Gönderen Konu: saç eki sonrası Şok dökülmeden kurtulan saçlar  (Okunma sayısı 2157 defa)

Bakbi96

• Full Member
saç eki sonrası Şok dökülmeden kurtulan saçlar
« : 21 Aralık 2020, 19:03:11 »
1-) Şok dökülmede dökülmeyen saç tellerinin akıbeti hakkında bilgi almak istiyorum. Alttan gelen saç ile yenilenir mi yoksa cansız şekilde mi durur?

2-) Şok dökülme kaçıncı aydan sonra tamamen biter?

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Şok dökülmeden kurtulanlar
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2020, 20:27:10 »
 alttan gelen yeniler.2-6 hafta arasıdır.şokta dokulmeyenler  ayda bir cm uzuyor saçlar bazen geçte uzayabiliyor genetikte surec yavaslıyor 2 cm aşağıda kök canlı kıl ölü.2 3 aya bence kök kılı dısarı verir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2020, 20:34:01 »
Yetkili birisi yok mu aydınlatsın bizleri :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2020, 20:46:01 »
 sen o dikler kalıcımı diye dusunuon.ekimci bana hucreyi gostermişti .hcureyi yatık koyarsan yeni saç yatık gelir dik koyarsan dik gelir dedi.merak etme saç yerine doğru konulduysa o dikleri atıp yerine güzel saç gelir.şu zamandada dik ekicek halleri yokya
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hair_Master

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2020, 20:50:25 »
Dökülmeyenler uzamaya devam eder telojen faza geçince dökülür yani ne kadar ömrü varsa saçın alınmadan önce o kadar uzar dökülmeyen saçların. Diklik ise ekimden sonra hemen hemen bellidir. Dikse diktir değilse değil. Saç dökülüp alttan yenisi çıktığında aynı açıyla çıkar. Sadece zaman ilerlerdikçe saçlar kalınlaşır ve biraz form alır ama diklikte pek bi değişiklik olmaz başta da söylediğim gibi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2020, 20:57:27 »
 banada ekimcinin dediği tam tersiydi usttekini salla diyordu.dik koyarsın şu bu nasıl tutturursan diyordu onemli olan alttan hucreyi nasıl yerleştirdiğin zamanı gelince o hucre ona gore saç çıkartır demişti.hucreyi gosterdi falan.

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2020, 20:59:53 »
Dökülmeyenler uzamaya devam eder telojen faza geçince dökülür yani ne kadar ömrü varsa saçın alınmadan önce o kadar uzar dökülmeyen saçların. Diklik ise ekimden sonra hemen hemen bellidir. Dikse diktir değilse değil. Saç dökülüp alttan yenisi çıktığında aynı açıyla çıkar. Sadece zaman ilerlerdikçe saçlar kalınlaşır ve biraz form alır ama diklikte pek bi değişiklik olmaz başta da söylediğim gibi.

Anlayamadım hocam ne demek istediğinizi, şok da dökülmeyenler ilerde yenilenmez mi?

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2020, 22:54:35 »
Şok dökülme devam ediyor ve %30u dökülmedi, eğer bunlar da dökülmezse bu saçlara ne olacak?

Bu konuya henüz net cevap bulamadım forumda araştırmama rağmen..

Hakan Çak?r

• Full Member
« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2020, 00:42:52 »
Şok dökülme devam ediyor ve %30u dökülmedi, eğer bunlar da dökülmezse bu saçlara ne olacak?

Bu konuya henüz net cevap bulamadım forumda araştırmama rağmen..
Aynen oyle sert ve kisa kalacaklarmi uzayacaklar normal sac kivamina geleceklermi bende merak ettim .

emekli kel

• Hero Member
Ynt: saç eki sonrası Şok dökülmeden kurtulan saçlar
« Yanıtla #9 : 22 Aralık 2020, 08:28:03 »
 yukarda yazdım ekimci bana dediki bloftensaç tutturup ucuna koyuyoruz kafaya dedi.o onemli değil dedi o saçı dik tutturursak dik durur yatık tutturursak yatık durur dedi.o onemli değil dedi.hucreyi nasıl yerleştirdiğin onemli dedi.hangi saç devamlı kalmış kafada .alttaki ittircek dokulcek.o zaman saçın gercek şekil çıkar meydana.o ustteki senin gorduğun onemli değil ekimcinin dediğini yazıyorum.alttaki onu atcak kendi gercek sacını vercek ekimci bana bunu dedi.yani burdan anladığımız o ustteki dik falan bu olçu değil o orda kalıcı değil

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2020, 08:47:20 »
Uzamayip sabir kalanlari sert yika dokulsun, onlar soktan kalip uzamayan cansiz saclar.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2020, 10:17:10 »
Uzamayip sabir kalanlari sert yika dokulsun, onlar soktan kalip uzamayan cansiz saclar.

Hocam dökülmeyenleri zorla dökmeye çalışıyoruz ama yine de dökülmüyor :) yok mu Bi çsresi

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Aralık 2020, 10:37:23 »
hocam soktan kalıpta beslenemeyen sac  ben 4 5 . ayda bile dokuldugunu bılıyorum onlar beslenemedıgı ıcın ıncelıp zamanla dokuluyor tabi  onlarıun cıkısı daha gec olur buyuk ıhtımalk
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2020, 11:04:35 »
hocam soktan kalıpta beslenemeyen sac  ben 4 5 . ayda bile dokuldugunu bılıyorum onlar beslenemedıgı ıcın ıncelıp zamanla dokuluyor tabi  onlarıun cıkısı daha gec olur buyuk ıhtımalk

Dökülmeyenler can sıkıyor hocam

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2020, 16:58:03 »
dedıgım gıbı 4. 5 aylara kadar dokulme devam edebılıor coıgu kısıde 4 5 6 aylarda dokulmelerden muzdraıp bence onlar soktan kalan ve bırturlu doklmeyen saclar oldugunu dusunuyorum
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Facebook Twitter Instagram