Arkadaşlar merhaba saç ekim işlemim 21/12/2020 günü Batman yaşam hastanesinde gerçekleşti daha oncesinde hep ekim yaptirmak istedim ama korkularim'dan dolayi bi türlü nasip olmadi son 2 aydir bu forumda takiliyordum tabi free olarak uyeliksiz disardan forum'da batmanda ekim yapmis olanlari gordum arastirdim doğuda cok güzel isler basarmis bi ekip oldugu asikar ve fiyat performans olarak bakarsak yani bedava'dan biraz pahali oyle diyebilirim benim felaket iğne fobim var cok ama cok korkarim igneden burdan ekib'de olan anestezi uygulayan ' ALİ ''arkadasimiza selam soyluyorum ( adam adammm ) eli cok hafif'ti ve inanirmisiniz operasyon boyunca hic aci agri sizi pek olmadi bir tek on cizgilerde bi sinek isirigi hissetim o'da normalmis saat 6-7 gibi basladi operasyonum 9-10 saat civari sürdü baya itinayla yaptiklari icin uzun sürdü
ben kendim on tarafin cok sik olmasini istedim arka tarafin cok muhim olmadigini belirttim orta olan kisimda benim kendi saglikli saclarim büsra hanim sagolsun soylediklerimden yola cikip bi ekim gerceklestirdi Greftlerin alımı ve kanal açma işlemini Büşra hanım yaptı. Ekim işlemini ise Büşra , ali , bercan , esma arkadaşımız yaptı ekip cok uyumlu ve bi okadar ilgiliydiler tüm ekip tek tek ilgileniyor'lardi ilgi alaka hat saffa'daydi
islem sonrasi beni arabaya kadar refakat ettiler ve operasyon boyunca bana kendimi daha iyi nasi hissederim diye ugrastilar ekibi ve yeri cok ama cok begendim
tabi saclar icin daha erken ama cok sik ekim oldu umarim ekim'dende aylar sonra mutlu oluruz ki oyle duruyor burdan tekrardan büsra hanim ve ekibini yürektek kutluyorum ellerine kollarina saglik fotolari tek tek ekliyorum ekim oncesi ve sonrasi olarak sizlerden'de yorumlari bekliyorum 3500-4000 greft on tarafa 1000 greft arkaya ekildi