bilgi bulursun hepsini yaz çiz araştır o komik yorumuna hiç girmek istemiyorum emin ol kime sorsan dut ile ilgili senin yok arastirma vs mis takmaz bile.Ustune insanların yan etkilerini kendilerinden duymak diyorsun yazdığın arkadaşı duymak istiyorsan konusunda var söylemiş çoğu şeyi onu geçtim bir ton bilgi var heryerde zaten.Ama yok ben yazdığım an bana cevap versin bitek öyle anlıyorum diyorsan ona yapacak bişi yok ama araştırma vs girme şimdi bunlara gerckrtrn çok komik duruyor.Bak mesala takip diyorsun ya burda forumda herkes birbirini açığını tabi yakalicak adam orda başka burda başka konuşursa yorumda bulunamazmi ki çok var örnekleri araştır görürsün bak örnek minoxil kullanan arkadaşa yazmışsın yani biri yorum yazdığında herşey apaçık belli  en üstte alındığını bilmiyor musun : ) Adama sabun şampuan bilgileri almak istiyorsun bunlarinda araştırmalarını yapıyorsun dimi hiç bilgi yok kendince milete soru sorup maksat biliyorum herşeyi ama bana söylemez diyerek sorular soruyorsun kendi aklınca ve sorduğun sorulara hiç girmek istemiyorum bile  ve gerçekten yukarda arkadaşında dediği gibi iyi kafa yaşıyorsun . Sen para bulmaya devam et bu söylediklerinle bile kendini ele veriyorsun zaten.Merak etme bu arada kazanıyoruz 3-5 bişi : ) bu konulara hiç girmicem.Aslinda daha çok uzatırdim ama senin okumayla zamanını almiyim fazla para bulmaya devam et .Ama bu  söylediklerimi istersen  bir kez daha oku sonra yine oku sonra bir daha oku  tek tek yavaş yavaş ozaman anlarsın bak Dicem ama anlamıcaksin yine.Hadi şimdi eyvallah.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 11:01:10 Gönderen: Beysev »

Mehmetali32

• Hero Member
Senin ve yorumlarını yoksayıyorum   umrumda degilsin  BEYSEV adlı kullanıcı  forumda da anladıgınızdan sacımı kurtarırırım derken kafayı kaybetmistir  dusuncelerine insan oldugu icin okuyorak cop kutusuna sallıyorum mesajını degerli bilgilerş paylasmaya devam arkadaslar forumda olan herkese saygı duyuyorum bu arkadasa gelince en yakın hastane basvurmasını ona oneriyorum kendisi burada sadece benim ticaret yaptıgımı dusunuyor halbuki nice estetikci sac uzamnlarının burada dolastıgından haberi yok ve emin olsunki yorumların hepsini goruyor ama bu sahsiyeti takmadıgımdan ama son yazdıgı bir cumleden dolayı cevap vermek zorunda hissettim   kendisi beni yoksaybilir ama degerli okurlara yazdıgım yorumları herkesin yoksayması cagrısında bulunmasından dolayı mesaj yazıyorum degerli okurlarıma saygı sunuyor bu sahsiyete ise allahtan akıl fikir ve ailesine sabır dilemmesini allahtan niyaz ediyorum saygılarımla sevgierimle....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
finden iyi tepki alan birinin duttan daha iyi tepki alması gerekmiyor mu

o belli olmaz  fin den iyi tepki alan birinin dud kullanmasına ne gerek var ?

dut kullanımı 3 gün de 1 vucut erime süreleri fazla. çok kullanımda iyi değil

finasterid + hafta da 1 dut en güzeli dut kullanmayı düşünen için
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 12:26:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mehmetali32

• Hero Member
o belli olmaz  fin den iyi tepki alan birinin dud kullanmasına ne gerek var ?

Hintell kardes bu mesajı hangi niyetle gonderdin bilmiyom forumda birsahsiyetib beni yoksayması cagrısından sonra gondermen niyetinin benim gozumde mechul oldugunu gosteririr ama ben senin soruna cevap verecegım    1 2 yıl fin kullan eger sana iyi gelirse 2 yılın sonunda arada haftada 1 dudta ekle cunku baen reseptorler verilen ilacı tanımaz 6 ay dud kullan  ister devam edersin orasına karısmam ama ilacı reseptorler tanımaya basladıgında formulu farklı olan bir tedavi eklemen daha fazla yarar saglar.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell kardes bu mesajı hangi niyetle gonderdin bilmiyom forumda birsahsiyetib beni yoksayması cagrısından sonra gondermen niyetinin benim gozumde mechul oldugunu gosteririr ama ben senin soruna cevap verecegım    1 2 yıl fin kullan eger sana iyi gelirse 2 yılın sonunda arada haftada 1 dudta ekle cunku baen reseptorler verilen ilacı tanımaz 6 ay dud kullan  ister devam edersin orasına karısmam ama ilacı reseptorler tanımaya basladıgında formulu farklı olan bir tedavi eklemen daha fazla yarar saglar.

selamlar Ali Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ''Hangi niyet' kısmını. konuda ki ilk iletime gelen soruya cevap verdim
seninle olan alakasını kuramadım durumun.

Finasterid den fayda sağlayan bir insanın Dudasterid kullanmasına gerek yok kullanıcaksa da Haftada 1 adet alabilir tabi etkisi artar ama çok da gerek yok fazla risklere..

demek istedim bu durumun senınle alakası ya da yanlış ne tarafı var :)

sanırım biraz gerginsin? ben birine bir şey yazacaksam direk o kişiye yazarım senlik durum yok üzerine alınmana da ayrıca şaşırdım
Global Moderator

Mehmetali32

• Hero Member
O zaman yanlıs anladıgım icin ozur diliyorum senden ama  bir kullanıcı beni yoksayması cagrısında bulundu  sende ilk sayfanın konusunu acarak ustelik kendi sordugun soruya cevap vererek boyle bir izlenim yarattın uzgunum cok forum doldurdugumdan yanlıs anladım ozur diliyorum eger niyetin bu degilse...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin ve yorumlarını yoksayıyorum   umrumda degilsin  BEYSEV adlı kullanıcı  forumda da anladıgınızdan sacımı kurtarırırım derken kafayı kaybetmistir  dusuncelerine insan oldugu icin okuyorak cop kutusuna sallıyorum mesajını degerli bilgilerş paylasmaya devam arkadaslar forumda olan herkese saygı duyuyorum bu arkadasa gelince en yakın hastane basvurmasını ona oneriyorum kendisi burada sadece benim ticaret yaptıgımı dusunuyor halbuki nice estetikci sac uzamnlarının burada dolastıgından haberi yok ve emin olsunki yorumların hepsini goruyor ama bu sahsiyeti takmadıgımdan ama son yazdıgı bir cumleden dolayı cevap vermek zorunda hissettim   kendisi beni yoksaybilir ama degerli okurlara yazdıgım yorumları herkesin yoksayması cagrısında bulunmasından dolayı mesaj yazıyorum degerli okurlarıma saygı sunuyor bu sahsiyete ise allahtan akıl fikir ve ailesine sabır dilemmesini allahtan niyaz ediyorum saygılarımla sevgierimle....

Haberi yok iyiymiş : ) ticaret vs demeden   kendi kendine neden böyle bişi söyledin anlamadım kendin para kazanıyorum demedinmi  ve bende sen para kazanmaya deva et dedim bunu neden insanlara farklı yerden anlayıp yorumladin onuda farklı bir bakış acisi.soylediklerime cvp veremessin ki böyle bir yoruma kalmıştın anliyorum bilgilenmis olursun en azindan biri sana bişi söylediği zaman hemen takip vs demessin yoksa herkes seni akıl yoksunu sanar. Düzgün cümleler kurup kendini tanıtman güzel bişi ama bir gercek var ortada şimdi onuda anlamış oldun artık diye umuyorum .Sen bu kafayla gidersen Ailene yazık yol yakınken kendine gel derim  insanların yorumlarını fakrli anlayıp sonra forumdaki insanlara oynama benim sana sordugum soru belli senin direk ters yapman belli sonrada saygıdan bahset  bana direk araştırma yapıyorum desen biterdi ki bu bile saçma olurdu ama içimden ne garip insanlar varmış derdim açıkçası çünkü böyle sorularla araştırma olmaz.neyse kime ne anlatıyorum dimi yinede saygıyı öğrenip forumdaklilere artık saygı göstermesini bilirsin.iyi araştırmalar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
O zaman yanlıs anladıgım icin ozur diliyorum senden ama  bir kullanıcı beni yoksayması cagrısında bulundu  sende ilk sayfanın konusunu acarak ustelik kendi sordugun soruya cevap vererek boyle bir izlenim yarattın uzgunum cok forum doldurdugumdan yanlıs anladım ozur diliyorum eger niyetin bu degilse...

tabiki düşündüğün gibi bir niyetim yok  ali ben forumda ki kişilerin tartışmalarına girip taraf tutmam konuyla ılgılı bılgımı yazar çıkarım sorun yok

sizin aranızdaki konuya gelince tartışmalar olur tabi saygı çerçevesinde her iki tarafta biraz bunun aşıldığını da gördüm

sakin ve birbirinizi kırmadan devam etmek en güzeli

iyi günler dilerim
Global Moderator

Mehmetali32

• Hero Member
 Kurban oldugum allah yaratıyor dunyaya gonderip salıyor bilmiyorumki kontrol mekanizmasını neden insanların eline veriyor yarattın takip et iste Konumuz arastırma ama  sen ne yazdıgını nasıl anladıgını ve cevaplarını idrak etmiyorsunki  en yakın karakol hastane cevrende ne varsa git teslim ol bu zihniyetle hic bir seye varamazsın insanarın icinde gezen potansiyel bir bombasın    yalnız kendini patlat burada degerli okuyucular var dusuncelerine cevap vermiyeyim diyorum ama bu cagrın yanlıs anlasılıyor yoksa dedigimin arkasındayım   seni yaradana emanet edip ailene uzuluyorum ne kafa beeeee  sacla ilgili yorumlar gonder bırak pesimi yeter konumuz sac sac ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram