Anket

Gaziantep'te saçımı nerede ektirmeliyim?

Gönderen Konu: GAZİANTEP'TE SAÇ EKİMİ İÇİN KİMİ KAVSİYE EDERSİNİZ  (Okunma sayısı 3797 defa)

Hwoarang7

• Hero Member
Ynt: GAZİANTEP'TE SAÇ EKİMİ İÇİN KİMİ KAVSİYE EDERSİNİZ
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2020, 16:17:48 »
Size tavsiyem insanların fikirlerine bakın ama kararınızı çok etkilemesin forumda örnek ekinleri olan yerlere bakın. Bu yerlerin varsa onlara bakın. Şehir değiştirme şansınız varsa başka yer isterseniz orayada gidin. Yapayimda kurtulayım demek sizi olumsuz bir sonuçta mutsuz edebilir.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2020, 16:20:07 »
Bence ankete hiç biri seçeneğide ekle.

fyodor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2020, 16:23:44 »
Sırf ektirmek için ektirmeyin okuduğum kadarıyla çok acelecisiniz hemen aradan çıksın gibi bir fikriniz var.
Bende Gaziantep'te yaşıyorum ekim yapma fikrim olsa bunların hiç birisine yaptırmam mesela forumu araştırın Gaziantep'le sınırlı kalmayın bence.

Tuncay ?akır

• Full Member
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2020, 16:25:24 »
Merhaba hocam. Ben 2 yıl araştırma sonucunda Gaziantep Plus Saç ekim Hüseyin hocaya ekim yaptırdım. Forumdan ve dışarıdan ekim yaptıran 5 kişinin önersi ile yaptırdım ve memnunum şuan. (7 yıl önce ekim yaptıran birinin de tavsiyesini göz önünde bulundurdum.)
Ekim tecrübesi kadar ekimden sonra ki ilgi alaka da bir o kadar önemli. 7/24 ulaşmak mümkün. Eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim. Yine de ekim yaptırmadan önce aklınızda olan yerlerle birebir görüşmenizi öneririm.

ÖĞRETMEN BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2020, 16:53:42 »
Merhaba hocam. Ben 2 yıl araştırma sonucunda Gaziantep Plus Saç ekim Hüseyin hocaya ekim yaptırdım. Forumdan ve dışarıdan ekim yaptıran 5 kişinin önersi ile yaptırdım ve memnunum şuan. (7 yıl önce ekim yaptıran birinin de tavsiyesini göz önünde bulundurdum.)
Ekim tecrübesi kadar ekimden sonra ki ilgi alaka da bir o kadar önemli. 7/24 ulaşmak mümkün. Eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim. Yine de ekim yaptırmadan önce aklınızda olan yerlerle birebir görüşmenizi öneririm.

tuncay bey siz ne zaman yaptırdınız ekimi?

ÖĞRETMEN BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2020, 16:57:13 »
Sırf ektirmek için ektirmeyin okuduğum kadarıyla çok acelecisiniz hemen aradan çıksın gibi bir fikriniz var.
Bende Gaziantep'te yaşıyorum ekim yapma fikrim olsa bunların hiç birisine yaptırmam mesela forumu araştırın Gaziantep'le sınırlı kalmayın bence.

fyodor yok kardeşim uzun zamandır araştırıyorum. il dışı da olablir tabi benim için çok önemli saçım. senin tavsiyen varsa alabilirim :)

ÖĞRETMEN BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2020, 16:58:22 »
Bence ankete hiç biri seçeneğide ekle.
Baldman "Hiçbiri" seçeneğini de ekledim :)

ÖĞRETMEN BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2020, 17:01:32 »
Size tavsiyem insanların fikirlerine bakın ama kararınızı çok etkilemesin forumda örnek ekinleri olan yerlere bakın. Bu yerlerin varsa onlara bakın. Şehir değiştirme şansınız varsa başka yer isterseniz orayada gidin. Yapayimda kurtulayım demek sizi olumsuz bir sonuçta mutsuz edebilir.
ince eleyip sık dokuyorum bu platformda onun için yeni bir konu açtım. yaptıranlar ya benden daha iyi araştıran arkadaşlar yardımcı olsun istiyorum

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2020, 17:17:13 »
Dostum acelen yoksa,ekimini forumda tanıdık isimlere yaptırman. Giden greft ler bir daha gelmiyor.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2020, 04:02:06 »
Gaziantepte olsun başka yerde olsun tavsiye üzerine saç ektirmeyiniz bence .
Ayrıca kendini gazianteple sınırlandırma forumu araştır kafana hangisi uyarsa bence orda ektir.

ÖĞRETMEN BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 26 Aralık 2020, 14:28:44 »
herhangi bir sınırlamam yok ama İstanbul düşünmüyorum onun dışında her yer olabilir

ÖĞRETMEN BEY

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2020, 14:30:24 »
Gaziantepte olsun başka yerde olsun tavsiye üzerine saç ektirmeyiniz bence .
Ayrıca kendini gazianteple sınırlandırma forumu araştır kafana hangisi uyarsa bence orda ektir.
neresi olabilir?

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2020, 19:07:18 »
Gaziantepte kaliteli ekimci hiç yok mu ya ben de emin olamıyorum. Forumda bazı güzel sonuçlarda gördüm gazianteple ilgili
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Tuncay ?akır

• Full Member
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2020, 22:23:12 »
Ben 2 yıl araştırma sonucunda Gaziantepte ektirdim. Hem yaşadığım şehir (kabuk dökümü olana kadar merkezde yıkattım.) Hemde  bi sorun olunca kolay ulaşabilmek için. Ayrıca ekim yaptıran 4 kişiyle de görüşüp yaptırdım. (7 yıl 4 yıl önce ekim yaptıran kişilerle.)

Facebook Twitter Instagram